- Πόντοι
- 6
οχι.δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες live με αυτες ενος video upload στο youtube
Και εμείς ...PRE-POST 11 είπε:εν παση περιπτωση ηταν τελειως αποτυχημενο ''αστειακι'',συμφωνω...
Σωστός. Άλλη τρυφερότητα βγάζει ο άτιμος ο Artimus...αλλα sorry o αερας να ανεμιζει τα μαλλια,τα χαμογελακια στη καμερα και τα μπουτακια εξω ενω παιζουμε εξακολουθουν να μου φαινονται αστεια και ατοπα.αν και τεχνικα ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο
δηλ..στα live είσαι άνετος με τα μπουτάκια έξω και στο Υoutube όχι?PRE-POST 11 είπε:οχι.δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες live με αυτες ενος video upload στο youtube
Φίλος, drummer ψάχνουμε με τον Τρόλλευ...όχι go go boys ;DSuperfunk είπε:![]()
ελα να βγαινουν τα ,τριχωτα,μπουτακια εξω...
;D
Mα το κλίμα ήταν καλό και πρίν...γράψεις τις βλακείες...Τι πιο ωραίο από ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντοοριστε τωρα ειμαστε σε ωραιο κλιμα....
Ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο που σε γουστάρει τρελλά ;Dmarathon είπε:Τι πιο ωραίο από ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο![]()
Άστο καλύτερα, θα βγει γυναίκα και θα τσαντιστείς πάλι... ;DPRE-POST 11 είπε:προτεινω ψηφοφορια καλυτερων μπουτιων στη μουσικη
Στο είπε? Μα τι μαρτυριάρα!!!;Daudiokostas είπε:Ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο που σε γουστάρει τρελλά ;D
Astanova εεε? Του ανατολικού μπλοκ?Nikolas είπε:Αλλά η παρακάτω κυρία να παίξει κομμάτι μου, να πέσω να πεθάνω:
Την λένε και Λόλα! ;D
Εσένα το ξέρει; Για την ντραμίστρια? ;Dmarathon είπε:Astanova εεε? Του ανατολικού μπλοκ?Η γυναίκα σου το ξέρει? ;D
Εσένα θα σε πιστέψει η γυναίκα σου...η δικιά μου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ;D ;DNikolas είπε:(Καλά σοβαρά τώρα... Φαντάζεσαι να πάω στην σύζυγο και να της πω "Αγάπη μου... Θα πάω στην Τσεχία για να κάνω μία ηχογράφηση με την Λόλα Αστάνοβα! ΘΑ με φιλοξενήσει κιόλας και δε χρειάζεται να ξοδευτώ σε ξενοδοχεία και τέτοια!"
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ειδικά με την Λόλα που τα παίζει όλα......marathon είπε:Εσένα θα σε πιστέψει η γυναίκα σου...η δικιά μου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ;D ;D