Μαγνήτες

Εγώ γιατρέ που όσο κι αν περνάνε τα χρόνια δεν έχω κατεβάσει ιδιαίτερα το ντιστόρσιο αλλά προτιμώ τις Gibson και τις fender, τα λαμπάτα ενισχυτά και τα πολύ λίγα αναλογικα μόνο πετάλια, και έχω φτιάξει με τέτοια πράγματα τον ήχο που θέλω, τι έχω??? Είναι ανησυχητικό? Τι να κάνω? Ελπίζω να μη θέλει ένεση γιατί τις φοβάμαι.

...

με το πεος εις την χειραν οι εραστες της καθαροτητος ειχον απομεινει' date='διατι ουτε κρυσταλλινον ηχον,ουτε γλυκα καθαρα,ουτε μελατα αυγα (ωπα νο.4!),ειχον αλλα μουνταδα βαρια εκ του χαμβουκισμου επεκρατει και βαμβακι στους ωτας εμοιαζαν να φορουν ...και επηλθε η αποκαληψης και ολοι αναφωνησαν: Leo,Leo,Leo μονο εσυ ξευρεις τον ηχο τον ΣΩΣΤΟ!!!! :lol:

....

[/quote']

:lol: :lol: :lol:

Κάτσε να το πάω λίγο σε πιο vintage ιδίωμα:

Τω καιρό εκείνω, ζεύγη μαγνητών εν σειρά και εν αντιπαραλλήλω πολικότηταν λυμαίνοντο την υπερπόντιον χώραν και ουκ εγένετο γάμος ή εορτή ή πανήγυρις μετά βόμβου τε και φυσήματος. Και ήκουσον οι μαθητές τον ήχον αυτών και ερωτούντες τον κύριο Λέο είπαν αυτώ:

Έν τινι τρόπο βόμβος εξαλλείψασθαι διδάσκαλε? Έστιν ουν μέγα το τίμημα, εφ' ου οι ημέτεροι μαγνήται καθαρισθήσονται?

Αποκριθείς δε ο κύριος Leo είπεν αυτοίς:

Μακάριοι οι μονοπήνιοι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των μουσικών. Μακάριοι οι θορυβούντες, ότι αυτοί προσληφθήσονται παρα των στουντίων. Μακάριοι οι ολιγόγκαζοι, ότι αυτοί ηχογραφήσουσι ευκρινώς. Μακάριοι οι τον βόμβον υπομένοντες, ότι αυτοί αναγνωρίσουσιν την λάμψην των καθαρών.

Εγώ γιατρέ που όσο κι αν περνάνε τα χρόνια δεν έχω κατεβάσει ιδιαίτερα το ντιστόρσιο αλλά προτιμώ τις Gibson και τις fender, τα λαμπάτα ενισχυτά και τα πολύ λίγα αναλογικα μόνο πετάλια, και έχω φτιάξει με τέτοια πράγματα τον ήχο που θέλω, τι έχω??? Είναι ανησυχητικό? Τι να κάνω? Ελπίζω να μη θέλει ένεση γιατί τις φοβάμαι.
μου θυμιζεις τον εαυτο μου...(αν και εσχατως το gain οσο παει και κατεβαινει)..παντως περνα απ'το γραφειο αυριο γιατι εχω και σε χαπια... :wink:..............ΥΓ..σε υπόθετο θα σε ενδιεφερε?? :wink:

..παντως περνα απ'το γραφειο αυριο γιατι εχω και σε χαπια... :wink:..............ΥΓ..σε υπόθετο θα σε ενδιεφερε?? :wink:
Τα χάπια φαίνονται οκ. Εχει και αναβράζοντα το μαγαζι? Τα υπόθετα είναι για αυτούς τους περίεργους τους "emo", ή όπως τους λένε... :lol: :lol: :lol:

με 3 antigain των 500ml την ημερα (πρωι μεσημερι βραδυ- παντα με γεματο στομαχι) θα γινεις περδικι in no time..

