>whiteNoise είπε:παντως ο ηχος του δεν μου αρεσε ποτε,ουτε με τους toto :-\
και για τους παραπάνω λόγους είναι αναγκασμένος να γουστάρει?ignantios είπε:>παντως ο ηχος του δεν μου αρεσε ποτε,ουτε με τους toto :-\>
>
![]()
![]()
:
:-X :-\ :'( :-[
αισχος τι ειναι αυτα που ακουγονtαι εδω μεσα.....επρεπε να τον ακουσεις στο live που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ που εκανε τον ΣΠΑΘΑ να μοιαζει σαν να παιζω εγω με τον SATRIANI...μην τρελαθουμε κιολας.Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους κιθαριστες που πολλα χρονια επαιζε με αυτους τους χαλια ενισχυτες πως τους λενε να δεις
αααα SOLDANO και κατι αλλο .δεν μας δειχνει μετα το pod τι ακολουθει....ελα μην τα ισοπεδωνουμε ολα αμαρτια ειναι...
http://www.youtube.com/watch?v=3tIMGuuvYX8
Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω.ignantios είπε:αισχος τι ειναι αυτα που ακουγονtαι εδω μεσα.....επρεπε να τον ακουσεις στο live που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ που εκανε τον ΣΠΑΘΑ να μοιαζει σαν να παιζω εγω με τον SATRIANI...
Ναι αμα έχεις ακούσει ΜΟΝΟ το Hold the line, λογικό να έχεις αυτή την εντύπωση. Λατρεύω το Σπάθα, αλλά όπως λέει και το νικ μου, ο Λούκαθερ είναι φοβερά απίστευτος κιθαρίστας. Κάντε μια έρευνα στο γιουτιουμπ και ανοίξτε επιτέλους τα ΑΥΤΙΑ σας!fenderiarhs είπε:Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω.
τον ξέρουμε τον lukather πολύ καλά φιλαράκι.Lukather είπε:Ναι αμα έχεις ακούσει ΜΟΝΟ το Hold the line, λογικό να έχεις αυτή την εντύπωση. Λατρεύω το Σπάθα, αλλά όπως λέει και το νικ μου, ο Λούκαθερ είναι φοβερά απίστευτος κιθαρίστας. Κάντε μια έρευνα στο γιουτιουμπ και ανοίξτε επιτέλους τα ΑΥΤΙΑ σας!Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω.
Δεν είναι σωστό να το θέτεις έτσι ειρωνικά και να λήγεις τη συζήτηση. Και ο Whitenoise και ο Jmone μουσικοί είναι, δεν είναι.... γιδοβοσκοί. Νομίζω θα ήταν περισσότερο από ευχάριστο να ποστάρεις videos του Lukather, να πεις για ποιο λόγο σου αρέσει κλπ. Είναι σαν να σου λέω "αμα δεν είσαι πορωμένος όπως εγώ με τον John McGeoch (ποιόν?) δεν μπορώ να κάνω κάτι, ας μην το συζητήσουμε άλλο."Lukather είπε:Επειδή δεν έχει νόημα τώρα να προβούμε σε λογομαχίες, το σταματάω εδώ. Μην ακούτε, είναι μάπας και τέτοια
Just wondering....whiteNoise είπε:σοβαρά τώρα,δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ως κιθαρίστας