Marshall DSL5CR - πρώτες εντυπώσεις

Να αυτά δεν τα κάνει το Tonex...

Όταν θες να ακούσεις την κιθάρα την ακούς μόνο σε λαμπατο. Αν θες να παίξεις κιθάρα παίξε σε ψηφιακό.

Ηθελα να ακούσω λίγο την κιθάρα σε λάμπα. Τελικά τη δοκίμασα στον origin με καθαρό ήχο…
Δεν μπορεί να παραπονεθεί κανείς για αυτό, μια χαρά

Όταν θες να ακούσεις την κιθάρα την ακούς μόνο σε λαμπατο. Αν θες να παίξεις κιθάρα παίξε σε ψηφιακό.

Οι τελευταία 5 κιθάρες (τουλάχιστον) δεν έχουν παίξει ποτέ με λαμπατο. Αυτή μου έκανε το κλικ…

Καλησπέρα , παρελαβα χθες ένα dsl 5 από thomann. Unpluged Μόνο στο high gain κανάλι με ένταση μετά τη μέση αλλά και με gain μετά την μέση εχει συνεχόμενο βόμβο .
Ακουω ότι είναι φυσιολογικό .Ισχύει?
Δεν το συζητάω από βόμβο όταν βάζω καλώδιο κιθάρα strat classic 50s με DiMarzio fs1 σε bridge , ειδικά εκεί , και στα 2 κανάλια όμως και σε χαμηλη ένταση κ gain.
Πάω για noise gate, shield σε strat,? Καλώδια κλπ.Το θέμα είναι έχει πιθανό πρόβλημα ο ενισχυτής ? Δεν είχα κ ποτέ λάμπατο κ δεν ξερω.Ευχαριστω πολύ.

Καλησπέρα , παρελαβα χθες ένα dsl 5 από thomann. Unpluged Μόνο στο high gain κανάλι με ένταση μετά τη μέση αλλά και με gain μετά την μέση εχει συνεχόμενο βόμβο .
Ακουω ότι είναι φυσιολογικό .Ισχύει?
Δεν το συζητάω από βόμβο όταν βάζω καλώδιο κιθάρα strat classic 50s με DiMarzio fs1 σε bridge , ειδικά εκεί , και στα 2 κανάλια όμως και σε χαμηλη ένταση κ gain.
Πάω για noise gate, shield σε strat,? Καλώδια κλπ.Το θέμα είναι έχει πιθανό πρόβλημα ο ενισχυτής ? Δεν είχα κ ποτέ λάμπατο κ δεν ξερω.Ευχαριστω πολύ.

Δεν υπάρχει βόμβος στον δικό μου. Ένα ελαφρύ φύσημα όταν η ένταση και το gain περνάνε τη μεση.

Σ ευχαριστώ !! Ακριβώς το ίδιο φύσημα έχω κ γω. Άρα να υποθέσω είναι φυσιολογικό . Βέβαια ο χαμός γίνετε με το έντονο φύσημα όταν βάζω κιθάρα κ στα 2 κανάλια !.κ χαμηλά ....Θα αρχίσω από την κιθάρα λοιπόν.
Πάντως ο ήχος είναι φοβερός , δυναμικός κ στα 2 κανάλια. Ευχαριστω κ παλι

Φυσιολογικο hiss αυτό. Έιχα dsl5 και dsl1 combo και τώρα dsl1 κεφαλή με καμπίνα 12". Όλοι τα ίδια κάνουν. Επειδή παίζω με μόνους μαγνήτες και πετάλι dod malmsteen έχω και ένα boss noise suppressor για να μου κόβει αυτούς τους ενοχλητικούς θορύβους.

οταν γινεται πιο εντονο και ενοχλητικο τοτε μαλλον πας για λαμπα. ειχα παρει καινουριο dsl5 και εκανε παρασιτα απο την πρωτη μερα. τον πηγα πισω στην αντιπροσωπεια (bon studio) και μου τον κρατησαν μερικες μερες. μου ειπαν πως ηθελε αλλαγη μια λαμπα και ολα καλα. Γενικα οι dsl ενω ειναι αρκετα ευελικτοι ενισχυτες και οι πιο value for money λαμπατοι εχουν καποια θεματακια αξιοπιστιας σε καποια κομματια πολλες φορες. Δεν ξερω αν ειναι το προβλημα επειδη η παραγωγη τουσ ειναι στην Ταιβαν και ο ποιοτικος ελεγχος

Μαλιστα.... βασικα μονο στο high gain κανάλι με ένταση ή και gain μετά τη μέση ξεκιναει το φυσημα όπως σωστα περιέγραψε στο βιντεο ο @gkourmoul1 . Πηρα και ενα BOSS Ns κατι κανει μειωνει με in out αλλα εχει ακομη φυσημα , θα το ψαξω περισσοτερο μεσω send return , και μετα μαγνητες κλπ αν δεν....

Μαλιστα.... βασικα μονο στο high gain κανάλι με ένταση ή και gain μετά τη μέση ξεκιναει το φυσημα όπως σωστα περιέγραψε στο βιντεο ο @gkourmoul1 . Πηρα και ενα BOSS Ns κατι κανει μειωνει με in out αλλα εχει ακομη φυσημα , θα το ψαξω περισσοτερο μεσω send return , και μετα μαγνητες κλπ αν δεν....
Ναι ισχύει. Το τσεκαρα και σήμερα που έπαιξα. Με χαμηλά την ένταση και το gain επίσης χαμηλά (9ωρα βάση ρολογιού) το hiss ακούγεται ελαφρά ..αν ανεβάσεις ένταση και gain 11 η 12 ώρα πχ κάνει παραπάνω. Αυτά δεν είναι ανησυχητικά. Φαντάσου ότι είχα για αρκετό καιρό στο FX loop ένα delay boss DD3. Μιλάμε μου σπάσε τα νευρα! Έκανε στο κύκλωμα τρελό θόρυβο. Μέχρι που το έδωσα και πήρα ένα tc electronic flashback mini 2 και ηρέμησε. Αφού σιγουρευτηκα ότι δεν ήταν κάτι άλλο όπως λάμπες καλώδια κλπ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back