- Πόντοι
- 6
marathon δεν μπόρεσα να κρατηθώ ... πραγματικά δεν είσαι τεχνικός γιατί έχεις τεχνικούς και σου στήνουν τα μηχανήματα :lol: βλέπε εμένα και τον jojo, δεν είσαι τεχνικός διότι έναν διακόπτη να ανοίξεις θα είναι αυτός που θα κάψει την κάρτα ήχου (... ακόμα και να καταστρέψει τον κόσμο) 8O. Προφανώς κάνεις για beta tester.Aισθάνομαι μουσικός και όχι τεχνικός γιατί ότι και να ρίξω επάνω παίζει με την πρώτη.
Απο εμπειρία το πιο σταθερό μηχάνημα που έχω δουλέψει (μουσικές εφαρμογές) είναι το Mac. Είμαι τεχνικός (IT Manager) και ξέρω. 8)
Δεν θα μπω σε συγκριτικά και απίστευτες λεπτομέρειες απλώς οτι αγοράζοντας ενα PC δεν μπορείς να ηχογραφήσεις αξιοπρεπώς κανένα κομμάτι, πρέπει να εμπλακείς σε αγορά προγραμμάτων, καρτών κλπ. Με ένα Mac μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως να ηχογραφείς.
Εάν προσθέσουμε όλο το πακέτο των προγραμμάτων που δίνει η Apple έχεις ένα μηχάνημα το οποίο καλύπτει τον μέσο χρήστη ΑΜΜΕΣΑ !!!
Ας μη ξεχνάμε ότι στα καινούργια iMac μπορούμε να εγκαταστήσουμε και τα XP χωρίς πρόβλημα.
Προσωπικά εχω χτίσει ένα PC αλλά σκέπτομαι σοβαρά να πάρω ένα Mac. Οταν παίζω/ηχογραφώ θέλω μία αναλογία 1% Τεχνικός και 99% Μουσικός (Προσοχή μιλάω για προβλήματα του τύπου ... γιατι έχω latency ... τι είναι αυτός ο θόρυβος ... γιατί το Cubase κράσαρε και έχασα το project κλπ).
Γνωρίζω την δουλειά του marathon και μένω συχνά εκπληκτος με την ποιοτητα της δουλειάς του (μιλάω μουσικά) σε σχέση με τα εργαλεία που χρησμοποιεί. :evil: Ειλικρινά δεν ξέρω εάν είναι το Mac ή το PC ή τα "χιλιόμετρα" που έχει κάνει.
PS: marathon γράψε κανένα κομμάτι με αυτή την άσχημη Κινέζικη κιθάρα που πήρες ... απλά μη ποστάρεις φωτογραφία της :roll: