Κώστα, να υπενθυμίσω ότι στο φόρουμ απαγορεύονται τα καλιαρντά.kwstas79 είπε:...
παίζοντας τζατζ λικς.
..
Όχι βρε, δε με κατάλαβες...elavd είπε:Επειδή ξέρω ότι εννοείς τις TOKAI, να σου εξηγήσω γιατί τελικά επέλεξα Gibson:Δεν κατάλαβες κάτι...
Κι εγώ δίνω 2 χιλιάρικα για όργανα που δεν έχω δοκιμάσει..... Απλά όχι για Gibson![]()
από τη στιγμή που ξεκίνησα να κοιτάω κιθάρες των 700€ (Sheraton, Hagstrom κλπ) και έφτασα στο σημείο να κοιτάω και να είμαι έτοιμος να αγοράσω TOKAI και Ibanez στα 1500+€, σκέφτηκα ότι ίσως τελικά να είναι καλύτερο να πάρω την original τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και από άποψη "επένδυσης" (μεταπωλητική αξία).
Γιατί ήξερα κατά βάθος μέσα μου, ότι ΟΠΟΙΟΝ κλώνο 335 και να έπαιρνα, πάλι κάτι θα με "έτρωγε" μέσα μου για την original...
Οπότε επίλεξα να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου...![]()
Τί να πούμε κι εμείς...βλέπω το άβαταρ και λέω "ωπ, καινούριος"elavd είπε:Άσχετο: άλλαξα avatar και ο μλκς κάθε φορά που χαζεύω τα posts και βλέπω το δικό μου, ψαρώνω και νομίζω ότι απάντησε κάποιος άλλος!!! Δεν το έχω συνηθίσει ακόμη ;D
Ρε απατεωνα , δεν ειναι δικα σου τα "λουλουδια" ??elavd είπε:dkall αν είχα όλες αυτές τις κιθάρες, δεν θα υπήρχε fοrum για να γράφουμε τώρα... Με τα λεφτά μου θα είχα αγοράσει όλο το internet και θα το "έκλεινα" για ένα χρόνο ...;D
Οι τελευταίες 4-5 που περάσαν ...δίπλα μου ( :-\) πουλήθηκαν (καινούριες) απο €2250 ως και €2850.Superfunk είπε:Και πολυ καλα εκανες,δυστυχως αν οι κιθαρα δεν ειναι "μαρκα" ξεχνα την μεταπωλητικη αξια...
Απο την αλλη αν σκεφτεις ποσο ΦΤΗΝΑ την αγορασες (ποσο τις πουλανε εδω οι "αντιπροσωποι"....1 ή 2 ...εκατομμυρια ευρω???![]()
![]()
) ....
Σωστος για τις απλες 335 (βεβαια οχι παντου αλλα σε οσους λιγους εμπορους ειναι τιμιοι)Silot είπε:Οι τελευταίες 4-5 που περάσαν ...δίπλα μου ( :-\) πουλήθηκαν (καινούριες) απο €2250 ως και €2850.Και πολυ καλα εκανες,δυστυχως αν οι κιθαρα δεν ειναι "μαρκα" ξεχνα την μεταπωλητικη αξια...
Απο την αλλη αν σκεφτεις ποσο ΦΤΗΝΑ την αγορασες (ποσο τις πουλανε εδω οι "αντιπροσωποι"....1 ή 2 ...εκατομμυρια ευρω???![]()
![]()
) ....
Τονίζω δε, παραφράζοντας τον Νίκο: Αν δεν γράφει επάνω Gibson (ειδικά άν μιλάμε για 335) ΠΕΤΑ ΤΗΝ !! (Μια χαρά είναι και οι Epi, και οι Tokai, και οι Yamaha, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Gibson ;D)
Δίκιο έχεις. Πολλές φορές ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είναι Gibson. Μην με παρεξηγείς, κι εγώ πάσχω από την ασθένεια του μοδάτου headstock αλλά τουλάχιστον ξέρω πού πατάω (όχι ότι εσύ δεν ξέρεις ή ότι "πάσχεις" δλδ, απλά σχολιάζω).Silot είπε:
Φυσικα , αυτο ειναι δεδομενοbloody_sunday είπε:Eγώ τις λατρεύω σχεδόν όλες τις Gibson αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω τις απόψεις μου, όπως θα σου επιτρέψω να έχεις και τις δικές σου...