H αληθεια είναι πάντως ότι όσο αφορα το intonation δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Superfunk είπε:ενημερωσε μας για τη συμπεριφορα της...)
Αν δε γραφει πανω "FENDER"...ΠΕΤΑ το!!! :-Xκαι παλι μεγεια εκανες εξαιρετικη επιλογη..
Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω.elavd είπε:Πολύ καλή πατέντα!!! Ψήνομαι να αγοράσω (τουλάχιστον) μία, αλλά από πού να συμφέρει περισσότερο να την πάρω?
Για ποιόν χτυπά η καμπάνα...........diskolos1?PGS είπε:Αν έχει κάποιος άλλος haar ας στείλει κανένα mp3 απ' τη δικιά του κιθάρα.![]()
Ε,..Fender ειναι και η δικια σου ( η μαλλον οπως θα επρεπε να ειναι καθε καλη Fender)Αν δε γραφει πανω "FENDER"...ΠΕΤΑ το!!!
Επιπλέον είναι όσο φτηνή (ή ακριβή) θα έπρεπε να είναι μια καλη bolt on κιθάρα.Superfunk είπε:Ε,..Fender ειναι και η δικια σου ( η μαλλον οπως θα επρεπε να ειναι καθε καλη Fender)Αν δε γραφει πανω "FENDER"...ΠΕΤΑ το!!!![]()
προσωπικα το χιλιαρικο εχω βαλει σαν οριο και εγω , πανω απο το οποιο δν αξιζει να δωσεις για bolt-on...αλλα σε αυτα τα λεφτα μιλαω για 2-3 piece body , για maple απλο του θεουdeadendmind είπε:καλα, αυτο ειναι σχετικο... Eγω πιστευω πως μεχρι 1000 ε για μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ bolt on κιθαρα (στρατ-τελε) ειναι μια φυσιολογικη τιμη (ασχετα αν και εγω εχω δοσει παραπανω..)... Για να δεις αντικειμενικες αξιες, η gibson es-335, εκανε 335 δολλαρια οταν κυκλοφορησε και η Gibson Junior γυρω στα 80 δολλαρια αν δεν κανω λαθος...Και μετα, ηρθε το marketing...
Καθόλα σεβαστές οι απόψεις όλων.....αλλά ποια είναι τα καλούδια στα οποία αναφερεσε? Εκτός αν είσαι και εσύ τις άποψης (οπως είμαι και εγώ) οτι το ωραίο βρίσκεται στο απλό και κλασσικό.rainbowe είπε:δλδ θελω να πω οτι ο afiltroi εβαλε πανω καποια "εμφανισιακα καλουδια" που δικαιολογουν την τιμη...βαλε και τουσ μαγνητες![]()
1 piece featherweight...μονο με αυτο εδωσες ενα κατοσταρικο περισσοτερο... βαλε και την γεφυρα....αλλα σου λεω οτι δν με εχεις καταλαβει...μια χαρα μου φαινεται η τιμη εμενα...στον dead πηγαινε το ποστ μου για να του δειξω οτι ακριβο δν τον λες τον κυριο...afiltroi είπε:Καθόλα σεβαστές οι απόψεις όλων.....αλλά ποια είναι τα καλούδια στα οποία αναφερεσε? Εκτός αν είσαι και εσύ τις άποψης (οπως είμαι και εγώ) οτι το ωραίο βρίσκεται στο απλό και κλασσικό.δλδ θελω να πω οτι ο afiltroi εβαλε πανω καποια "εμφανισιακα καλουδια" που δικαιολογουν την τιμη...βαλε και τουσ μαγνητες![]()
Φυσικά και δεν σε παρεξήγησα, απλά θεωρώ το ότι αυτα που αναφέρεις σχετιζονται λιγότερο με την εμφανιση και περισσοτερο με άλλα θεματα, πολυ πιο ουσιαστικα.rainbowe είπε:1 piece featherweight...μονο με αυτο εδωσες ενα κατοσταρικο περισσοτερο... βαλε και την γεφυρα....
Για πιο αντιπρωσοπευτικές τιμές κοιτάξτε εδώ http://realguitars.de/htm/haar.htmrainbowe είπε:One piece alder body
Three tone sunburst
Suhr pickups
Brazilian fingerboard
6105 frets
Birdseye neck
€ 1290.00
Μαλλον ξεχασες τον..ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το 1958 που πρωτοβγηκε η Gibson 335 τα 335 δολλαρια που εκανε ηταν μια ολοκληρη ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (in fact σχετικα με σημερα ηταν ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ) γενικα στις ΗΠΑ (καλα δεν μιλαμε για Ελλαδα) θα υπολογισεις οτι οτι αγοραζες με 1 δολλαριο το 1950 σημερα το αγοραζεις με 10.....deadendmind είπε:καλα, αυτο ειναι σχετικο... Eγω πιστευω πως μεχρι 1000 ε για μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ bolt on κιθαρα (στρατ-τελε) ειναι μια φυσιολογικη τιμη (ασχετα αν και εγω εχω δοσει παραπανω..)... Για να δεις αντικειμενικες αξιες, η gibson es-335, εκανε 335 δολλαρια οταν κυκλοφορησε και η Gibson Junior γυρω στα 80 δολλαρια αν δεν κανω λαθος...Και μετα, ηρθε το marketing...
Thanks takouliiiiii 8)takis είπε:μεγειες φιλε στα ειπα και αλλου...μια στρατ απο τα χερακια του,δεν θα μου ξεφυγει...![]()