μάλιστα γιατρέ. αν και δεν το βλέπω να πιάνει άμεσα... ;)

κι εμενα μου πηρε καιρο αλλα εδω κοψαμε το τσιγαρο μετα απο 20 χρονια ,σ'αυτο θα κολλησουμε??

Εγω παιδάκια' date=' έχω την κιθαρούλα μου με EMG-81, και το πολυεφέ της Zoom G2 1.U το οποίο είναι NOIZLESS και όταν δεν παίζεις, ακόμη και με volume ανοιχτο, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ "ΤΣΙΚ"

Εσείς, συνεχίστε να βαβουρίζετε με τις Fenderίτσες σας και με τα analog πεταλάκια σας...

ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Νιώστε το τώρα που είναι νωρις.[/quote']

Πού να σου΄λεγαν ότι δεν ακούγεται "ΤΙΠΟΤΑ" γιατί υπάρχει gate... τώρα θα ρωτήσεις τι είναι το gate...

Στην αρχή είχε πλάκα αλλά νομίζω ότι έχεις γίνει κουραστικός. ΑΝ υπήρχε ένα κουμπάκι σε αυτό το ευλογημένο φόρουμ που να έλεγε "IGNORE USER", να είσαι σίγουρος ότι θα είχε πιο πολλά clicks κι από το site της Jenna Jameson... Σόρι που σου μεταφέρω έτσι απότομα τα νέα. Σε πήραν στα σοβαρά, σε πήραν στα αστεία, σε πήραν με την υπομονή, σε πήραν στο δούλεμα... μήπως είναι ώρα να πάρεις κάτι κι εσύ;

Εγω παιδάκια' date=' έχω την κιθαρούλα μου με EMG-81, και το πολυεφέ της Zoom G2 1.U το οποίο είναι NOIZLESS και όταν δεν παίζεις, ακόμη και με volume ανοιχτο, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ "ΤΣΙΚ"

Εσείς, συνεχίστε να βαβουρίζετε με τις Fenderίτσες σας και με τα analog πεταλάκια σας...

ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Νιώστε το τώρα που είναι νωρις.[/quote']

Πού να σου΄λεγαν ότι δεν ακούγεται "ΤΙΠΟΤΑ" γιατί υπάρχει gate... τώρα θα ρωτήσεις τι είναι το gate...

Στην αρχή είχε πλάκα αλλά νομίζω ότι έχεις γίνει κουραστικός. ΑΝ υπήρχε ένα κουμπάκι σε αυτό το ευλογημένο φόρουμ που να έλεγε "IGNORE USER", να είσαι σίγουρος ότι θα είχε πιο πολλά clicks κι από το site της Jenna Jameson... Σόρι που σου μεταφέρω έτσι απότομα τα νέα. Σε πήραν στα σοβαρά, σε πήραν στα αστεία, σε πήραν με την υπομονή, σε πήραν στο δούλεμα... μήπως είναι ώρα να πάρεις κάτι κι εσύ;
Aντε επιτελους.Εγω δεν μιλαω καθολου δεν θα ημουν καθολου ευγενικος

Τοση ώρα δεν μιλάω, επειδή γελάω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με αυτά που γράφετε (για τα αστειάκεια σας μιλαώ μην παρεξηγηθώ...)

Αλλα σας καταλαβαίνω... Αμα έχεις fenderίτσα πρέπει να αντιμετωπίζεις με χιούμορ τη ζωή. Αλλιώς είσαι χαμένος με τόσο θόρυβο... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δεν με ενδιαφέρει αν με γουστάρετε ή όχι. Εγώ αυτά που θέλω να τα πώ θα τα πώ και τις απόψεις μου θα τις στηρίξω. Αλλιώς να βγει ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του Noiz "Παρακαλούμε θερμα μέλη να γίνονται μόνο όσο παίζουν με FENDER (αυστηρα) ή άντε καμμια gibson για να έχουμε να τσακωνόμαστε. Επίσης δεκτοί θα γίνονται μόνο όσοι παίζουν με σετ 11άρες κ πάνω. Όσοι έχουν 8αρες θα αγνοούνται από τους servers καθώς και τα μέλη."

