Ποσο προσφατα?Αν ειναι πολυ προσφατα κανε λιγο υπομονη.Με τον καιρο μπορει να μειωθει η sticky αισθηση(η να την συνηθισεις εσυ ;D ;Dlofring είπε:Προσφατα αγόρασα μία κιθάρα ...
Μπα, εγώ έχω μια studio τέσσερα χρόνια, και έχει το ίδιο πρόβλημα... :harilatron είπε:Μπορείς πάντα να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να φθαρεί λίγο από μόνη της.
Διάβασε εμπειρίες άλλων στο internet, δες φωτογραφίες, δοκίμασε σε κάποιο σημείο που δεν φαίνεται και αποφάσισε.lofring είπε:Δεν ξερω ρε παιδιά, ήταν το μόνο πράγμα που με ψιλοξενέρωσε...
Η δουλειά με το γυαλόχαρτο ακούγεται καλη περίπτωση...
Είπαμε.... με γυαλόχαρτο #2000. Και δεν χρειάζεται να φύγει το βερνίκι. (Και δεν πρόκειται να φύγει με το #2000 εκτός αν τρίβεις 2.5 χρόνια).. Απλά να θαμπώσει ελάχιστα. Εχε υπόψη σου ότι αν το τρίψεις ελαφρά με το #2000... μπορεί κάλλιστα να ξαναγυαλιστεί από πάνω (αν θέλεις π.χ. να την πουλήσεις).nikos17m είπε:εγω θα σου προτεινα να ξυσεις ολο το μανικι σαν τα μοντελα του zakk αν παλι δεν θες να το κανεις αυτο ξυσε το μανικι με light γιαλοχαρτο για να γινει απαλο αλλα να φυγει μονο το βερινκι οχι το χρωμα.
Μπράβο για τη τόλμη σου, και μπράβο για το ευτυχές αποτέλεσμα. Για να επανέλθει η γυαλάδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη από την άσπρη κρέμα που γυαλίζουν τα αυτοκίνητα (δεν σου λέω να αγοράσεις το προϊόν της 3Μ γιατί κάνει πάνω από 20 ευρώ, ενώ εάν πάς σε ένα βαφέα θα σου δώσει λιγη). Βάλε λίγη και μετά τρίψιμο με ένα μαλακό πανάκι. Έτσι γυαλίζονται και οι κιθάρες άλωστε, με αντίστοιχες κρέμες.lofring είπε:Μπορώ με ειλικρίνεια να δηλώσω πως το πειραμα πέτυχε ;D!!!! Βέβαια όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω το χρώμα θάμπωσε, αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί η αίσθηση βελτιώθηκε θεαματικά !!!!
Έτριψα ελαφρώς με γυαλόχαρτο #2000 όπως μου είπατε, τώρα θα περιμένω κανα δυο μερες να δω αν θα παραμείνει αυτή
...απλά με το χέρι δεν μπορείς να πετύχεις (εκτός αν είσαι ιδιαίτερα υπομονετικός) το βαθμό της γυαλάδας που πετυχαίνεις με τις περιστρεφόμενες βούρτσες με τα ειδικά πανιά κλπ.marathon είπε:... Έτσι γυαλίζονται και οι κιθάρες άλωστε, με αντίστοιχες κρέμες.