- Πόντοι
- 198
Πρέπει να έκανε πολύ κρύο εκεί, για να παίζει με το γουναρικό.
Δεν είμαι σίγουρος για το κρύο...Δεν έχεις δει παπούδια κατακαλόκαιρο να λιάζονται με(από μέσα προς τα έξω) πουκάμισο,πουλόβερ και σακάκι;
Πρέπει να έκανε πολύ κρύο εκεί, για να παίζει με το γουναρικό.
Σαμη Παραγκα είπε:Όσο κι αν σε φανεί περίεργο, κάτι μπαρμπάδες που ζούνε στα βουνά, ημπορεί να τους ειδείς κατακαλόκαιρο με σωβρακοφανέλες. ΠΡΟΣΟΧΗ, μη τους μπλέξεις με τους γερμανούς τουρίστες που φοράνε πέδιλο με κάλτσα
Εγω καταλαβα γιατι τα πηρε ο Grey με αυτα που εγραψα. Τα πηρε γιατι ειπα οτι τα πολλα καρυκευματα κανουν το φαι να μην τρωγεται.
Λοιπον Grey, αν φας τα φαγητα που κανω οταν μαγειρευω ΓΙΑ ΜΕΝΑ, οχι απλως θα τα παρεις, αλλα θα μου βρισεις μεχρι και 5 βαθμου συγγενεις, διοτι αν δεν ερχονται οχι απλα δακρυα αλλα ΚΑΙ ΜΙΞΕΣ απο την καυτεροτητα ? του φαγητου, το πιατο για μενα ειναι αποτυχημενο ?
Τωρα αν μου αρεσουν τα καυτερα και το thrash metal, και εσενα ο vai και το μουχλιασμενο τυρι, αυτο δεν αφορα ουτε τους κανονες ουτε τους μετριους, ετσι δεν ειναι;
Σαμη Παραγκα είπε:Τώρα βέβαια θα με πιεις πως γνωρίζεις καυλήτερα τα τάστα από εμένα. Σίγουρα, μα πλέον αρνείσαι, βάρεσες αναβολή και δεν γνωρίζω, αν ποτέ ήθελες να παίξεις. Στη τελική βρε Στράτο, ακόμα και σήμερα, δεν με νοιάζει αν ξέρεις-σίγουρα- καλύτερη μπουθάρα από μένα, απλά, εγώ εξακολουθώ και κάνω το κέφι μου κι ας βγάζω μαλακισμένα τραγουδάκια
Όσκες.Τα πήρα για τις μπουρμπουλήθρες.
Αυτό δεν είναι το αιώνιο διακύβευμα μεταξύ βιρτουοζιτέ και σύνθεσης;Δεν ειναι οτι δηλαδη οτι δεν εκαναν και αυτοι μπουρμπουλιθρες, αλιμονο, απο μπουρμπουλιθρες αλλο τιποτα, αλλα τις εντασσανε σε μια γενικοτερη φορμα που φερει τελικα και την αξια που εκτιμαμε σε αυτους.
Δεν ειναι δηλαδη οτι δεν εκαναν και αυτοι μπουρμπουλιθρες, αλιμονο, απο μπουρμπουλιθρες αλλο τιποτα, αλλα τις εντασσανε ως ενα ακομα στοιχειο σε μια γενικοτερη φορμα, η οποια φερει τελικα την ουσια των εργων τους και την αξια που εκτιμαμε σε αυτα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μόλις περιέγραψες μουσικούς τύπου Vai,Satriani,Malmsten,Petrucci και πάει λέγοντας.
Σε καμια περιπτωση. Δεν εχω υποψη μου να εχουν γραψει συμφωνιες, κονσερτα, γενικα μουσικη σε μεγαλες φορμες, η δομη της οποιας θα ενσωματωνει τις αναμφισβήτητες ικανοτητες τους σε ενα ευρυτερο grand scheme, να γινεται δηλαδη το τεχνικο challenge φορεας μιας μεγαλυτερης ιδεας. Και αν εχουν και κατι τετοιο, που ειναι πολυγραφοτατοι ολοι τους και θα εχουν σιγουρα κατι ( Ο Μαλμστιν ας πουμε εχει ), ακομα και ετσι σιγουρα δεν ειναι αυτο η αντιπροσωπευτικη τους εικονα.
Οι περισσοτεροι και για τον περισσοτερο χρονο εχουν απο πισω μια μπαντα ως προφαση, και χωνουν αβερτα σολιδια. Δεν γινεται δουλεια ετσι.
Άλλες εποχές τότε, άλλες σήμερα, ειδικά με τα social media και τα κινητά τηλέφωνα είναι σχεδόν απαγορευτικό για έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Vai να έχει χάλια ήχο στα λάιβ του.
Πώς δεν λέει.Το ότι είχε χάλια ήχο το 2005 σε ένα λάιβ δεν λέει κάτι, ούτε σημαίνει ότι έχει κακό ήχο έκτοτε μέχρι σήμερα,
Ο πετρουτσις δεν με αφορά ουτε τον ανέφερα.Σαμη Παραγκα είπε:άφησες ομιχλώδες τοπίο, περί χιουι-λιούι, πετρτούτσι και παπαρούτσι και μας άφησες εις την υπέροχη βραδυά που έζησες μετά ευειδούς κιουρίας που έπαιζε ζαζζζζζζζζζζζ. Ε τι να πιω τώρα, αφ εις στιγμής γνωρίζω πως δεν είσαι και λιγούρης .
Σαμη Παραγκα είπε:Σόρυ, αλλά οι τύποι που ονοματίζεις, δεν έχουν γράψει ούτε πενιά αξιομνημόνευτη
Πώς δεν λέει.
Δεν μένουμε κοντά για να πάω να τον ακούω κάθε ΣΚ και να πω έπεσα σε κακή στιγμή.
Ήταν once in a lifetime event.
Τότε (ατυχώς γιατί πλέον ακόμα και ότι σηκώθηκα, ντύθηκα , οδήγησα μέχρι εκεί...και πλήρωσα το θεωρώ αδιανόητο) το περίμενα πως και πως...και η απογοήτευση (τότε) ήταν μεγάλη.