Marshall JVM 205H Samples

BillTrantos είπε:
Μα το έβγαλα όλο το intro σε full speed,απλά δε βρήκα backing track σε standard tuning και προσπαθώ να κάνω το midi file mp3 για να το ηχογραφήσω! ;D ;D
Δεν πειράζει ριχ'το έτσι

Άμα είναι να κάνουμε κάτι,να το κάνουμε σωστά!! ;D Μετά θα έχει κάτι από Avenged Sevenfold και βλέπουμε για οτιδήποτε άλλο!

Ορίστε λοιπόν το intro του έπους ''I'll see the light tonight'' του Yngwie Malmsteen,ενός από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Δεν άλλαξαν πολλά στην αλυσίδα,απλώς χρησιμοποίησα λίγο delay μετά την ηχογράφηση.To drive προέρχεται μόνο από τον JVM,δεν χρησιμοποιώ δηλαδή το DOD 308.Συγχωρέστε μερικά μου λάθη,από τον ενθουσιασμό ήταν! ;D

https://soundcloud.com/billtrantos/ill-see-the-light-tonight

BillTrantos είπε:
Ορίστε λοιπόν το intro του έπους ''I'll see the light tonight'' του Yngwie Malmsteen,ενός από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Δεν άλλαξαν πολλά στην αλυσίδα,απλώς χρησιμοποίησα λίγο delay μετά την ηχογράφηση.To drive προέρχεται μόνο από τον JVM,δεν χρησιμοποιώ δηλαδή το DOD 308.Συγχωρέστε μερικά μου λάθη,από τον ενθουσιασμό ήταν! ;D

https://soundcloud.com/billtrantos/ill-see-the-light-tonight
Ωραιός φίλε μου με τι setting το δουλεύεις,ξαναθύμισε λίγο και την καμπίνα

Μπραβο ρε Βασιλη!!!!

Ριχνε κλιπς συνεχεια...

Να ακουσουμε και κατι ευηχο επιτελους...

Βαρεθηκα το DI του Λαμμερτ συνεχεια και τη μουντριλα...

Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

Bass:4,5

Middle:7,5

Treble:6

Gain:4 (σε αυτό ήταν στο 3,5)

Resonance:7

Presence:8

Η καμπίνα είναι η Harley Benton GA 212.

blackie είπε:
Μπραβο ρε Βασιλη!!!!

Ριχνε κλιπς συνεχεια...

Να ακουσουμε και κατι ευηχο επιτελους...

Βαρεθηκα το DI του Λαμμερτ συνεχεια και τη μουντριλα...
Σ'ευχαριστώ πολύ Γεράσιμε,κάνω το καλύτερο που μπορώ!Πώς σου φάνηκε το picking μου;Έχει βελτίωση;

Και πάλι μπράβο ρε Βασίλη χάρηκα πολύ που βόλευτηκες από θέμα ήχου.

Το παίξιμο είναι καλό ένα τσακ(για πολύ ελάχιστα) πιό αργό αλλά σημασία έχει ότι είναι σταθερό και καθαρό,οπότε το full speed είναι παιχνιδάκι και απλά θέμα χρόνου συνέχισε έτσι.

Και ανέβαζε όποτε μπορείς κλίπς

kbasilis είπε:
Και πάλι μπράβο ρε Βασίλη χάρηκα πολύ που βόλευτηκες από θέμα ήχου.

Το παίξιμο είναι καλό ένα τσακ(για πολύ ελάχιστα) πιό αργό αλλά σημασία έχει ότι είναι σταθερό και καθαρό,οπότε το full speed είναι παιχνιδάκι και απλά θέμα χρόνου συνέχισε έτσι.

Και ανέβαζε όποτε μπορείς κλίπς
Σ'ευχαριστώ πολύ συνονόματε,όντως είναι 5 bpm πιο αργό,κυρίως γιατί με αυτή την ταχύτητα ένιωθα πιο σίγουρος!Ελπίζω αύριο το απόγευμα να έχω και κάτι άλλο έτοιμο!

Μπράβο Βασίλη! Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο!  8)

Δώσε λίγο προσοχή στο palm muting να ακούγεται λίγο πιο "βαρύ - γεμάτο" (δοκίμασε διαφορετικές θέσεις του δεξιού χεριού κοντά στη γέφυρα, να δεις πού σου ακούγεται καλύτερα).  ;)

Ζητώ από τους mods αν γίνεται το thread να μεταφερθεί στη θεματολογία περί κιθάρων και ενισχυτών γιατί εκεί ανήκει ουσιαστικά.Ευχαριστώ πολύ!

Σ'ευχαριστώ πολύ gvour!!Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και άλλα!!

Μιας και έμεινα μέσα σήμερα,είπα να προσπαθήσω να ηχογραφήσω και ένα lead sample,πιο προσιτό στα μέλη του forum!Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για τις ρυθμίσεις μου,ευχαρίστως να την απαντήσω!

https://soundcloud.com/billtrantos/whole-lotta-love-solo-section

BillTrantos είπε:
Μιας και έμεινα μέσα σήμερα,είπα να προσπαθήσω να ηχογραφήσω και ένα lead sample,πιο προσιτό στα μέλη του forum!Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για τις ρυθμίσεις μου,ευχαρίστως να την απαντήσω!

https://soundcloud.com/billtrantos/whole-lotta-love-solo-section
Bill το βάθος μου φαίνεται κάμπωσο,αν μπορείς παιξ'το με τον bidge και χωρίς βάθος και αυτό γιατί το προτότυπο είναι έτσι ώστε να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους.

Υ.Γ καλά το πας  μην σταματάς  ;)

Θα βγάλω αρκετό από το reverb,αλλά θα είναι και η μόνη αλλαγή μου καθώς έπαιζα ήδη με τον bridge!  ;D

BillTrantos είπε:
Θα βγάλω αρκετό από το reverb,αλλά θα είναι και η μόνη αλλαγή μου καθώς έπαιζα ήδη με τον bridge!  ;D
Πολύ neck μου ήρθε στο αυτί,στα gain είσαι το ίδιο ή έδωσες τπτ παραπάνω?

Εδώ το gain είναι στο 3.Σε μερικά δευτερόλεπτα έρχεται upload με πολύ λιγότερο reverb!

Είναι πολύ γλυκός και ωραίος ο ήχος,για να είμαι ειλικρινής για zeppelin θα προτιμούσα πιό άγριο και αυτό γιατί έτσι το έχω μάθει.

Τπτ σε πιό πολλά gain προσπάθισε να δούμε τι γίνεται

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back