Aπό κοντά είναι άσχημη..βέβαια μπορεί να έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο...studio54GR είπε:Δηλώνω ερωτευτευμένος με την Tal...
Aπό κοντά είναι άσχημη..βέβαια μπορεί να έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο...studio54GR είπε:Δηλώνω ερωτευτευμένος με την Tal...
είδες...που με έχεις καταλάβεις...για συνέχισε μήπως το γυρίσω ;D ;Dez είπε:ο Μάραθον βέβαια έχει κάτι αλλεργικά σύνδρομα αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τέτοιες παρουσίες ;D
παρεμπιπτόντως ...funky_bassman είπε:Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε κάτι.... Και τπτ να παίζεις στο μπάσο με τίτλο "sexy girl bassist" θα σε δουν αρκετοί άνθρωποι...
πριν μερικα χρονια ειχα γνωρισει στις ΗΠΑ τον ρυθμικο κιθαριστα του Miko Weaver (ρυθμικο...λεμε τωρα ο τυπος ηταν τελειωμενος...τζαζιστας.....αλλα μου ειπε οτι με τον Prince μονο ρυθμικη κιθαρα μπορει καποιος....σωφρων κιθαριστας να παιξει μια και ειναι τοσο....καλος που ταπεινωνει τους παντες..... ;D)αλλά ρε παιδιά τι μπάντα οδωστρωτήρας είναι αυτή του Prince;
Σωστά...μπορείτε να βγάλετε το όνομά μου από τον τίτλο?audiokostas είπε:offtopics on
Σκοτίστηκα αν ο Κυναίγειρος βρει ντράμερ (και τι να την κάνει ούτως ή άλλως)
οχι φημες....ΟΝΤΩΣ παιζει ολα τα οργανα....σε πολλους δισκους του παιζει μονο αυτος.....Φημες λενε οτι παιζει κι αυτος ολα τα οργανα..
Δεν νομίζω ότι είναι φήμες. Αακόμα και το πρώτο CD που έφτιαξε και μοίραζε στις δισκογραφικές, ήταν εξ' ολοκλήρου δικό του.vagelism είπε:Φημες λενε οτι παιζει κι αυτος ολα τα οργανα..
Τεράστια μπάντα και του Brown αλλά αυτές οι εναλλαγές και ο απόλυτος συντονισμός βγάζοντας ταυτόχρονα και funk groove που έχει του Prince απλά δεν υπάρχει.....Πραγματικα η μπαντα ειναι στα προτυπα της μπαντας του James brown.
Bedroom player που είχε μεγάλη εξέλιξη? ;D ;DSuperfunk είπε:οχι φημες....ΟΝΤΩΣ παιζει ολα τα οργανα....σε πολλους δισκους του παιζει μονο αυτος.....
Δεν ξέρω τι bedroom έχεις εσύ αλλά όλα αυτά ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζει, δεν χωράνε σε ένα τυπικό μεσοαστικό υπνοδωμάτιο.marathon είπε:Bedroom player που είχε μεγάλη εξέλιξη? ;D ;D
όλοι από κάπου ξεκινάνεaudiokostas είπε:Δεν ξέρω τι bedroom έχεις εσύ αλλά όλα αυτά ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζει, δεν χωράνε σε ένα τυπικό μεσοαστικό υπνοδωμάτιο.
Kαι τόσο γούστο ;Dbihlas87 είπε:Είναι να αναρρωτιέσαι πως χώρεσε τόσο ταλέντο σε 157 εκατοστά ;D