Nομίζω ότι εάν πάς σε ένα ΩΔΕΙΟ...θα βρείς πολλέςSlapGas είπε:Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ όταν γνωρίζω κοπέλες που παίζουν και το νιώθουν.![]()

Nομίζω ότι εάν πάς σε ένα ΩΔΕΙΟ...θα βρείς πολλέςSlapGas είπε:Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ όταν γνωρίζω κοπέλες που παίζουν και το νιώθουν.![]()
??? ???Και είναι κρίμα που είναι τόσο λίγες που ασχολούνται με κάποιο μουσικό όργανο ή με τη μουσική γενικά
ουτε με σφαίρες...........σκέψου το και θα καταλάβειςSlapGas είπε:Προσωπικά, να παντρευτώ κοπέλα που να ασχολείται με τη μουσική σοβαρά, θα είναι τιμή μου (και είναι και όνειρο ζωής)...
Καλά η συγκεκριμένη σκοτώνει!!!funky_bassman είπε:Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε κάτι.... Και τπτ να παίζεις στο μπάσο με τίτλο "sexy girl bassist" θα σε δουν αρκετοί άνθρωποι...
Σε σχέση με τις άλλες 2 κοπέλες είναι πάρα πολύ καλή... Σε σχέση με τη Λυδία είναι μέτρια! Το πρώτο βιντεάκι είναι εντυπωσιακό από θέμα τεχνικής και όχι σύνθεσης έτσι? Στην ουσία όλη τη δουλειά την κάνει το echo/delay τι έχει βάλει... Και δεν ήθελα να μιλήσω για θέμα "σκοτώματος" αλλά το rick δεν είναι πανεμορφο???Και τι κρατάει και αυτή η "ασχημούλα"... Ε λογικό να παθαίνεις μετά σύνδρομο κατωτερότητας GAS...Evilnye είπε:Καλά η συγκεκριμένη σκοτώνει!!!
Mόνο αυτά....τι θέλεις τώρα, να μας τη πέσουν και οι πληκτράδες? ;DEvilnye είπε:οι midiκιθαρομπλιμπλικοκαταστάσεις;
Δεν μιλάμε για γνωστές..αλλά για άγνωστες, νέες και ωραίες (με πολύ ταλέντο βεβαίως).vagelism είπε:Τσεκαρετε την στο dvd του Prince Live in Las Vegas
Rhonda Smith.
Δεν πειράζει...κακό είναι να βλέπουμε τέτοια βιντεάκια? ;D ;Dvagelism είπε:α ..σορρυ για το offtopic τοτε.