Marshall ήχος σε εντάσεις δωματίου; Τα φώτα σας παρακαλώ...

Αυτα βρε παιδιά ειναι μεταξωτα βρακια.

Εχετε επιδεξιους απαυτους οπως πχ εχει ο Tim Pierce που εχει το σπιτι του στουντιο και στο υπογειο κρυμμενες καμπινες?

Είστε τοσο επαγγελμστιες να έρχονται εκει μεγαλοι να ηχογραφουν?

Ακομα σ αυτον που είναι στην αποσυρση ερχονται.

Εμεις...ερασιτεχνες της κρεβατοκαμαρας.

Και ενα daw πολυ μας πεφτει

Όλα είναι δυνατά.

Και τα στουντια και οι dedicated χώροι για αυτά.

Αρκεί να το πάρει κάποιος απόφαση.

ΔΙΑΖΎΓΙΟ.*

Και μετά κάνεις ό,τι θες.

Πετάς από το σπίτι τις τραπεζαρίες , τα σκρίνια.....τα σουξου μουξου και είσαι στουντιάρχης σαν άνθρωπΑς,

*επωφελήσου και εσύ σήμερα από την προσφορά μας, και ηχογράφησε / παίξε σαν άνθρωπος με μέχρι 12 άτοκες δόσεις (δεκτές όλες οι κάρτες).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πες τα ολα Λακη ομως...

Αλλος-οι θα παιρνει-ουν τα διαζυγια, αλλος θα φτιαξει το στουδιο..?

Όλα είναι δυνατά.

Και τα στουντια και οι dedicated χώροι για αυτά.

Αρκεί να το πάρει κάποιος απόφαση.

ΔΙΑΖΎΓΙΟ.*

Και μετά κάνεις ό,τι θες.

Πετάς από το σπίτι τις τραπεζαρίες , τα σκρίνια.....τα σουξου μουξου και είσαι στουντιάρχης σαν άνθρωπΑς,

*επωφελήσου και εσύ σήμερα από την προσφορά μας, και ηχογράφησε / παίξε σαν άνθρωπος με μέχρι 12 άτοκες δόσεις (δεκτές όλες οι κάρτες).

Αυτό φίλως να το βάλεις στις αγγελίες, στην "προφορά υπηρεσιών".

Δέχεσαι και ανταλλαγές ή μόνο μετρητά?

Δηλαδή τί; Μπορεί να κρατήσει την πρώην αντί αμοιβής;

Έχω κάτι μαγνήτες από μια παλιά Gerley και μια squier (που πατάει κάτω τις Αμερικάνες), και έλεγα μήπως μαζί με την γυναίκα, ξεφορτωνόμουν κι αυτά. :classic_tongue:

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, υπαρχουν λυσεις για direct ηχογραφηση που ξεπερνουν κατα πολυ τις αναγκες του home χρηστη και οχι μονο.

Αν τωρα θελει καποιος τσιτωμενες 4x12  και 100ριδες λαμπατους τι να κανουμε, και αλλος θελει να παιζει ντραμς, αλλος τρομπετες και τρομπονια και αλλος να βαραει κομπρεσσερ και να βαζει φουρνελα, και τι να κανουμε τωρα. Για αυτες τις καταστασεις υπαρχουν τα προβαδικα, τα στουντιο ηχογραφησεως και τα νταμαρια, δεν ειναι το σπιτι χωρος για ολες τις δουλειες.

Εκτός από τη νεκρανάσταση, μου αρέσει που η συζήτηση συνεχίζεται κανονικά  χωρίς τον ΟP και προτείνετε και λύσεις ΑΦΟΥ έχετε δει ότι είναι από πέρυσι το θέμα και ο άνθρωπος μπορεί και να έχει πάει στο Άγιο Όρος να μονάσει ξέρω γω. 

Είμαστε η επιτομή του gas.

ο άνθρωπος μπορεί και να έχει πάει στο Άγιο Όρος να μονάσει ξέρω γω.

Ο OP ήταν εδώ πριν 11 ώρες Σταύρο μου.

Το είδα στο προφίλ του.

Ο OP ήταν εδώ πριν 11 ώρες Σταύρο μου.

Το είδα στο προφίλ του.
Έχουνε και κινητά και λάπτοπ στο Άγιο Όρος σε πληροφορώ.

Ωραια ειναι για ντεκορ

IMG_20150529_001216.jpg

Δέχεσαι και ανταλλαγές ή μόνο μετρητά?

Αφού το λεΓει ο ανθρωπΑς ρε φιλωΟυζ: "δεκτΑι όλαι άι κάρτε" μειλα μαι τι τραπΑιζα σου για να σου κάνουν 245 ατοΚε δόσις, η ψιΦα ΜΗτΣοτακι θα δώκει διαζυγοστουντιεπιδομα ακουΓω

Δεν στέλνει ο moderator ένα μήνυμα στον OP να μας πει τελικά τι έκανε, να μας φύγει και η απορία;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back