- Πόντοι
- 16
Kαι η Duesenberg εχει μια αναλογη, με κατα επιλογη μαγνητη. Ρ90 ή Toaster(καπως ετσι)
Με τα χαρας φιλτατε! χαιρομαι που βρισκω καποιον στα γουστα μου.bluezlick είπε:moutzaheadin
Θελεις να γινουμε φιλοι κ να ερθω σπιτι σου να παιξουμε! ;D
yannis37
μια χαρα ειναι ρε η φτηνιαρα σου!
jumper cable για να χρησιμοποιεί και τα δυο κανάλια κάνοντας blend στα volumesmike_rhd είπε:moutzaheadin, τι ειναι ακριβως το μπλε καλωδιο που εχεις στον ενισχυτη σου, στην φωτο που εβαλες?? ???
Ο ενισχυτης εχει 2 καναλια. Στο καθενα εχει high & low.Στα οποια καναλια δεν μπορεις να κανεις εναλλαγη απο το ενα στο αλλο,παρα μονο αλλαζοντας το καρφι.mike_rhd είπε:moutzaheadin, τι ειναι ακριβως το μπλε καλωδιο που εχεις στον ενισχυτη σου, στην φωτο που εβαλες?? ???
Μεγάλο Plexiμο!moutzaheadin είπε:Τωρα, δεν ξερω αν σου τα εξηγησα καλα ή αν καταλαβες τις ασυναρτησιες μου![]()
Είμαι μόλις 32 :lolmoutzaheadin είπε:Εδιτ: ο Argy σαν γηρεοτεροςτα ειπε στα ισια και σταρατα.Μας προλαβε!
Ειστε κατα 4 χρονια γηρεοτερος, αρα ο πλυθηντικος παραμενει! ;Dargytar είπε:Είμαι μόλις 32 :lol
Πληθυντικός??? Ο 'κυρ Αργύρης' έγινα??moutzaheadin είπε:Ειστε κατα 4 χρονια γηρεοτερος, αρα ο πλυθηντικος παραμενει! ;D
Μπράβο ρε μάγκα. Και έλεγα δεν θα το γράψει κανείς?argytar είπε:Ας προσθέσουμε ότι με ένα μαγνήτη η junior έχει πιο πολύ resonance όπως πχ η esquire vs tele
O Argy αναφερόταν νομίζω (και εγώ το ίδιο) στον περισσότερο "αέρα" που έχει η παλλόμενη χορδή, χωρίς το μαγνητικό πεδίο του neck μαγνήτη. Είναι ένα φαινόμενο αισθητό αν και σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια (σίγουρα εγώ το καταλαβαίνω unplugged).mkm είπε:Το resonance δεν νομίζω οτι έχει να κάνει τόσο με την έλλειψη του neck μαγνήτη αλλά περισσότερο με τη γεωμετρία του οργάνου...
+1The Genius Loci είπε:O Argy αναφερόταν νομίζω (και εγώ το ίδιο) στον περισσότερο "αέρα" που έχει η παλλόμενη χορδή, χωρίς το μαγνητικό πεδίο του neck μαγνήτη. Είναι ένα φαινόμενο αισθητό αν και σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια (σίγουρα εγώ το καταλαβαίνω unplugged).
Πολύ ωραία η ανάλυση περί wraparound.![]()