ΕΠΙΣΗΣ:

"Σας προσκαλούμε στο ετήσιο κάψιμο: Ibanez, Jackson, ESP, EMG, Floy Rose"

Παρακαλείστε όπως έρθετε με τις λαμπάδες Fender σας με σκαλιστή ταστιέρα.

Ακολουθεί γλεντι.

Θα παιχτούν παραδοσιακά βουιτά κομματια.

ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΤΕ Κ ΣΑΝ USER? ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ...

"Σας προσκαλούμε στο ετήσιο κάψιμο: Ibanez' date=' Jackson, ESP, EMG, Floy Rose"

[/quote']

Όλα κι όλα, εγώ είμαι κατά του καψίματος μουσικών οργάνων. Προτείνω να τις μαζέψουμε όλες, όπως λεει και ο Λάμπρος, και να τις βάψουμε έτσι... :lol: :lol: :lol:

191819.jpg

dance.jpg

Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι εισαι ΛΑΘΟΣ, και το λενε και αυτοι που ΔΕΝ γουσταρουν fender οπως ο kwstas79.

επίσης αδυνατείς να καταλάβεις οτι δεν βουίζουν(ελεος) οι FENDER, αλλα οι ΜΟΝΟΙ μαγνήτες, είτε ειναι fender, είτε ibanez, είτε μπάσου, είτε βιολιού. Ειναι Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ετσι, και δεν ενοχλέι τα εκατομύρια παιχτών που παίζουν με fender.

επίσης αδυνατείς να καταλάβεις οτι ο θόρυβος (ελεος) ακούγεται οταν ΔΕΝ παιζεις, και ΔΕΝ ακουγεται στην ηχογράφηση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ηχογράφηση που να ακούγεται ΘΟΡΥΒΟΣ.

Συμφωνώ ότι γίνεται απο τους μονούς. Το είπαμε πιο πάνω.

ΑΛΛΑ Η FENDER ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

Ειδικά όταν βλέπω 3 μονούς στη σειρά, μου γυρίζουν τ άντερα.

Πως ακριβως γίνεται να ακουγεται ζωντανα και να μην ακούγεται στις ηχογραφίσεις?

Όπως είπα και πρίν στις περισότερες παραγωγές του 70, ακούγεται ένα γενικό βουητό στ οποίο συμπεριλαμβάνεται κ η εκάστοτε Fenderίτσα.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΤΙ???

"Σας προσκαλούμε στο ετήσιο κάψιμο: Ibanez' date=' Jackson, ESP, EMG, Floy Rose"

[/quote']

Όλα κι όλα, εγώ είμαι κατά του καψίματος μουσικών οργάνων. Προτείνω να τις μαζέψουμε όλες, όπως λεει και ο Λάμπρος, και να τις βάψουμε έτσι... :lol: :lol: :lol:

191819.jpg

Όοοοοοοχι!

Έτσι να τις βάψουμε:

KV3_Jenna_JJ69168full.jpg

Πως ακριβως γίνεται να ακουγεται ζωντανα και να μην ακούγεται στις ηχογραφίσεις?
O μονός έχει hum που γίνεται αντιληπτό μόνο όταν δεν παίζεις.

Σε ηχογραφήσεις μπορείς εύκολα να επεξεργαστείς την εγγραφή και να αφαιρέσεις το hum πανεύκολα ακόμα και όταν δεν έχει χρησιμοποιηθεί noise gate.

Συμφωνώ ότι γίνεται απο τους μονούς. Το είπαμε πιο πάνω.
ΑΛΛΑ Η FENDER ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

Ειδικά όταν βλέπω 3 μονούς στη σειρά' date=' μου γυρίζουν τ άντερα.

