- Πόντοι
- 38
ειπα και 'γω....Χωρις το νιτρο θα ηταν πιο προσιτη...αλλα...
Προσιτή? Ως προς την τιμή εννοείς?longshadow είπε:Χωρις το νιτρο θα ηταν πιο προσιτη...αλλα...
επειδη αυτο ηταν σχολιο πανω σε δικο μου ποστ να πω οτι συμφωνω σε ολα με frunobulax και sf, απλα επειδη το οργανο ειναι οντως custom ,αρα τα αποφασιζει ολα ο αγοραστης, προσπαθουσα να βρω κατι που θα εκανε την τιμη να πεσει ακομα πιο χαμηλα απο εκει που ειναι...παντως αν ειχα 1500 διαθεσιμα για tele και ο afiltroi την πουλουσε θα την ειχα ηδη αγορασει!!Αν δεν είναι προσιτό το να πάρεις ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ custom όργανο με 1450 euro, τότε τι είναι?
Θα προσπαθήσω κάποια στιγμη να ετοιμάσω και κάποιο clip......makispoll είπε:Εντυπωσιακά όλα για αυτην την κιθάρα. Στειλε καν ακλιπακι αν μπορεσεις να την ακουσουμε κιολας.....Για πες πως την πηρες την κιθαρα? Κατευθειαν από το site παραγγελία?
Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, το φινίρισμα με νίτρο, ειναι σαφως πιο όμορφο.longshadow είπε:προσπαθουσα να βρω κατι που θα εκανε την τιμη να πεσει ακομα πιο χαμηλα απο εκει που ειναι...
Αυτό απλά ξέχασέ το!!!!!!!παντως αν ειχα 1500 διαθεσιμα για tele και ο afiltroi την πουλουσε θα την ειχα ηδη αγορασει!!
αυτο ομως εννουσα....κατι που δεν θα επηρεαζε τον ηχο η το playability του οργανου...Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, το φινίρισμα με νίτρο, ειναι σαφως πιο όμορφο.
σε καταλαβαινωΑυτό απλά ξέχασέ το!!!!!!!
ΟΧΙ....εφτιαξε όλη την κιθάρα από την αρχή.rainbowe είπε:να κανω μια αφελεστατη ερωτηση??? μονο relicαρισμα κανει ο τυποσ???
Πολύ καλή πατέντα!!! Ψήνομαι να αγοράσω (τουλάχιστον) μία, αλλά από πού να συμφέρει περισσότερο να την πάρω?afiltroi είπε: