Μα το HUGHES&KETTNER που λες ειναι ΠΟΛΥ πιο ακριβο απο το msd του telegun.... :-Xgpiad είπε:πηγες και στο βαρβατο με την μια,δοκιμασε κανενα bulldog της VOX η καποιο απο την σειρα της mi audio ας πουμε το crunch box distortion, το hot british της radial η το
HUGHES&KETTNER TUBEMAN II το οποιο θεωρω πολυ καλο και επιπλεον χρησιμο..
"Kαραμέλα" θα ήταν να σου πουν να ΨΑΞΕΙΣ στα 13.695 προηγούμενα ποστ για distortion pedals (στα οποία θίγονται και όλα τα πετάλια που συζητιούνται), όμως δεν είδες κάποιον να σου το πει, έτσι δεν είναι? Το "πάρε πρώτα ενισχυτή" είναι μια λογικότατη πρόταση, πόσο μάλλον επειδή δεν έδωσες τις απαραίτητες διευκρινιστικές πληροφορίες εξ αρχής, δλδ. τι κιθάρα και τι ενισχυτή έχεις.Stinky είπε:Pε παιδια να πω κατι ειλικρινα? Διαβαζετε ποτε τα προηγουμενα ποστς η απλα μπαινετε και λετε την καραμελα παρε πρωτα ενισχυτη?
Ztelioz είπε:http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Tech+21/Tri-A.C./10/5
http://www.thomann.de/gr/tech21_triac_preamp.htm
Sansamp TRI-A.C. από την Tech 21.
Σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο. Το πιο ευέλικτο πετάλι που έχω δοκιμάσει, με πολύ gain και τρια κανάλια.
:Γενικα προτειντε μου καποια που θεωρειτε καλα με τιμη 80-150 και θα ερευνησω-παιξω.
Παρά του οτι πουλάω το συγκεκριμένο άψογο μηχάνιμα συμφωνώ στο να μην ξοδευτεί,kpeyos είπε:Επίσης κατά τη γνώμη μου, όλα τα λαμπάτα πετάλια drive είναι μούφα (τροποποίηση: δεν είναι τόσο καλά όσο κάποια άλλα αντίστοιχα στην τιμή τους), εκτός κι αν πραγματικά ξοδευτείς (που δεν αξίζει με τον ενισχυτή που έχεις στην παρούσα φάση) κι αγοράσεις το BadCat 2-Tone, ή το Effectrode Tube Drive (πανάκριβα και τα δύο)...
-Ds1 keely ,κάνει για όλα ....ίσως και το TRI-A.C ,έχει ευελιξία και παίζει παντού...(εμένα δεν μ'αρέσει)Stinky είπε:Λεω για αλλη μια φορα... ΔΕΝ θελω πεταλι για να το χρησιμοποιω σπιτι γιατι εκει ειμαι ευχαριστημενος με το ρολαντακι μου. ΔΕΝ θελω να παρω ενισχυτη γιατι οπως προειπα η αναγκη μου ειναι για λαιβ και μονο οπου το καθε μαγαζι εχει τις δικες του καμπινες και κεφαλες και πολυ απλα θελω κατι ευελικτο σε πεταλι.
Και το να παρω ενισχυτη και να τον κουβαλαω δεν ειναι δυστηχως λυση γιατι βγαινω και εξωτερικο και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ακομα και για δευτερη κιθαρα.
Και τελος ΔΕΝ θελω να δωσω πανω απο 120 ευρα
Συγνωμη αν εχω καταφερει να γινω κουραστικος αλλα ψιλοκαιγομαι και οι περισσοτερεσ προτασεις ειναι off topic
Το κάθε πετάλι θα ακούγεται διαφορετικά επάνω σε κάθε ενισχυτή και καμπίνα, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε περιπέτειες, με κίνδυνο να έχεις οικτρό ήχο πριν προλάβεις να τον ρυθμίσεις όπως θες (το soundcheck θα είναι συνήθως κανένα τεταρτάκι, και θα είσαι και ευχαριστημένος). Επίσης, μη το θεωρείς ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομένο ότι το εκάστοτε μαγαζί θα έχει τους δικούς του ενισχυτές και καμπίνες. Με όλα αυτά καταλήγω στο ότι χρειάζεσαι μια εύκολα κουβαλήσιμη ;D ;D λύση που θα την συνδέεις direct στην κονσόλα, και που θα έχεις προγραμματίσει όλους τους ήχους σου. Οι λύσεις άφθονες και πολυσυζητημένες: Τοnelab, Line6, τα μηχανήματα της TC κλπ. Βεβαίως, όλα αυτά κοστίζουν πάνω από το μπάτζετ σου, όμως αποκλείεται να τα βγάλεις πέρα αλλιώς.Stinky είπε:ΔΕΝ θελω να παρω ενισχυτη γιατι οπως προειπα η αναγκη μου ειναι για λαιβ και μονο οπου το καθε μαγαζι εχει τις δικες του καμπινες και κεφαλες και πολυ απλα θελω κατι ευελικτο σε πεταλι.