- Πόντοι
- 36
Ηλία, πάρε και ένα tab για να προετοιμάζεσαι... ;D
http://www.larrycarlton.com/pdf/kidcharlemagne_solo.pdf
http://www.larrycarlton.com/pdf/kidcharlemagne_solo.pdf
Μαθετε απο κωδικους: ES335 = Euro Sellprice 335. Δηλαδη 335 ειναι η επισημη τιμη αντιπροσωπειας. Οποτε το 200 ειναι λογικη τιμη, ποσο πια να την ριξει ο ανθρωπος? ΕΛΕΟΣ!harilatron είπε:Άσε ρε φίλε. 200 ευρώ για ES335.... για χαζούς ψάχνεις?![]()
![]()
![]()
Mesimeriaris μεγειά. Σωστή κι αυτή.![]()
Πλάκα πλάκα, η κιθάρα είχε ονομαστει 335 γιατί το '58 που κυκλοφόρησε είχε προτεινόμενη τιμή $335 (και πραγματική γύρω στα $270). 'Ομοια και για τις ES-345,355 και παλιότερα την ES-175. Τώρα, θα ήταν καλύτερο να μετονομαστεί σε ES-3350!Μαθετε απο κωδικους: ES335 = Euro Sellprice 335.
To κάνω μόνος μου... Δε χρειαζόμαστε βοήθειαEarendil είπε:Προτείνω (και κάνω copyright) το "Μαμά, ο elavd παρήγγειλε Gibson" 8)
Ά γειά σου!elavd είπε:To κάνω μόνος μου... Δε χρειαζόμαστε βοήθειαΠροτείνω (και κάνω copyright) το "Μαμά, ο elavd παρήγγειλε Gibson" 8)![]()
Αγαπητέ Mesimeriaris, αν το κάνεις αυτό... ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ (κρα κρα τα κορακια!)Mesimeriaris είπε:σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο μαζικου ξεπουληματος.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!yameth είπε:Προτιμώ τα dots πάντως. Απλό κι απέριτο. Η ιδανική αίσθηση (look) μπράτσου για μένα είναι : dot, binding, ebony. Τέλειο!
αυτο το εχω κανει και εγω (τελειωσα μολις φετος....διωχνοντας 30 περιπου κιθαρες τα τελευταια 4 χρονια.... :-\)Αφου setαρα και επαιξα(και γουσταρα)περασα σε φαση απελπισιας σχετικα με το ποσο gasοπληκτος ειμαι,το θεμα χωρου και σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο μαζικου ξεπουληματος.
Δεν κατάλαβες κάτι...elavd είπε:Και βέβαια, όπως είναι ο zelur_zenabi, είναι ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο να δίνεις 1800€ για ένα όργανο που δεν έχεις δει και δοκιμάσει από κοντά.
Επειδή ξέρω ότι εννοείς τις TOKAI, να σου εξηγήσω γιατί τελικά επέλεξα Gibson:zelur_zenabi είπε:Δεν κατάλαβες κάτι...
Κι εγώ δίνω 2 χιλιάρικα για όργανα που δεν έχω δοκιμάσει..... Απλά όχι για Gibson![]()