μαγαζί/μάστορας για mods;

Υπάρχουν ακόμη και μέλη που ασχολούνται, θα βρεις και κάποιους στις αγγελίες που φτιάχνουν κλώνους. Από κει και περα οι Analog Touch στη Νέα Ερυθραία και ο Effectrum Electron στη Nέα Σμύρνη κάνουν όλες τις επισκευές fx/synths, φαντάζομαι ότι εύκολα μπορούν να σου μοντάρουν πετάλια.

Αναλογως τι θες να κανεις ισως να μπορεις να το κανεις και μονος σου δεδομενου οτι ξερεις να χειριζεσαι κολλητηρι. Αν εχεις ετοιμο mod πιθανοτατα δεν χρειαζεται καν να καταλαβεις πως δουλευει το κυκλωμα σου. Τι πεταλι εχεις;

Στους προαναφερεντες να συμπληρωσω και μια DIY λυση την οποια εχω κανει σε πολλα πεταλια μου με εξαιρετικα αποτελεσματα. Προυποθεση να μπορει να χειριστεις με επιδεξιοτητα κολλητηρι:

Σου παρεχει ολοκληρο το κιτ με οτι απαιτειται για την μετατροπη με αναλυτικοτατες οδηγιες και απο εκει και περα ολα ειναι στο χερι σου.

Υπάρχουν ακόμη και μέλη που ασχολούνται, θα βρεις και κάποιους στις αγγελίες που φτιάχνουν κλώνους. Από κει και περα οι Analog Touch στη Νέα Ερυθραία και ο Effectrum Electron στη Nέα Σμύρνη κάνουν όλες τις επισκευές fx/synths, φαντάζομαι ότι εύκολα μπορούν να σου μοντάρουν πετάλια.
ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα ερθω σε επαφη μαζι τους

Αναλογως τι θες να κανεις ισως να μπορεις να το κανεις και μονος σου δεδομενου οτι ξερεις να χειριζεσαι κολλητηρι. Αν εχεις ετοιμο mod πιθανοτατα δεν χρειαζεται καν να καταλαβεις πως δουλευει το κυκλωμα σου. Τι πεταλι εχεις;
ενα small stone v3

v3.jpg

Δεν μπορω να κανω επιβεβαιωση οτι ειναι σωστες οι τιμες μιας και δεν εχω το πεταλι σου αλλα βρηκα αυτο το διαγραμμα. Τι δεν σου αρεσει και θες να αλλαξεις εσυ στο πεταλι σου;

Προβολή συνημμένου 54255
Δεν μπορω να κανω επιβεβαιωση οτι ειναι σωστες οι τιμες μιας και δεν εχω το πεταλι σου αλλα βρηκα αυτο το διαγραμμα. Τι δεν σου αρεσει και θες να αλλαξεις εσυ στο πεταλι σου;
ενα λαμπακι on/οff θελω να βαλω και να φτιαξω το knob του rate γιατι δεν πιανει καλα οταν το γυρναω κ ειναι σαν να γλιστραει. Για να τα κανω αυτα μονος μου ουτε καν το σκεφτομαι γιατι ετσι εχω χαλασει ενα boss ph3 που ειχα την ιδεα να το πειραξω χαχα, γενικα δεν το εχω με τετοιες εργασιες.

Δεν ειναι κατι τρελο αυτα που ζητας. Για να σου δωσω μια ιδεα, για το πρωτο ενα LED, εναν αντιστατη και εναν διπλης επαφης διακοπτη θες, εκτος και αν θες να κανεις πληρη μετατροπη σε true bypass. Συν ενα τρυπανι για να φτιαξεις τρυπα για το LED στη θηκη. Για το δευτερο απλα βαζεις ενα καινουργιο ποτενσιομετρο που να ειναι καπως πιο σφιχτο στο γυρισμα (εκτος και αν εννοεις οτι εχει ξεβιδωσει απο τη θεση του, τοτε απλα σφιξιμο το παξιμαδι κατω απο το knob θελει). Απ οτι βλεπω στο διαγραμμα 2Meg C taper ποτενσιομετρο πρεπει να ψαξεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back