Μπορεις λιγο να το διευκρινισεις αυτο που λες??mscmkr είπε:Το έχω. Οι ήχοι καλοί, αλλά λίγο δύσχρηστο, λόγω μεγέθους και λίγων ρυθμιστικών με συνδυασμένες εργασίες. Στην τιμή του δεν θα βρεις καλύτερο. Εγώ προσωπικά δεν θα συνιστούσα τη χρήση του με ενισχυτή κιθάρας όμως. Είτε ακουστικά, είτε σε pc και μόνιτορς.
Τι να σου πω εμενα explorer ηταν η 2η μου κιθαρα αν και δεν ηξερα Χριστο τοτε ,ποτε δεν το μετανιωσα που την πηρα.paranoid_gr είπε:freddy γουσταρω πολυ πολυ τους EMG,τους εχει ο κολλητος μ στην Jackson και γαμανε...απλα θα ηθελα ενα πιο νορμαλ σχημα κιθαρας...αργοτερα ενα explorer θα αποκτηθει να εισαι σιγουρος... ;D
Αυτος ο ενισχυτης ειναι μια χαρα μπορεις να τον κουβαλας κιολας ευκολα και τον εχω ακουσει και ειναι ανεκτος.Οσο για την Xplorer δεν ειπα να παρεις απλα λεω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.paranoid_gr είπε:@freddy και εμενα μ αρεουν οι explorer κιθαρες,απλα τωρα θελω πρωτα να εχω κατι λιγο διαφορετικο απο το σχημα της..για μενα οι explorer ειναι γαματες για live ειδιακα για καμια αμιγως rock/hard rock/metal band,απλα τωρα εγω θελω μια κιθαρα που να με καλυπτει και να ειναι μικρη και να μπορω να την κουβαλαω να πηγαινω να τζαμαρω σε κανα σπιτι φιλου μου ή σε κανα studio και στο ωδειο.
Τον ενισχυτη στον οποιο αναφερομαι ειναι αυτος..http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_15.htm