Αναλόγως την περίπτωση. Όταν με την ηλιθιότητα που κουβαλάς κάνεις κάποιον χαρούμενο/ευτυχισμένο (πράγμα σπάνιο), καλή ώρα σαν την παραπάνω περίπτωση, τότε πάσο.Παιζει να ειναι καλυτερα να εισαι ηλιθιος
Έχω μια θεωρία.
Καμία αμφιβολία ότι αγοράζεις ιστορία ή "την ιστορία" (πχ LP money for nothing). Αυτήν πληρώνεις και την πληρώνεις αδρά και μπράβο σου.Όπως είπε και ο Μποναμάσα, αγοράζεις την ιστορία. Η κιθάρα είναι τζάμπα.
Μάλλον για κάποιον (δικαίως ή αδίκως) ο Knopfler και το Brothers in Arms....σήμαινε πολλά.
Κομμάτι της ιστορίας του Νοφλερ.Καμία αμφιβολία ότι αγοράζεις ιστορία ή "την ιστορία" (πχ LP money for nothing). Αυτήν πληρώνεις και την πληρώνεις αδρά και μπράβο σου.
Αρκεί βέβαια να... υπάρχει. Γιατί (και ναι έχω κολλήσει με αυτό), a... balalaika του 2004, 20.000 λίρες ποια ακριβώς ιστορία κουβαλάει; Εκεί είναι η υπερβολή.
ΟΚ εδώ έχεις ένα point... Το "on every street I walked playing my balalaika"*, ήταν ένας δίσκος "ορόσημο" για τον Knopfler. ?Κομμάτι της ιστορίας του Νοφλερ.
Ακριβώς.Και εμείς που ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να αγοράσουμε "ιστορία", στον βαθμό που παρακολουθήσαμε χθες στη δημοπρασία, αν το καλοσκεφτείς όταν αγοράζουμε ένα vintage κούτσουρο (Fender - Gibson) υποσυνείδητα αγοράζουμε και λίγη "ιστορία" (με την ευρύτερη έννοια).
Εδώ αξιότιμε κ. συνήγορε έχω πολλές ενστάσεις...Και να το επεκτείνω.
Εδώ πάω πάσο - που μπορείς.Για να μπορείς να αγοράσεις το κομμάτι της ιστορίας , που μπορείς.
Βρε παιδί μου, θέλω να σου πω, ότι "ιστορία " σου πουλάει η HB , βγάζοντας ιστορικές ρεπλικες.Εδώ αξιότιμε κ. συνήγορε έχω πολλές ενστάσεις...
Μιλώντας αποκλειστικά για εμένα: Κανένα "υποκατάστατο", όταν το πιάσεις στο χέρι δεν θα σου δώσει το thrill της original "ιστορίας".
Πιάνεις 10 JB που είναι της τελευταίας 20ετίας (και Fender και ΗΒ και οτιδήποτε άλλο)... No thrills ?
Πιάνεις ένα oldie... δεν μπορώ να σου περιγράψω το συναίσθημα ? Και ξέρω ότι αυτό είναι στο κεφάλι μου. Αλλά όπως σου είπα, is just me.
Εδώ πάω πάσο - που μπορείς.
Αμαρτάνεις.επίσης το money for nothing είναι το χειρότερο κομμάτι της καριέρας του
? Μιλάμε η πιό αστεία-ανατρεπτική δημοπρασία ever! Πιό 'πεταμένα λεφτά' πεθαίνεις.
Ούτε ο ίδιος ο Knopfler δεν θα μπορεί να το πιστέψει. Έβαλε σ' ένα απόγευμα περίπου 10 μύρια στην τσέπη!
Μαγκιά του!!!!!
Tέτοιες Λάμποργκίνι βρίσκεις πολλές, αυτή η κιθάρα όμως είναι μόνο μία. Το ένα είναι λεφτά στον κάδο και το άλλο επένδυση. Και σε 1,2 5,10 χρόνια μάντεψε ποιο απ' τα 2 θα έχει πάρει αύξηση στην τιμή.Ωραίο πράγμα να είσαι πλούσιος, αρκεί να μην είσαι τελειωμένος ηλίθιος...
Πάντως είναι τρομερό... έχει και άλλες φωτο στο θέμα τους και η λεζάντα από κάτω σταθερά... telecaster......και στο οποίο Ηιτ έπαιζε με telecaster. ?
Κατά παράφραση του ρητού της μισκο, η Τελεκάστερ, ΔΕΝ είναι κιθάρες. Οι κιθάρες, είναι Τελεκάστερ