Όπως είπα και πρίν στις περισότερες παραγωγές του 70, ακούγεται ένα γενικό βουητό στ οποίο συμπεριλαμβάνεται κ η εκάστοτε Fenderίτσα.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΤΙ???[/quote']

Η fender εχει και είχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μοντελα (περισσότερα απο οσα είχε η ESP και η jackson ΜΑΖΙ) με HUMBUCKERS, και εβγαζε HUMBUCKERS πριν καν ιδρυθεί η IBANEZ και η ΕSP και η JACKSON.

Μπορείς να μου δώσεις ενα link που ακούγεται ΚΑΘΑΡΑ ο ΘΟΡΥΒΟΣ και να μην υπεκφέυγεις με απαντήσεις του στυλ ελα μωρε, ακουγεται παντου?

ενα πρόσφατο album ισως? απο RHCP ή SONIC YOUTH ή T(I)NC ή BLACK KEYS ή WHITE STRIPES ή BLUR ή DINOSAUR JR. ή ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΦΕΤΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ALBUMS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ? ΕΝΑ ALBUM ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ.

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών". Ματθ. 5,3
Εδώ και 8 σελίδες και 1160 αναγνώσεις, από το ένα αυτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει... και εσείς ακόμη ασχολείστε μαζί του...

Κάθε μέρα έχουμε νεοφερμένους στο φόρουμ, κι αυτοί τι θα είδαν χτες και σήμερα; Ένα σκασμένο πιτσιρίκι να κάνει π*&^%άνα ένα απλό ποστ (για την ακρίβεια ΔΥΟ ποστ) και να έχει σκάσει στα γέλια με το κατόρθωμα, τον Wow! να αρπάζεται άνευ λόγου με έναν καινούργιο (προφανώς για το καλώς όρισες εκ της διεύθυνσης του φόρουμ), τον jazemeister να μαλλιοτραβιέται με τον freemindgr... Θαυμάσια!! Μπορείς τώρα μπος ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να κλειδώσεις τα ποστ, ξεκινώντας από ΤΟ ΠΑΡΩΝ; Κουράστηκα!

κι εγω ο αμοιρος προσπαθησα δυο σελιδες πριν να του δωσω να καταλαβει ορισμενα πραγματα παιρνοντας τον στα σοβαρα...(λαθος μου, αμφιβαλω αν διαβασε το ποστ μου)...μαλλον ο bloody sunday εχει δικιο...Ειδικα οταν διαβαζω:

Ειδικά όταν βλέπω 3 μονούς στη σειρά, μου γυρίζουν τ άντερα.
...καλο ειναι να κλεινουν τα threads οταν προκυπτουν προβληματα υγειας..

Πω πω κόντρα.... Πρέπει να ανοίξει κανα θέμα 'Metallica VS Maiden' για να σωθούμε.Ταπείνη γνώμη είναι οτι κ οι δύο πλευρες είναι ΛΑΘΟΣ

Πρώτον δεν είναι επιχείρημα το ότι στα album o θόρυβος απο τις Fender σβήνεται. Είναι σαν να μου πουλάς αμάξι χωρίς φρένα κ να μου λες 'αν πηγαίνεις σιγά θα σαι OK'.

Η κιθάρα μου θέλω να γ***ει ειδικά αν είναι να δώσω χοντρά φράγκα. Ποιο το νόημα του συμβιβασμου?

Απο την άλλη η Fender, όπως κ κάθε μεγάλη εταιρία, παράγει κιθάρες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αν σ'άρεσουν αγοράζεις Fender. Εργαλεία είναι που τα χρησιμοποιείς.

Επίσης βλέπω οτι οι Metallica ηχογραφούν με πολλές διαφορετικέ μάρκες κ μοντέλα (απο ESP εώς Fender και Gibson). Αυτοί ξέρουν...

Η κιθάρα μου θέλω να γ***ει ειδικά αν είναι να δώσω χοντρά φράγκα. Ποιο το νόημα του συμβιβασμου?
την αποκτηση μιας fender η μιας ibanez θεωρεις συμβιβασμο??...γιατι εγω θεωρω την δευτερη...

Απαντήσεις

Trending...

Back