Ε, αυτο συζηταμε κι εμεις...panka είπε:αν και δεν μ αρεσει σχεδων καθολου αυτος ο ηχος...![]()
Aυτό είναι σίγουρο, αλλά είναι και μια προαιώνια αδικία: αυτό που λένε μερικοί ότι "δεν δικαιούσαι να εκφέρεις γνώμη επειδή δεν μπορείς να παίξεις σαν κι αυτόν". Με αυτή τη λογική κανείς δεν θα μπορούσε να σχολιάζει κανέναν guitar hero. Πχ ο Βatio που παίζει σαν ρομπότ θα ήταν στο απυρόβλητο... κι εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω Gilbert (όχι τουλάχ. χωρίς ατελείωτη, καθημερινή και πολύχρονη εξάσκηση) αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να αντιπαθώ βαθύτατα το παίξιμό του.GuitarSymbol είπε:Ειναι βαρυ αυτο που θα πω, αλλα πολλοι απο μας που κρινουμε δεν θα μπορουσαμε να σταθουμε παικτικα (αν βρισκομασταν στην θεση του), ουτε στο μισο απο το live guitar solo που ειδαμε προηγουμενος!
με προλαβες φιλαρακι gangster.gangster είπε:"για να κρίνεις έναν μουσακά, δεν χρειάζεται να ξέρεις να τον φτιάχνεις" ;D
Τότε και η Βίσση, η Βανδή, ο Χατζηγιαννάκος (α ρε Χατζηγιαννάκο αγορι μου εσύ, καλλιτέχνη!!!), προσωπικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, είναι Καλοί!!!pap13 είπε:Από τη στιγμή που ο lukather έχει κάνει τόσους πολλούς δίσκους, επιτυχίες, συναυλίες, συνεργασίες και γω δεν ξέρω τι άλλο, ε καλός θα είναι. Υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια πως να το κάνουμε.
ΟΧΙ, οι καλλιτέχνες που αναφέρεις ΔΕΝ έχουν κάνει και τίποτα το σπουδαίο γιατί είναι περιορισμένοι σε μια μικρή αγορά, με ιδιαιτερότητες, και όσες φορές πήγαν να κάνουν διεθνή καριέρα (στο...hollywood ;D) φάγανε τα μούτρα τους. Άσε που οι πωλήσεις και ο κόσμος που μαζεύουν όλο και λιγοσταίνουν.FatalK είπε:Τότε και η Βίσση, η Βανδή, ο Χατζηγιαννάκος (α ρε Χατζηγιαννάκο αγορι μου εσύ, καλλιτέχνη!!!), προσωπικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, είναι Καλοί!!!![]()
γιατί έχουν κάνει τόση επιτυχία και δίσκους και συναυλίες!!! Συμφωνείς με αυτό;
Πρόσεχε λίγο φίλε pap όταν γενικεύεις!!!
Φιλικά...8)
δεν νομιζω οτι εχουν κανει τις ιδιες συνεργασιες....ε? μην τα μπερδευουμε..FatalK είπε:Τότε και η Βίσση, η Βανδή, ο Χατζηγιαννάκος (α ρε Χατζηγιαννάκο αγορι μου εσύ, καλλιτέχνη!!!), προσωπικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, είναι Καλοί!!!![]()
γιατί έχουν κάνει τόση επιτυχία και δίσκους και συναυλίες!!! Συμφωνείς με αυτό;
Πρόσεχε λίγο φίλε pap όταν γενικεύεις!!!
Φιλικά...8)
Στo βιντεακι που παιζει με τον Καρλος και τον Μπεκ σου δινει μονος του ο Steve την απαντηση περι κλωνοποιησης.Ετη φωτος μπροστα απο το Eddie??? ??? ??? Τον ανθρωπο που αλλαξε τον ηχο της κιθαρας απο blues rock σε Hard rock!! Μαλλον εχεις αγνοια περι EVH αδερφε..playloud είπε:"Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" λαικο ρητο. Δε λεω, ο Σπαθας ειναι μια χαρα κιθαριστας αλλα, οπως και να το κανουμε, δεν γινεται να αμφισβητουμε το Luke και να τον βαζουμε διπλα στον Σπαθα. Ο ανθρωπος οπως ειπαν και προηγουμενοι εχει παιξει με "ενα βιβλιο" κοσμο. Κι οχι με λουλουδακια σαν την Χαρουλα και τον ρουλη τον Λεκκα. Μονο και μονο οτι ειναι στους ΤΟΤΟ φτανει. Τελος. Δεν χρειαζεται να εχεις παιξει πουθενα αλλου. Κι απο τις αλλες του δουλιτσες δεν νομιζω να συγκρινεται το μεγεθος του Michael Jackson και του Thriller (τυχαια επιλογη) με το "Κυρα Γιωργαινα...κι εγω δεν ξερω" του οποιου Λεκκα. Και μ αρεσει ρε μπαγασες που πατε και βαζετε κατι video (ΜΑ ΚΑΤΙ video), Boogie Jam ο ενας, ενα αλλο χαλια ο αλλος, που ο ηχος ειναι για τα μπαζα γενικα. Ο ηχος του Luke μπορει να ειναι υποκειμενικος (κι εγω σε μερικα κομματια δεν τον πολυγουσταρω) αλλα το ΜΕΓΕΘΟΣ του σαν μουσικος θα πρεπει πρωτα να πλενομαστε και μετα να το συζηταμε. Clone του Eddie? Καλα. Γειτονες, ειναι. Κουμπαροι, ειναι. Ο LUke μονο που ειναι και κατι ετη φωτος μπροστα απο τον Eddie αλλα να μην το λεμε γιατι τον Eddie τον συμπαθουμε. Κι εχει ενα chorus ο @@στης!!!!
αυτο τα λεει ολα το topic ολοκληρωθηκε :-XJHN είπε: