Μανίκι που "κολλάει"

Harald είπε:
Παιδια πολυ καλη και δοκιμασμενη λυση για σατιν τελειωμα ειναι το ατσαλομαλλο! Τρωει ελαχιστη λακα και αφηνει και πολυ καλο οπτικο αποτελεσμα! Θα το βρειτε σε ολα τα χρωματοπωλεια, ζητηστε το σαν συρμα κατσαρολας, το ποιο λεπτο που υπαρχει, ειναι σχεδον σαν βαμβακι.

Κατα τη χρηση καλυψτε τους μαγνητες, κλειδια και γενικοτερα μηχανικα μερη του οργανου γιατι βγαζει πολλα ρινισματα. Και φορατε μασκα. ;)
Παναγια μου , τι είναι αυτά που μου λές τωρα ? Τωρα και αν αρχίζω να φοβάμαι, τόσο πολύ θα πρέπει να το τρίψω ?

tanS είπε:
Παναγια μου , τι είναι αυτά που μου λές τωρα ? Τωρα και αν αρχίζω να φοβάμαι, τόσο πολύ θα πρέπει να το τρίψω ?
Μη φρικαρεις  ;D

Αντιθετως, ειναι πολυ γρηγορη δουλεια, απλα θελει κατι τις παραπανω προετοιμασια...

Ευχαριστώ παντως για την συμβουλή , αλλά το πρόβλημα μου παραμένει, τι γίνεται μετά με τα γυαλλιστικά ? στο μανίκι αν βάζω γυαλλιστικό θα επηρεάσει την μπογιά ?

tanS είπε:
στο μανίκι αν βάζω γυαλλιστικό θα επηρεάσει την μπογιά ?
Δεν μας έχεις πεί τι μανίκι είναι, τι λούστρο έχει (το έχεις βάλει μόνος σου ή είναι εργοστασιακό?), εάν είναι ξύλινο ή βαμμένο...και τι γυαλιστικό σκέφτεσαι να βάλεις

Εργοστασιακό, Gibson les paul(βαμμένο λευκό) - νίτρο δηλαδή,

Γυαλλιστικό βάζω ένα της Μαrtin  

tanS είπε:
Εργοστασιακό, Gibson les paul - νίτρο δηλαδή, 
οταν θα τρίψεις, είτε με 2000 είτε με οτιδήποτε άλλο, το νίτρο της Gibson σου θα φύγει. Mε λίγα λόγια, το γυάλισμα δεν αντικαθιστά το λούστρο, το βοηθάει να γυαλίσει.

Επειδή μυρίζομαι, ότι θα κάνεις ζημιά (και θα τρέχεις...), η συμβουλή μου είναι μην τρίψεις καθόλου με γυαλόχαρτα.

Βρές λίγη κρέμα από αυτή την άσπρη που τρίβουν τα αυτοκίνητα (έχει μέσα μικρομόρια σαν σμύριδα), και απλά γυάλισε όπως είπαμε προηγουμένως. Έτσι και τη Gibson δεν θα χαλάσεις και θα γλυστράει καλύτερα.

Αν δε βιάζεσαι θα σου πρότεινα να αφήσεις την κιθάρα ως έχει.

Έχω διαβάσει και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ότι οι γυαλιστικές κρέμες κάθονται πάνω από το βερνίκι και δεν το αφήνουν να "ξεραθεί" φυσικά. Αν αυτό είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει.

Η δική μου η Les Paul Classic είχε αυτή την αίσθηση στο μανίκι και σκεφτόμουνα και εγώ να την τρίψω.

Τελικά αποφάσισα να μην το κάνω και να αφήσω το βερνίκι να "σκληρύνει" μόνο του.

Έπαιζα με καθαρά χέρια και αφού τελείωνα απλά τη σκούπιζα με ένα βαμβακερό πανί (η φανέλα κάνει μια χαρά).

( Η προηγούμενη πρόταση είναι ταμάμ για μαύρο κουτί  ;D :P )

Πήρε γύρω στα 2 χρόνια (με συνεχές παίξιμο και εκτός βαλίτσας),αλλά τώρα το μανίκι είναι μια χαρά, είναι σα να πιάνεις γυαλί.

sephiroth είπε:
Αν δε βιάζεσαι θα σου πρότεινα να αφήσεις την κιθάρα ως έχει.

Έχω διαβάσει και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ότι οι γυαλιστικές κρέμες κάθονται πάνω από το βερνίκι και δεν το αφήνουν να "ξεραθεί" φυσικά. Αν αυτό είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει.

