Marathon, βρήκαμε ντράμερ...

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,123
Ένεκα της ασχετίλας σου με κρουστά και τύμπανα, προτείνω τη παρακάτω κυρία που μου έστειλε βιντεοσκοπημένο το βιογραφικό της.

Και επειδής είσαι και άσχετος, συνοδεύει το Tom Sawyer των Rush (εύκολο κομάτι, το έχω παίξει και έγώ στον ύπνο μου), ενώ οι ανεμιστήρες που σπρώχνουν τα μαλιά της είναι κατασκευής Rolland.

Φήμες ότι διαπρέπει και στο σαχλόφωνο, εξετάζονται ως ανακριβείς.

Πές του φίλου σου του Jobs να κάνει τα Ipod να παίζουν τα video του Noiz...δεν ανοίγω κανονικό υπολογιστή τώρα... Αύριο...

Υ.Γ. Πάντως ο drummer που χρειάζομαι, είναι αυτός ο μαύρος των Fourplay...

marathon είπε:
δεν ανοίγω κανονικό υπολογιστή τώρα... Αύριο...
Καταλαβαίνω... τέτοια ώρα μπορεί και να πέσει παντόφλα... δε πειράζει, θα περιμένω υπομονετικά τη γνώμη σου μέχρι αύριο.

Ζυλιέν

παρε εναν καλύτερο και κανει και για pagan ;)

Το pagan ήταν μία στιγμιαία τρέλλα, έχω ξαναγυρίσει στο «ασανσέρ»...

ΟΠΤΑΣΙΑ

OPTASIA.jpg

θελω να την παντρευτω!

συγγνωμη κυριοι αλλα μονο σε μενα φαινεται λιγο αστειο το θεαμα??ποιος δεν θα προτιμουσε οι ανωθι κυριες να εχουν σαν βασικη επιρροη τους τον Σαλεα???  ;D

PRE-POST 11 είπε:
συγγνωμη κυριοι αλλα μονο σε μενα φαινεται λιγο αστειο το θεαμα??ποιος δεν θα προτιμουσε οι ανωθι κυριες να εχουν σαν βασικη επιρροη τους τον Σαλεα???  ;D
Ψιλο-χωριατιά το σχόλιό σου φίλε.

Όλες τους είναι καλύτερες από όλους τους έλληνες ντράμερ που έχω ακούσει.

Ίσιωσέ το.

ποιος δεν θα προτιμουσε οι ανωθι κυριες να εχουν σαν βασικη επιρροη τους τον Σαλεα???  
γενικα δεν ειμαι και πολυ του Political correctness αλλα το σχολιο σου εκτος απο χυδαιο ειναι και χαζο μια και υπονοει οτι οι γυναικες δεν μπορουν να παιξουν τυμπανα,καταλαβαινω οτι λογω του ....οθωμανικου ζυγου ο οποιος εχει περασει στο DNA μας την πληρη απαξιωση των γυναικων ο μεσος Ελληνας  ανδρας νοιωθει κομπλεξικα απεναντι σε μια ωραια γυναικα (ειδικα αν αυτη εχει και εξαιρετικες επαγγελματικες δεξιοτητες) αλλα εχουμε 2011...καιρος να τα ξεπερασουμε αυτα....

παρτο αλλοιως λοιπον....

πασα μου πλακιτσα ηταν το σχολιο περι Σαλεα,μην θιγεσαι τοσο ευκολα...Αν παντως επιμενεις οτι ηταν χωριατια ισως φταιει το οτι ειμαι απο χωριο.αλλα κ εσεις απο την πρωτευουσα ή πασχετε απο  drummers ή ακουτε drummers σε προεφηβικες μπαντες.ααα και please οχι προστακτικες του τυπου ισιωσε το,δεν ειναι chic

PRE-POST 11 είπε:
αλλα κ εσεις απο την πρωτευουσα ή πασχετε απο  drummers ή ακουτε drummers σε προεφηβικες μπαντες.ααα και please οχι προστακτικες του τυπου ισιωσε το,δεν ειναι chic
Eπειδή, όπως βλέπεις από το θέμα, ψάχνουμε drummer και συγκεκριμένα drummissa...στείλε μας 2-3 από επαρχία που τις ξέρεις ;)

Την κάτω την ήξερα...παίζει και με τον Stanley Clarke όταν δεν βαριέται...δεν ήθελα να τη ποστάρω για να μην με πείτε βλάχο ;D

εν παση περιπτωση ηταν τελειως αποτυχημενο ''αστειακι'',συμφωνω...αλλα sorry o αερας να ανεμιζει τα μαλλια,τα χαμογελακια στη καμερα και τα μπουτακια εξω ενω παιζουμε εξακολουθουν να μου φαινονται αστεια και ατοπα.αν και τεχνικα ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο

αν δεν σου κανουν αυτες σου εχω αλλη μια αλλα ειναι απο την πολη

και την πανω την ξερεις ,αλλα τωρα που την παντρευτηκε ο Santana ειναι λιγο δυσκολο να ερθει στη μπαντα σου... ;D

http://en.wikipedia.org/wiki/Cindy_Blackman#Physical_Demands_of_Playing

PRE-POST 11 είπε:
τα χαμογελακια στη καμερα και τα μπουτακια εξω ενω παιζουμε εξακολουθουν να μου φαινονται αστεια και ατοπα.
Eδώ όμως, δεν σου φαίνονται....ή σου φαίνονται? ;)

queen_1984_012.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back