Μη φρικαρεις ;DtanS είπε:Παναγια μου , τι είναι αυτά που μου λές τωρα ? Τωρα και αν αρχίζω να φοβάμαι, τόσο πολύ θα πρέπει να το τρίψω ?
Αντιθετως, ειναι πολυ γρηγορη δουλεια, απλα θελει κατι τις παραπανω προετοιμασια...
Μη φρικαρεις ;DtanS είπε:Παναγια μου , τι είναι αυτά που μου λές τωρα ? Τωρα και αν αρχίζω να φοβάμαι, τόσο πολύ θα πρέπει να το τρίψω ?
Δεν μας έχεις πεί τι μανίκι είναι, τι λούστρο έχει (το έχεις βάλει μόνος σου ή είναι εργοστασιακό?), εάν είναι ξύλινο ή βαμμένο...και τι γυαλιστικό σκέφτεσαι να βάλειςtanS είπε:στο μανίκι αν βάζω γυαλλιστικό θα επηρεάσει την μπογιά ?
οταν θα τρίψεις, είτε με 2000 είτε με οτιδήποτε άλλο, το νίτρο της Gibson σου θα φύγει. Mε λίγα λόγια, το γυάλισμα δεν αντικαθιστά το λούστρο, το βοηθάει να γυαλίσει.tanS είπε:Εργοστασιακό, Gibson les paul - νίτρο δηλαδή,
Σωστος ο Sephiroth, αμα εχεις υπομονη ασ'το να ωριμασει!sephiroth είπε:Αν δε βιάζεσαι θα σου πρότεινα να αφήσεις την κιθάρα ως έχει.
Έχω διαβάσει και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ότι οι γυαλιστικές κρέμες κάθονται πάνω από το βερνίκι και δεν το αφήνουν να "ξεραθεί" φυσικά. Αν αυτό είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει.
Η δική μου η Les Paul Classic είχε αυτή την αίσθηση στο μανίκι και σκεφτόμουνα και εγώ να την τρίψω.
Τελικά αποφάσισα να μην το κάνω και να αφήσω το βερνίκι να "σκληρύνει" μόνο του.
Έπαιζα με καθαρά χέρια και αφού τελείωνα απλά τη σκούπιζα με ένα βαμβακερό πανί (η φανέλα κάνει μια χαρά).
( Η προηγούμενη πρόταση είναι ταμάμ για μαύρο κουτί ;D)
Πήρε γύρω στα 2 χρόνια (με συνεχές παίξιμο και εκτός βαλίτσας),αλλά τώρα το μανίκι είναι μια χαρά, είναι σα να πιάνεις γυαλί.
Kαι στην άσπρη Gibson δεν θα έχει πρόβλημα...με τις μαύρες τι γίνεται? ;D ;DHarald είπε:Ταλκ η πουδρα!!!![]()
έχει ένα χρόνο, και δυστυχώς το πρόβλημα δεν βλέπω αρκετή διαφορά. Επίσης παρατήρησα ότι όσες φορές ήταν στην θήκη της , μετά ήταν καλύτερη η αίσθηση.sephiroth είπε:( Η προηγούμενη πρόταση είναι ταμάμ για μαύρο κουτί ;D)
Πήρε γύρω στα 2 χρόνια (με συνεχές παίξιμο και εκτός βαλίτσας),αλλά τώρα το μανίκι είναι μια χαρά, είναι σα να πιάνεις γυαλί.
Γράσο ;Dmarathon είπε:Kαι στην άσπρη Gibson δεν θα έχει πρόβλημα...με τις μαύρες τι γίνεται? ;D ;D
Σκονη γραφιτη η απλα χωνεις τα χερια σου στη καμιναδα του τζακιου!!! ;D ;Dmarathon είπε:Kαι στην άσπρη Gibson δεν θα έχει πρόβλημα...με τις μαύρες τι γίνεται? ;D ;D
όντως η πούδρα κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά κάθε φορά πρέπει να βάζεις πούδρα, σάν τους αρση-βαρίστες που σκονίζονται ;DHarald είπε:Σωστος ο Sephiroth, αμα εχεις υπομονη ασ'το να ωριμασει!
Παντως αντι να κανεις το μπρατσο να γλυστραει, μπορεις να κανεις τα χερια σου να γλυστρανε... Ταλκ η πουδρα!!!
(Γελαστε ελευθερα αλλα κανει δουλεια!!!)
Eίναι κακή συνήθεια...μπορεί μετά να βάζεις και κραγιόν!!!! ;DtanS είπε:όντως η πούδρα κάνει πολύ καλή δουλειά
και καλά να μείνει μόνο στο κραγιόν...μην πάει και παραπέρα ;Dmarathon είπε:Eίναι κακή συνήθεια...μπορεί μετά να βάζεις και κραγιόν!!!! ;D
Το σκισαμε το θεμα αλλα δε μπορω να πω... εχω μαμηθει στα γελια ;D ;DTsevos είπε:και καλά να μείνει μόνο στο κραγιόν...μην πάει και παραπέρα ;D
..και αφήσουμε την κιθάρα και πιάσουμε την άρπα ;D
Κοροϊδευε...κάπου υπήρχε θέμα όπου ο Evris έκανε ρετους σε χρώμα κιθάρας με μανόν για τα νύχια...Harald είπε:Επομενο προτζεκτ heritage cherry sunburst finish απο σκιες για ματια και τα συναφη...;D ;D
Δουλευει το έχω δοκιμάσει, επρεπε να έβλεπες την έκφραση της κοπελιάς που τα ζήτησα ;D ;D ;Dmarathon είπε:Κοροϊδευε...κάπου υπήρχε θέμα όπου ο Evris έκανε ρετους σε χρώμα κιθάρας με μανόν για τα νύχια...
...έλεγε πως ήταν της γυναίκας του...
;D Εχω δοκιμασει κι εγω διαφανο μανον για διορθωση σπασιματος σε φινις...σκετη αποτυχιαmarathon είπε:Κοροϊδευε...κάπου υπήρχε θέμα όπου ο Evris έκανε ρετους σε χρώμα κιθάρας με μανόν για τα νύχια...
...έλεγε πως ήταν της γυναίκας του...
Ελπίζω να μην της ζήτησες μαζί και πούδρα και κραγιόν...αλήθεια, ξαναβγήκε μαζί σου?tanS είπε:επρεπε να έβλεπες την έκφραση της κοπελιάς που τα ζήτησα ;D ;D ;D