Ελπίζω να μην της ζήτησες μαζί και πούδρα και κραγιόν...αλήθεια, ξαναβγήκε μαζί σου?tanS είπε:επρεπε να έβλεπες την έκφραση της κοπελιάς που τα ζήτησα ;D ;D ;D
Ελπίζω να μην της ζήτησες μαζί και πούδρα και κραγιόν...αλήθεια, ξαναβγήκε μαζί σου?tanS είπε:επρεπε να έβλεπες την έκφραση της κοπελιάς που τα ζήτησα ;D ;D ;D
Αμέ αμέτρητες φορές , αλλά πάντα παρατηρούσε τα νύχια μου ;D ;Dmarathon είπε:Ελπίζω να μην της ζήτησες μαζί και πούδρα και κραγιόν...αλήθεια, ξαναβγήκε μαζί σου?
χαχαχαχαtanS είπε:Αμέ αμέτρητες φορές , αλλά πάντα παρατηρούσε τα νύχια μου ;D ;D
Παρε ενα βαμβακερο λεπτο γαντι κ κοψε το γαντι κρατωντας μονο το υφασμα για τον αντιχειρα. Το φορας στον αντιχειρα κ εισαι ετοιμος!tanS είπε:μα αφού το λέει ξεκάθαρα, δεν σας το συστίνω να το κάνετε στα νίτρο.
όμως λιγουρεύομαι και εγώ ενα μανίκι που να γλυστράει έτσι. =]
''Το γάντι , μανικογλυστρα'' , μια προσφορα του ΑΜαν Τελε-shop . ;D ;D ;Dzampination είπε:Παρε ενα βαμβακερο λεπτο γαντι κ κοψε το γαντι κρατωντας μονο το υφασμα για τον αντιχειρα. Το φορας στον αντιχειρα κ εισαι ετοιμος!
Η απλα αγοραζεις ενα λεπτο υφασματινο γαντι κ κοβεις ολα τα "δαχτυλα" εκτος του αντιχειρα κ Once again εισαι ετοιμος!!!