Η δική μου η Les Paul Classic είχε αυτή την αίσθηση στο μανίκι και σκεφτόμουνα και εγώ να την τρίψω.

Τελικά αποφάσισα να μην το κάνω και να αφήσω το βερνίκι να "σκληρύνει" μόνο του.

Έπαιζα με καθαρά χέρια και αφού τελείωνα απλά τη σκούπιζα με ένα βαμβακερό πανί (η φανέλα κάνει μια χαρά).

( Η προηγούμενη πρόταση είναι ταμάμ για μαύρο κουτί  ;D :P )

Πήρε γύρω στα 2 χρόνια (με συνεχές παίξιμο και εκτός βαλίτσας),αλλά τώρα το μανίκι είναι μια χαρά, είναι σα να πιάνεις γυαλί.
Σωστος ο Sephiroth, αμα εχεις υπομονη ασ'το να ωριμασει! ;)

Παντως αντι να κανεις το μπρατσο να γλυστραει, μπορεις να κανεις τα χερια σου να γλυστρανε... Ταλκ η πουδρα!!!  :o

(Γελαστε ελευθερα αλλα κανει δουλεια!!!)

sephiroth είπε:
( Η προηγούμενη πρόταση είναι ταμάμ για μαύρο κουτί  ;D :P )

έχει ένα χρόνο, και δυστυχώς το πρόβλημα δεν βλέπω αρκετή διαφορά. Επίσης παρατήρησα ότι όσες φορές ήταν στην θήκη της , μετά ήταν καλύτερη η αίσθηση.

Θα δοκιμάσω το κεράκι που μου πρότεινε ο μάραθων πρώτα, αν όχι την κρέμα  - και αν πάλι όχι, θα φάει το τρίψιμο η κακομοίρα.

Τι να της κάνω, αφού με απογοητεύει αμα κολλάει το μανίκι =]=]=]

marathon είπε:
Kαι στην άσπρη Gibson δεν θα έχει πρόβλημα...με τις μαύρες τι γίνεται? ;D ;D
Σκονη γραφιτη η απλα χωνεις τα χερια σου στη καμιναδα του τζακιου!!!  ;D ;D

Harald είπε:
Σωστος ο Sephiroth, αμα εχεις υπομονη ασ'το να ωριμασει! ;)

Παντως αντι να κανεις το μπρατσο να γλυστραει, μπορεις να κανεις τα χερια σου να γλυστρανε... Ταλκ η πουδρα!!!  :o

(Γελαστε ελευθερα αλλα κανει δουλεια!!!)
όντως η πούδρα κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά κάθε φορά πρέπει να βάζεις πούδρα, σάν τους αρση-βαρίστες που σκονίζονται  ;D :)

tanS είπε:
όντως η πούδρα κάνει πολύ καλή δουλειά
Eίναι κακή συνήθεια...μπορεί μετά να βάζεις και κραγιόν!!!! ;D

marathon είπε:
Eίναι κακή συνήθεια...μπορεί μετά να βάζεις και κραγιόν!!!! ;D
και καλά να μείνει μόνο στο κραγιόν...μην πάει και παραπέρα ;D

..και αφήσουμε την κιθάρα και πιάσουμε την άρπα ;D

Tsevos είπε:
και καλά να μείνει μόνο στο κραγιόν...μην πάει και παραπέρα ;D

..και αφήσουμε την κιθάρα και πιάσουμε την άρπα ;D
Το σκισαμε το θεμα αλλα δε μπορω να πω... εχω μαμηθει στα γελια ;D ;D

Επομενο προτζεκτ heritage cherry sunburst finish απο σκιες για ματια και τα συναφη... :o ;D ;D

Harald είπε:
Επομενο προτζεκτ heritage cherry sunburst finish απο σκιες για ματια και τα συναφη... :o ;D ;D
Κοροϊδευε...κάπου υπήρχε θέμα όπου ο Evris έκανε ρετους σε χρώμα κιθάρας με μανόν για τα νύχια...

...έλεγε πως ήταν της γυναίκας του...

marathon είπε:
Κοροϊδευε...κάπου υπήρχε θέμα όπου ο Evris έκανε ρετους σε χρώμα κιθάρας με μανόν για τα νύχια...

Δουλευει το έχω δοκιμάσει, επρεπε να έβλεπες την έκφραση της κοπελιάς που τα ζήτησα  ;D ;D ;D

marathon είπε:

;D Εχω δοκιμασει κι εγω διαφανο μανον για διορθωση σπασιματος σε φινις...σκετη αποτυχια :P

Trending...

Νέα θέματα

Back