- Πόντοι
- 138
ναι!Jasemeister είπε:Ίδια τάστα;
απλος τα παλια ηταν πιο φαγωμενα απο τα καινουρια!
ναι!Jasemeister είπε:Ίδια τάστα;
τι χορδες φορουσες την τελευταια φορα με το rosewood και ποσο καιρο τις ειχες επανω?bluezlick είπε:
το κρεββατι που ξαπλωσες ηταν απο maple? ;Dharilatron είπε:(Βέβαια παράλληλα με το ξεμάτιασμα, ήπια 2 depon, λίγο νερό και ξάπλωσα)
Εκεί να δεις ροχαλητό με "σκάσιμο" ;DwhiteNoise είπε:το κρεββατι που ξαπλωσες ηταν απο maple? ;D(Βέβαια παράλληλα με το ξεμάτιασμα, ήπια 2 depon, λίγο νερό και ξάπλωσα)
ιδια μαρκα ιδιο παχοςwhiteNoise είπε:τι χορδες φορουσες την τελευταια φορα με το rosewood και ποσο καιρο τις ειχες επανω?
ποιες εβαλες τωρα?
τοτε γιατι συμετεχεις σε ενα θεμα που ειδη ξες οτι θα γινει μια βαρετη συζητηση συμφωνα με τα λεγομενα σου?Και για να προλάβω ενδεχόμενες "παρεξηγήσεις".
Το ελαφρύ μου ύφος πηγάζει από το γεγονός ότι θεωρώ βαρετό το ενδεχόμενο σοβαρής συζήτησης πάνω σε αυτό το θέμα και όχι από απαξίωση της αντίθετης άποψης.
ΟΚ?![]()
ε,μαλλον αυτο ακουσες τοτε...(εδω μετα απο 5-6 ωρες ειναι για πεταμα οι χορδες φανταζομαι οτι δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις χορδες 3 ...εβδομαδων με νεες χορδες??ιδια μαρκα ιδιο παχοςτι αλλες τις ειχα 3 βδομαδες περιπου
& ισως και αυτο...ναι!απλος τα παλια ηταν πιο φαγωμενα απο τα καινουρια!
Μια στιγμή.... να πω του στραβού το δίκιο (δηλαδή το δικό μου).Kostas-5150 είπε:Επειδη εχω αστειευτει και εγω κατα καιρους,λεγοντας εξυπναδες κτλ πρεπει να παραδεχτω οτι ορισμενοι ρωτουν κατι γιατι ενδιαφερονται πραγματικα και θελουν να αντλησουν οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα τους.
Ναι,ναι ξερω πως υπαρχουν θεματα χωρις απαντηση ουσιαστικη,θεματα τα οποια εχουν εξαντληθει και εχουν κουρασει αλλα αυτος που ρωταει και ενδιαφερεται κατα 90% δεν εχει ορεξη για δουλεμα και εξυπνα σχολια,ισως θα ηταν καλυτερο και βολικοτερο αν τον παραπεμπουμε σε παλαιοτερα τοπικ κτλ
Παμε ενα revival???????????????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:κατσε να δωσω λιγο ζωη στο φορουμ...
προχθες αλλαξα σωμα στην τελε μου και εβαλα ενα απο καφασι Δαμασκου (αυτο που βαζουν μεσα τα σαπουνια Αλεπιου),ΚΑΜΜΙΑ διαφορα στον ηχο!!![]()
![]()