Σόρυ, αλλά δεν μου λες απολύτως τίποτα. Ο πρώτος λόγος, χωρίς σειρά σημαντικότητας, είναι γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα σου μείνει 10 χρόνια, αυτό το λες εσύ δεν είναι κανόνας. Ο δεύτερος είναι ότι το να έχεις την δυνατότητα το 3000 να το κάνεις π.χ. 2800 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα για την δουλειά σου ΔΕΝ μπορείς να μην το αποδεχτείς ως ένα πραγματικό πλεονέκτημα, εκτός αν σου περισσεύουν οπότε κάνε ότι θες. Ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις το πως ο κάθε επαγγελματίας ορίζει το "ακριβώς τα λεφτά που χρειάζεσαι", εσύ μπορείς να το ανεβάζεις στα 3000 άλλος μπορεί να το έχει πιο χαμηλά εώς πολύ πιο χαμηλά*. Αυτός τι θα κάνει δηλαδή, θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί το λέει η Apple;marathon είπε:Όταν δώσεις 3.οοο για ένα μηχάνημα που θα ξέρεις ότι θα δουλεύει για τα επόμενα 10 χρόνια, έχεις δώσει ακριβώς τα λεφτά που χρειάζεσαι και κάτι λιγότερο.
Έχω Αpple Χ server από το 2005 και θα τον αλλάξω το 2014....
γι αυτό πήρα τον Pro
Δεν τα λέω για σένα...δεν έχω καμμία πρεμούρα να πείσω κανέναν. Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που θέλουν να ακούσουν πραγματικές εμπειρίες και όχι θεωρίες.theoctapus είπε:Σόρυ, αλλά δεν μου λες απολύτως τίποτα.
Πάντα θα υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι ψιλικατζίδες.Ο δεύτερος είναι ότι το να έχεις την δυνατότητα το 3000 να το κάνεις π.χ. 2800 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα για την δουλειά σου ΔΕΝ μπορείς να μην το αποδεχτείς ως ένα πραγματικό πλεονέκτημα
Εγώ πάντως με λέω επαγγελματία με PC. Με φθηνό (κάπως) PC!marathon είπε:Πάντα θα υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι ψιλικατζίδες.
Έγραψα χθες πως η Apple και μεγάλο μέρος των χρηστών της διαπνέονται από μια νοοτροπία lifestyle, καθώς και ελιτισμό.marathon είπε:Πάντα θα υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι ψιλικατζίδες.
Σιγά ρε large τύπε, χουβαρντά ;D Οι υπόλοιποι είμαστε δηλαδή κακοί επαγγελματίες γιατί δεν έχουμε mac. Μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό. Δηλαδή αν θέλω να προσλάβω κάποιον για μια δουλειά θα τον ρωτήσω πρώτα τι υπολογιστή έχει και αν δουλεύει σε PC θα ψάξω για άλλον. Εδώ ταιριάζει τοmarathon είπε:Πάντα θα υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι ψιλικατζίδες.
Πως γίνεται αυτοί που δουλεύουν σε PC να μην μετράει η εμπειρία τους, να είναι θεωρίες κι αυτοί που δουλεύουν σε mac να ζουν κατά κάποια έννοια στον πραγματικό κόσμο ποτέ δεν θα το καταλάβω.Δεν τα λέω για σένα...δεν έχω καμμία πρεμούρα να πείσω κανέναν. Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που θέλουν να ακούσουν πραγματικές εμπειρίες και όχι θεωρίες.
και έχεις δίκιο όταν μιλάμε για μία διαφορά 200 ευρώ...τέτοιος ελιτισμός ;Dgdevelek είπε:Έγραψα χθες πως η Apple και μεγάλο μέρος των χρηστών της διαπνέονται από μια νοοτροπία lifestyle, καθώς και ελιτισμό.
όχι βέβαια αλλά ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τα 200 ευρώ...πιο πολλά έχεις δώσει σε αλλαγές χορδών για τη πλάκα σουΟι υπόλοιποι είμαστε δηλαδή κακοί επαγγελματίες γιατί δεν έχουμε mac.
Αα ναι ε; Τώρα συνεννοούμαστε και καταλήγουμε κάπου. Συμπέρασμα, οι χρήστες PC είναι τσιγκούνηδες.marathon είπε:όχι βέβαια αλλά ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τα 200 ευρώ...πιο πολλά έχεις δώσει σε αλλαγές χορδών για τη πλάκα σου
marathon είπε:όχι βέβαια αλλά ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τα 200 ευρώ...πιο πολλά έχεις δώσει σε αλλαγές χορδών για τη πλάκα σου
Όχι δεν κατάλαβες, ο ελιτισμός δεν βγαίνει από τα 200Ε (τα οποία ίσως βρίσκεις στο πεζοδρόμιο περπατώντας συχνά-πυκνά και δεν σκύβεις να τα σηκώσεις), αλλά από την (ου-με-πείσεις-καν-με-πείσεις λογικής) απάντησή σου πως το ακριβό αυτομάτως το έχουν οι σοβαροί επαγγελματίες και συνεπώς είναι εξ ορισμού "ανώτερο", όπως και οι ίδιοι είναι "ανώτεροι".marathon είπε:και έχεις δίκιο όταν μιλάμε για μία διαφορά 200 ευρώ...τέτοιος ελιτισμός ;D
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εσύ μάλλονtheoctapus είπε:Αα ναι ε; Τώρα συνεννοούμαστε και καταλήγουμε κάπου. Συμπέρασμα, οι χρήστες PC είναι τσιγκούνηδες.
εδώ συμφωνούμε....και που να τα δώσεις σε μπύρες!manosx είπε:Πολύ λογικότερο να τα δώσεις σε χορδές, παρά σε υπολογιστή.
Και που ξέρεις ότι δεν έχω χαλάσει περισσότερα λεφτά σε PC απ' ότι στοιχίζει το ακριβότερο mac. Ξεχνάς μάλλον ότι με PC μπορείς να γίνεις ακόμα πιο σπάταλος. Έχεις την επιλογή.marathon είπε:Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εσύ μάλλον![]()
όποτε θέλεις....και μπορεί να σου πεί ο Blue ότι κερνάω από τις μεγάλες μπύρες ;D Σιγά μην τα χαλάσουμε για τους υπολογιστές Παρασκευάτικαtheoctapus είπε:Αν βγούμε ποτέ να ξέρεις ότι θα τα πληρώσεις εσύ.
φυσικά και δεν είναι κακό απλά πρόσπαθείς να συγκρίνεις ανόμια πράγματα. Για τελευταία φορά θα πώ ότι αυτό που θεωρείτε ακριβό, γίνεται φτηνό από τη χρήση...Είναι σαν να αγοράζεις ταξί Μερσεντές και ο παραδίπλα να σε λέει ελιτίστα...προφανώς υπάρχουν και ταξί Dacia...Τελικά πες μου, η δυνατότητα να γλυτώσεις χρήματα από μια αγορά σου είναι κάτι καλό ή κακό;