- Πόντοι
- 1
Ααακριβώς.aris 17561 είπε:εγω παλι θα αναρωτηθω !!! σε μια τοσο καλη κιθαρα που οι μαγηντες της σε βγαζουν σχεδον σε οτι θελεις να παιξεις , γιατι να τους αλλαξεις ? μηπως φταιει κατι αλλο στον εξοπλισμο σου και οχι οι μαγνητες ?
ενταξει δεν ειναι μονο οι μαγνητες που κανουν τον ηχο... ειναι και τα ξυλα της κιθαρας και τα μεταλικα μερη κτλ. εδω μιλαμε για μια gibson made in usa που σημαινει οτι ειναι ποιοτικο οργανο...απο την προσωπικη μου εμπειρια οι μαγνητες παιζουν το 7-10 % του τελικου ηχου που θες να προσεγγισεις... ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με μια gibson που οπως και να το κανεις ειναι πολυ versatile οργανα... θελω να καταληξω δηλαδη στο οτι αν δωσει το παλικαρι 200 ευρω για να βαλει τους burstbuckers που πιστευω οτι αν ειναι να αλλαξεις μαγνητες σε gibson πρεπει τουλαχιστον η κιθαρα να παραμεινει gibson , δεν νομιζω τελικα οτι θα ακουσει τρελη διαφορα στον ηχο του αν συνεχισει να εχει τον ιδιο ενυσχητη και τα ιδια εφε...αν τα 200 πανε σε μια καλη πεταλιερα ομως τοτε......gerrard είπε:δεν θα έλεγα οτι είναι και τόσο καλοί πιά οι 498R και 490T για να καλύπτουν τον φίλο σε ό,τι θέλει να πάιξει. ϊσως να δοκιμάσεις και κλασσικό ήχο puff . δες puff 57 προτείνω haussel
οποτε με αυτον το εξοπλισμο δεδομενα οτι και να βαλεις σοβαρες διαφορες δεν θα ακουσεις στον ηχο σου...οσο για τον μαρσαλ εξαρταται τι μουσικη παιζεις... εγω ας πουμε που ειμαι μεταλας οι μαρσαλ δεν μου αρεσουν καθολου... πες μας τι μουσικη παιζεις ?orestis321 είπε:.ως εδώ αυτός είναι ο εξοπλισμός που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.
gerrard είπε:, κατάλαβα μεγάλη διαφορά όταν την έπαιξα στον Laney Lc-15 που είχα σπίτι και όχι σε έναν φτηνιάρη κακής ποιότητας marshall που έπαιζα σε ένα studio που πηγαίναμε τότε ;D