- Πόντοι
- 16
τώρα πές μου οτι η Β είναι η παρτ να τρελ...
κυριοι καντε λιγο υπομονη. εκει ειναι η αξια του blind test.δεν το καταλαβαινετε??trigga είπε:Κάτι μας είπες τωρα....Ποσα πραγματα πρεπει να γραψεις ακόμα για να μαθουμε τι κιθαρα κερδίζουμε?
Τελείως υποκειμενική αποφαση για τους υποψήφιους αγοραστές αυτο.spimav_z είπε:κυριοι καντε λιγο υπομονη. εκει ειναι η αξια του blind test.δεν το καταλαβαινετε??
να αποφασισει το αυτι σας χωρις να ξερετε αν μια κιθαρα εχει 400€ , ή 1700€.
μη με πιεζετε... ;D
Mπορούμε να αρχίζουμε τις μαντεψιες από τωρα η θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα??spimav_z είπε:κυριοι καντε λιγο υπομονη. εκει ειναι η αξια του blind test.δεν το καταλαβαινετε??
να αποφασισει το αυτι σας χωρις να ξερετε αν μια κιθαρα εχει 400€ , ή 1700€.
μη με πιεζετε... ;D
αρχισε το "καψιμο"!!! ετσι ετσι!! να βλεπω φλογες!!!bluesbreaker είπε:To πνεύμα του Jimi μου μίλησε και είπε:
A.Fender plus '97
B.partscaster
C.eric johnson's
...για να ανάψουν και λίγο τα αίματα![]()
βασικα η κιθαρα θελει καλο ΚΡΑΣΙ (τζακι και ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ) ;Dffmakis είπε:Εγω πιστευω οτι μια καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτη για να καταλαβεις την διαφορα.
χαχαχαχαχαχαχα ωραίος... ;D ;D ;D ;D ;Delavd είπε:Σπύρο 1 χάρη μόνο...Μη μας βάλεις να ξεχωρίσουμε πού ακούμε rosewood και πού maple.
Θα γίνει ο 5ος Noiz-ικός πόλεμος...;D
αυριο το απογευμα μετα το σχολειο θα στηθει ο "μαρκος" και θα γινει παλι test drive...σωστος ο μακης. 8)ffmakis είπε:Εγω πιστευω οτι μια καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτη για να καταλαβεις την διαφορα.
Σπυρο βαλε τον Boogie και ασε τα κολπα. ;D