- Πόντοι
- 38
Τι να πούμε κι εμείς που θα κάνουμε 490km?? :lol:3 κομματια ε; Πω πω μεχρι να ανεβεις θα κατεβεις .
Τι να πούμε κι εμείς που θα κάνουμε 490km?? :lol:3 κομματια ε; Πω πω μεχρι να ανεβεις θα κατεβεις .
Βασικά καλό σχόλιο...μηπως ειναι καλύτερα να ξερουμε ποση ωρα θα εχουμε αντι για ποσα κομματια;.Γι αυτό και για να χωρέσουν και οι 6' date=' το σετ για την κάθε μία μπάντα θα πρέπει να είναι 3 κομμάτια. Θα ξεκινήσουμε στις 9μμ για να προλάβουμε.
[/quote']
Χοντρικά..έτσι που το υπολογίζω, αντιστοιχεί 15-20 λεπτά στο κάθε σχήμα σωστά??
Αφού έχουμε δικαίωμα μόνο 3 κομματιών...θα επιλέξουμε τρία 20λεπτα ... :lol: :lol: :lol:
Θα μας βοηθησει ισως να παιξουμε καποια κομματια παραπανω ισως αν επιλεξουμε μικρα κομματια στο playlist μας
Τσουυυυυυυυ ρε Λάκη που θα μας τη βγεις και μόρτικααααα :lol: :lol:elavd: Δεν ήταν ημιτόνιο' date=' απλώς ένα φαλτσάκι χάριν... χαβαλέως!!! :lol: :lol:
Και επίσης μην μου "τη βγαίνεις" [b']EMENANE[/b] , γιατί θα σε πετύχω σε κανα LAZY και ποιος σε γλιτώνει!!!
cu
Ραντεβού στα καμαρίνια του LAZY για τσαμπουκά ρε!!!
:lol::lol::lol::lol:
490 χλμ για τσαμπουκά' date=' καλά είναι! Έχεις δεσμευτεί μεγάλε, την πάτησες! Χε χε... :lol: Θα σε περιμένω με τη συμμορ... με τη μπάντα μου, εννοώ! Βέβαια προλαβαίνεις να ακυρώσεις!!! :lol: :lol: :lol:[/quote']
Εσύ γιατί νομίζεις κατεβαίνουμε??? Για τη μουσική? :lol: :lol: :lol:
Ελπίζω μετά το event' date=' να γίνει και ένα photo gallery με όλους τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να υπάρχει στο αρχείο :lol:
(Αλήθεια yameth, τι απέγινε το παλιό photo gallery???)
Και επίσης καλό θα ήταν να ηχογραφηθεί και να βιντεοσκοπηθεί (από τον antouan ) για να φτιάξουμε ένα DVD ονόματι: "ΝΟΙΖ Live 0001"
Τα μηδενικά υποδηλώνουν το πλήθος των live που θα επακολουθήσουν [/quote']
Ευχαριστηση μου να γινει κατι τετοιο.......θα ειναι ολιγον sex..αλλα οκ.!!!!!!!!!!!ατσα...