• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Διπλοι μαγνητες σε Squier

Vasilis Fender Squier

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα ;D,εχω μια τρελη απορια σημερα το πρωι που ξυπνησα και λεω να την ρωτησω και οτι γινει.Λοιπον εχω μια Fender Squier πολυ φτηνη κιθαρα με τρεις μονους μαγνητες αλλα nevermind.Λοιπον αναρωτιωμουνα αν γενικα σε τετοιου ειδους κιθαρες μπαινουν διπλοι μαγνητες.Με την φαντασια μου θα ελεγα οτι δεν γινετε λογο κατασκευης του σωματος..Τελικα τι ισχυει???

Οι περισσότερες Squier είναι φτιαγμένες ώστε να μπορείς να βάλεις HSH συνδυασμό. Η σίγουεη λύση βέβαια είναι μία: Βγάλε το pickguard και δες!

ωπα ωπα κατσε γιατι δεν ειμαι πολυ γνωστικος απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω για τα ηλεκτρικα μερη της κιθαρας.picκguard στα ελληνικα???

α οκ αστο καταλαβα αλπα κατι αλλο..αμα βγαλω το pickguard πρεπει να προσεχω για τυχον καλοδια η γενικα κατι που μπορει να προκαλεσει ζιμια??

το πλαστικο το ασπρο! αν παλι δεν χορανε υπαρχουν και διπλοι σε μεγεθος μονου!

ναι καταλαβα τι ειναι το pickguard αλλα βγαζοντας το πρεπει να προσεχω για τυχον καλοδια??μην την χαλασω δηλαδη...

ΠΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ εκ του Pick και Guard. σοβαρα τωρα, ειναι η λατινικη ονομασια για το στιφαδο.

τελειως σοβαρα τωρα, οταν βγαλεις το pickguard ναι προσεχε τα καλωδια μην τα τραβηξεις κατα λαθος γιατι μετα θα θες καλαϊ και κολλητηρι να τα ξαναενωσεις. αλλα αυτο που θα πρεπει να δεις ειναι να εχει θηκες μεγαλες για διπλους σε neck kai bridge θεσεις.

δηλαδη καπως ετσι...οπως στη φωτο. να ειναι αρκετα πιο φαρδιες απο τη θεση του μεσαιου μαγνητη.
Replacement-Guitar-Body-Strat-Quilt-tobacco-burst-med.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back