We apologize for the inconvenience.gdevelek είπε:δεδομένου ότι μερικες εταιρίες βγάζουν αξιοπρεπείς κόπιες LP σε τιμές γύρω από τα 200Ε, υπάρχει λόγος να κουβεντιαζουμε για Junior?
Μμμ...παίζω σχεδόν αποκλειστικά στον neck σε δικές μου και ξένες κιθάρες, αλλά αν βάζεις μόνο την παράμετρο "ήχος" και τίποτε άλλο θα παρατηρήσω ότι έναν εθιστικό neck θα τον βρεις και αλλού - ενώ οι P-90 είναι γενικώς outsiders.γιατί να πάρω junior και να στερηθώ τον εξαιρετικό ήχο του neck pickup μιας LP, όταν με τα ίδια φράγκα περίπου μπορω να πάρω κόπια LP?
εγώ κουβεντιάζω, εσύ εξάπτεσαιΕπίσης, ΟΚ, μην εξάπτεσαι, πάρε κόπια LP, εμείς δε θα σε μισήσουμε.
η απορία μου έχει να κάνει με κιθάρες με ίδιου τύπου μαγνήτες, όπως ξέρεις υπάρχουν και LP με Ρ90...mkm είπε:Η Junior είναι τελείως διαφορετική κιθάρα απο μια LP με αρκετά χαρακτηριστικό ήχο (κυρίως λόγω και του Ρ90)
Αν δεν θέλεις τον συγκεκριμένο ήχο απλά δεν παίρνεις Junior
Συμωνω και επαυξανω..bluezlick είπε:μεγαλος ερωτας αυτες οι κιθαρες.....
τις πρωτο ειδα απο τον Leslie West(Mountain) κ απο τοτε ονειρο μου ειναι να αποκτισω μια...
ειναι απλες κιθαρες που απλα τις καρφωνεις στον ενισχυτη κ το μονο που θελεις ειναι ενα Boost για το σολο.
γενικα ειμαι φαν του ενα μαγνητη κ ολες οι κιθαρες μου εκτος απο την τελε μου εχουν μονο ενα μαγνητη.....