- Πόντοι
- 2,368
προφανως δεν εχεις ακουσει ποτε ΠΟΛΛΕΣ 70s stratocaster πλαϊ-πλαϊ... ;D ;D ;DΤεραστιες αποκλίσεις σε μια ακριβως ιδια κιθαρα δεν θα υπαρχουν με τπτ.
προφανως δεν εχεις ακουσει ποτε ΠΟΛΛΕΣ 70s stratocaster πλαϊ-πλαϊ... ;D ;D ;DΤεραστιες αποκλίσεις σε μια ακριβως ιδια κιθαρα δεν θα υπαρχουν με τπτ.
α κ ρ ι β ω ς ! ! !Superfunk είπε:δυστυχως παρα πολλες φορες η "εκπληκτικη" κιθαρα που λατρευουμε ειναι περισσοτερο προϊον "τυχης" και "μαγειας" παρα "συνταγης" (για αυτο και προσωπικα δεν αγγιζω ΤΙΠΟΤΑ πανω στις 2 κιθαρες μου ,απο τις πολλες που εχω, που εχουν αυτο το ανεξηγητο "κατι" που τις κανουν "τις καλυτερες" για εμενα.
και ομως υπαρχουν τεραστιες διαφορες απο στρατ σε στρατ και απο τελε σε τελε το γεγονος οτι ο βασικος ηχος τους ειναι "ο ιδιος" δεν σημαινει οτι για καποιον που ΕΧΕΙ εμπειρια με αυτες δεν υπαρχουνΔηλωνω οτι απο κιθαρες δεν εχω εμπειρια ουτε εχω παιξει τις απειρες.Αλλα η διαφορα που περιγραφω ειναι αυτη που ακουω σε τεστ.
+1Superfunk είπε:Σπυρο νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μας πεις τα αποτελεσματα!!
(εμενα με τον high gain ολες ιδιες μου φαινονται! ;D)
και ομως υπαρχουν τεραστιες διαφορες απο στρατ σε στρατ και απο τελε σε τελε το γεγονος οτι ο βασικος ηχος τους ειναι "ο ιδιος" δεν σημαινει οτι για καποιον που ΕΧΕΙ εμπειρια με αυτες δεν υπαρχουν![]()
+1 Εδω ειναι δυσκολο να εντωπισουμε τον διπλο μαγνητη...Παντως η C δεν τον εχει... Και δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα στις αλλες 2... Οσο πιο πολυ ακουω τα κλιπ τοσο πιο δυσκολο ειναι... Σαφως εμφανεστερες δαιφορες υπαρχουν μονο στα καθαρα.... Περιμενουμε τα BT και μετα να το παρει το ποταμι.....Superfunk είπε:Σπυρο νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μας πεις τα αποτελεσματα!!
(εμενα με τον high gain ολες ιδιες μου φαινονται! ;D)
αυτο το "ελεος" δεν μ αρεσε καθολου man.trigga είπε:φτανει ελεος σε ανακυρήσω LORD OF PENTATONICS.![]()
![]()
Να γίνει, να γίνει... ;Dspimav_z είπε:να γινει η "αποκαλυψη" ή αντεχετε ακομα μεχρι να ποσταρω και 3 κλιπακια με backing track και tonelab SE connect??
Πλακα κανω ρε απλα οπως ειπα μερικες σελιδες πριν ειμαι ανυπομονος κ θελω τα αποτελεσματα.Μια χαρα χορευεις στο κιθαρονι.spimav_z είπε:αυτο το "ελεος" δεν μ αρεσε καθολου man.
ξερω πως δεν ειμαι κανας "παιχταρας" , αλλα μην το περνας σε προσωπικο επιπεδο.
(εκτος αν το κανεις σαν πλακα και το παρεξηγησα - ενα απο τα κακα του internet-) :
τελοσπαντων , μολις θελετε μου λετε να ποσταρω τις αντιστοιχιες κιθαρων-γραμματων. ξενερωσα λιγο...σορρυ κιολας... :-[ :-[ :-[