- Πόντοι
- 16
Χθές το βράδυ είχα την τιμή να ακούσω live έναν θρύλο της Rock μουσικής και έναν από τους καλύτερους και αγαπημένους μου κιθαρίστες. Το όνομα αυτού Mark Knopfler.
Ο Μark έπαιξε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους για 45-60 λεπτά και μετά έπαιξε τραγούδια των Dire Straits.
Ο ήχος του ήταν πραγματικά απίστευτος. Ειδικά μόλις έπιασε την Les Paul στα χέρια του ο ήχος έσταζε μέλι.
Όλη η μπάντα ακουγόταν υπέροχα, καθαρά και με τέλειες λεπτομέρειες. Όλοι οι μουσικοί ήταν απίστευτοι και ειδικά ο John McCusker και ο Richard Bennett που παίζουν από 5 όργανα ο καθένας.
Το όλο σκηνικό με θέα την Αθήνα και την φανταστική μουσική του Mark ήταν απίστευτο.
Ο λυκαβηττός ήταν γεμάτος. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και γι' αυτό πιστεύω οτι ο Mark έπαιξε δύο ώρες.
Πραγματικά ίσως ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει.
Ένα ακόμα ονειρό μου εκπληρώθηκε. Το επόμενο είναι ο Gary Moore τον Σεπτέμβριο.
Όσοι είσασταν χθές βράδυ στη συναυλία θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
Ο Μark έπαιξε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους για 45-60 λεπτά και μετά έπαιξε τραγούδια των Dire Straits.
Ο ήχος του ήταν πραγματικά απίστευτος. Ειδικά μόλις έπιασε την Les Paul στα χέρια του ο ήχος έσταζε μέλι.
Όλη η μπάντα ακουγόταν υπέροχα, καθαρά και με τέλειες λεπτομέρειες. Όλοι οι μουσικοί ήταν απίστευτοι και ειδικά ο John McCusker και ο Richard Bennett που παίζουν από 5 όργανα ο καθένας.
Το όλο σκηνικό με θέα την Αθήνα και την φανταστική μουσική του Mark ήταν απίστευτο.
Ο λυκαβηττός ήταν γεμάτος. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και γι' αυτό πιστεύω οτι ο Mark έπαιξε δύο ώρες.
Πραγματικά ίσως ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει.
Ένα ακόμα ονειρό μου εκπληρώθηκε. Το επόμενο είναι ο Gary Moore τον Σεπτέμβριο.
Όσοι είσασταν χθές βράδυ στη συναυλία θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.