Marshall JVM 205H Samples

BillTrantos

Δυνατό μέλος
Staff member
Πόντοι
1,058
Σε αυτό το thread θα ανεβάσω μερικά samples από τον ενισχυτή μου,τον Marshall JVM 205H,καθώς δανείστηκα από έναν γνωστό το Shure 57.Δυστυχώς θα αργώ λίγο με τα uploads μου,καθώς είμαι σκράπας στις ηχογραφήσεις!Το πρώτο sample είναι από το καθαρό κανάλι,στο πράσινο mode.Όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε στο info του sample,από το soundcloud!

https://soundcloud.com/billtrantos/on-the-backs-of-angels-clean

Ωραιος μπιλαρε.

Το θελα λιγο πιο μεγαλο γιατι ισα που το κοβεις στην γλυκα  ;D

( το κουρδισμα μονο προσεξε λιγο)

Adamo είπε:
Ωραιος μπιλαρε.

Το θελα λιγο πιο μεγαλο γιατι ισα που το κοβεις στην γλυκα   ;D

( το κουρδισμα μονο προσεξε λιγο)
Έχεις δίκιο για το κούρδισμα,το άκουσα,στο upload!Τελείως κουφός λέμε! ;D

Τώρα για τη διάρκεια,θα το κοιτάξω στο επόμενο,απλώς θέλω να δείξω 2-3 πραγματάκια για τον ενισχυτή από τη δική μου σκοπιά και αισθητική! :) :)

Πολύ ωραίος ήχος Βασίλη! Με άρεσε και το phaser που έβαλες (edit: μάλλον Wah είναι).  ;)  8)

Περιμένω και τα υπόλοιπα δείγματα.  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συνονόματε πολύ ωραίος να τον χαίρεσαι και να τον λιώσεις όπως του αξίζει  :)

Βλέπω οι  επιρροές από τον malmsteen στο full(εννοώ για το παίξιμο με τα δόντια).

Ωραίος ήχος, για Marshall δεν τον περίμενα στο καθαρό κανάλι τόσο καλό  ;)

Δοκίμασε το panning 100% Left & 100% Right. "Ανοίγει" πιο πολύ έτσι, just my 2 cents!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλιά σας!!

@geodimitri: Είναι το phaser της MXR,το Phaser 90! ;D

@kbasilis: Σ'ευχαριστώ πολύ!Οι συμπάθειες δεν κρύβονται με τίποτα,τον αγαπώ τον Σουηδό! :D

@TakisMasterKey:Θα το editάρω και θα το ανεβάσω σε μερικά λεπτά!

Ορίστε το ίδιο ηχητικό δείγμα με το προτεινόμενο panning του φίλου TakisMasterKey,δηλαδή 100% αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.Αύριο θα ανεβάσω κι άλλα είδη δειγμάτων και ζητώ συγγνώμη που άργησα,αλλά έλειπα με την παρέα στη Σκιάθο!  ;D

https://soundcloud.com/billtrantos/on-the-backs-of-angels-clean-1

BillTrantos είπε:
@geodimitri: Είναι το phaser της MXR,το Phaser 90! ;D
Καλά είπα στην αρχή άρα.  ;D

Απλά είδα μετά την απάντησή μου το τραγούδι σε ζωντανή εκτέλεση και μου φάνηκε ότι ο Petrucci χρησιμοποιούσε Wah. Οπότε έκανα το λανθασμένο edit. Καλά να πάθω που εμπιστεύτηκα τα μάτια αντί για τα αυτιά!  ;D

geodimitri είπε:
Καλά είπα στην αρχή άρα.  ;D

Απλά είδα μετά την απάντησή μου το τραγούδι σε ζωντανή εκτέλεση και μου φάνηκε ότι ο Petrucci χρησιμοποιούσε Wah. Οπότε έκανα το λανθασμένο edit. Καλά να πάθω που εμπιστεύτηκα τα μάτια αντί για τα αυτιά!  ;D
No prob Δημήτρη,κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο θα παίχτηκε!Πάρα πολύ ωραίο πετάλι πάντως,κατευθείαν το αγάπησα!  ;D

BillTrantos είπε:
No prob Δημήτρη,κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο θα παίχτηκε!Πάρα πολύ ωραίο πετάλι πάντως,κατευθείαν το αγάπησα!  ;D
Και με το phaser και με το flanger μπορείς να βγάλεις φοβερούς ήχους! Από άκρως διακριτικούς (σαν reverb περίπου) μέχρι εντελώς διαστημικούς.  8)

Βασίλη τπτ σε drive βγάλε(ασχέτος αν ανέβασε ο Άρης) γιατί μας έχεις βάλει σε αναμονή  :)

kbasilis είπε:
Βασίλη τπτ σε drive βγάλε(ασχέτος αν ανέβασε ο Άρης) γιατί μας έχεις βάλει σε αναμονή   :)
Θα βάλω,θα βάλω!Ένα με το πορτοκαλί mode του drive το οποίο είναι κάτι σαν crunch,αλλά και με το κόκκινο κανάλι το οποίο είναι το τρελό metalογκάζι!

BillTrantos είπε:
Θα βάλω,θα βάλω!Ένα με το πορτοκαλί mode του drive το οποίο είναι κάτι σαν crunch,αλλά και με το κόκκινο κανάλι το οποίο είναι το τρελό metalογκάζι!
Βάλε,βάλε  :D

BillTrantos είπε:
Ακόμα σκέφτομαι τι riffs να ''δανειστώ''  ;D ;D
malmsteen i'll see the light tonight

Σ'έφτιαξα για τα καλά τώρα  ;)

kbasilis είπε:
malmsteen i'll see the light tonight

Σ'έφτιαξα για τα καλά τώρα  ;)
Αυτό το κομμάτι έχει 1 καλό και 1 κακό.Το καλό είναι ότι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ωραίο.Το κακό είναι ότι είναι αρκετά απαιτητικό!  ;D Θα το προσπαθήσω όμως!

BillTrantos είπε:
Αυτό το κομμάτι έχει 1 καλό και 1 κακό.Το καλό είναι ότι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ωραίο.Το κακό είναι ότι είναι αρκετά απαιτητικό!  ;D Θα το προσπαθήσω όμως!
Βρε παίξε ότι σε βολεύει μην κοιτάς τι λέω

Μα το έβγαλα όλο το intro σε full speed,απλά δε βρήκα backing track σε standard tuning και προσπαθώ να κάνω το midi file mp3 για να το ηχογραφήσω! ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back