- Πόντοι
- 18
Μια απο τις τελευταιες αποφασεις μου ηταν οτι μολις βρω λεφτα,μεσα στο καλοκαιρι δηλαδη,θα "ριξω" λεφτα πανω στην πολυαγαπημενη μου αλλα φτηνιαρικη jackson rr.Αν και δεν ξερω τι μοντελο ακριβως ειναι,ξερω οτι ειχε αγορασ8ει 500 εουρως απο Ελλαδα 5 χρονια πριν δω την διαφημηση της σειρας JS της Jackson οποτε αποκλειω κατα καποιο τροπο να ειναι της σειρας αυτης.Ψαχνωντας λιγο αποφασισα ποιους μαγνητες θα της βαλω ομως τιθεται και το θεμα του τρεμολο.Εχει πανω της το licenced floyd rose και ενω δεν ξεκουρδιζεται υπερβολικα θα ελεγα,με γαμαει εντελως στα bends.Δηλαδη οταν κανω bend δεν ακουγεται καλα και η τριτη που πιανω με το μικρο μου δαχτυλακι επειδι το τρεμολο "ριχνει" τις υπολοιπες χορδες οταν bendαρω.Ελπιζω αυτο να ειναι μονο προβλημα των φθηνων τρεμολο και οχι ολων των double locking trems.Επειδη λοιπον γουσταρω πολυ ta bends σκεφτηκα πολυ το original schaller με τα 300+ ευρα απο γερμανια,αλλα καθως κατεβαινα παρακατω ολο και αλλα original εβρισκα με ποιο φθηνες τιμες.πχ το αυθεντικο floyd rose vibrato η το edge pro της ibanez.Γι'αυτο διαφωτιστε με κατ'αρχας αν οντως αξιζει τετοια αγορα για αυτον τον λογο και αν το edge pro θα κολλουσε πανω σε μια jackson.ευχαριστω!