- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Η τιμη ειναι λογικοτατη. Το προβλημα ειναι οτι ψαχνω για 52.5mm και οχι 56.4mm που ειναι αυτο. Και, απο ebay, δεν βλεπω κανενα σετ στις διαστασεις που θελω...
ΟΧΙ.gkourmoul1 είπε:Θα κοστισει γυρω στα 60-70 ευρω το full size steel block. Αξιζει η αναβαθμιση?
Αν θες resonance τοτε θελεις ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ block μια και ενα ΒΑΡΥΤΕΡΟ block οπως το steel θα σου δωσει περισσοτερο SUSTAIN αρα ΛΙΓΟΤΕΡΟ resonance...gkourmoul1 είπε:Φιλε Bill, το "κακο" ειναι οτι εχω και us strat. Εαν δεν ειχα, δεν θα ειχα και την αναγκη για παραπανω resonance. Παιζοντας αρκετα και τις δυο, το μονο που μου λειπει απο την εξαιρετικη squier ειναι αυτη η δονηση που εχει ολο το σωμα οταν παιζω, λες και ειναι les paul. Αλλα ξυλα εχουν σιγουρα, αλλα ξερω οτι με ενα full size block κανω τον μισο δρομο με 20-30 ευρω και φυσικα χωρις κοστος εργασιας.
Κατα τα αλλα με τη squier ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα παντα και δεν θα αλλαζα τιποτα αλλο πανω της (μαγνητες μονο αλλαξα εννοειται διοτι οι μαμα ειναι χαλια).
Συμφωνω μαζι σου οτι δεν αξιζει να κανεις upgrades που στο τελος περνουν την αρχικη αξια του οργανου.
Οχι δεν υπαρχει αυτο που λες ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπος της solid body ηλεκτρικης κιθαρας ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ resonance (ώστε να επιτευχθει λιγοτερο feedback & περισσοτερο sustain).gkourmoul1 είπε:Αυτη η δονηση στο σωμα νιωθω οτι διδει παραπανω sustain και πιο βαθυ μπασο. Αυτο θελω να πετυχω. Ισως το resonance να ηταν ατυχης ορος, αν και εχω διαβασει τελευταιες μερες οτι το βαρυτερο τουβλο διδει και πιο πολυ resonance.
Ειμαι τουβλο!
Ολες οι κιθαρες "παλλονται" διαφορετικα ...δεν μπορεις να... να τις κανεις ιδιες με αλλες αλλαζοντας απλα μια γεφυρα....gkourmoul1 είπε:Τοτε γιατι παλεται us?