Live Noiz

Γι αυτό και για να χωρέσουν και οι 6' date=' το σετ για την κάθε μία μπάντα θα πρέπει να είναι 3 κομμάτια. Θα ξεκινήσουμε στις 9μμ για να προλάβουμε.

[/quote']

Χοντρικά..έτσι που το υπολογίζω, αντιστοιχεί 15-20 λεπτά στο κάθε σχήμα σωστά??

Αφού έχουμε δικαίωμα μόνο 3 κομματιών...θα επιλέξουμε τρία 20λεπτα ... :lol: :lol: :lol:
Βασικά καλό σχόλιο...μηπως ειναι καλύτερα να ξερουμε ποση ωρα θα εχουμε αντι για ποσα κομματια;.

Θα μας βοηθησει ισως να παιξουμε καποια κομματια παραπανω ισως αν επιλεξουμε μικρα κομματια στο playlist μας

elavd: Δεν ήταν ημιτόνιο' date=' απλώς ένα φαλτσάκι χάριν... χαβαλέως!!! :lol: :lol:

Και επίσης μην μου "τη βγαίνεις" [b']EMENANE[/b] :D, γιατί θα σε πετύχω σε κανα LAZY και ποιος σε γλιτώνει!!!

:D :D :D :D

cu
Τσουυυυυυυυ ρε Λάκη που θα μας τη βγεις και μόρτικααααα :lol: :lol:

Ραντεβού στα καμαρίνια του LAZY για τσαμπουκά ρε!!!

:lol::lol::lol::lol:

490 χλμ για τσαμπουκά, καλά είναι! Έχεις δεσμευτεί μεγάλε, την πάτησες! Χε χε... :lol: Θα σε περιμένω με τη συμμορ... με τη μπάντα μου, εννοώ! Βέβαια προλαβαίνεις να ακυρώσεις!!! :lol: :lol: :lol:

490 χλμ για τσαμπουκά' date=' καλά είναι! Έχεις δεσμευτεί μεγάλε, την πάτησες! Χε χε... :lol: Θα σε περιμένω με τη συμμορ... με τη μπάντα μου, εννοώ! Βέβαια προλαβαίνεις να ακυρώσεις!!! :lol: :lol: :lol:[/quote']
Εσύ γιατί νομίζεις κατεβαίνουμε??? Για τη μουσική? :lol: :lol: :lol:

BAD-GUYS-1-TOMBSTONES.jpg

Εμείς πάλι είμαστε πιο άγριοι! Πέρασαν τα χρόνια, βέβαια, αλλά σημασία έχει πως αισθάνεσαι!!! :lol: :lol: :lol:

The~gang~of~6.jpg

προτεινω να γραψει ο καθενας απο εδω την μπαντα που εκπροσωπει

που θα παιξει στο Live ετσι και η συνεννοηση ισως γινει καλυτερη! :P

gpiad - υποσυνειδητο

o kid εκπροσωπει τους

elxis

ειμαστε μεσα

earnedil να φερω ραβανι και φυστικια?

η θες κανα γαλακτομπουρεκο?

Μου φαίνεται πρέπει να τυπώσουμε όλοι σε μπλουζάκια τα Avatar μας γιατί μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον...

Φαντάσου πχ ο Yameth να μην έχει μουστάκι, εγώ να έρθω με μπλε κιθάρα, ο SF να είναι ένα 15 χρονών τελικά, ο Takis όντως ο Catman κ.ο.κ...

Έχω ταυτίσει avatars με ονόματα!!!

Πχ είμαι πεπισμένος ότι ο Earendil έχει μυτερά αυτιά!!! :lol:

Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Το σκεφτόμουν και εγώ πριν από λίγο. Πέρα από κάποια παιδιά που γνώρισα τους υπόλοιπους τους ξέρω μόνο μέσω nick(avatar? δύσκολα μου βάζεις! :lol: )

Ψάχνοντας στα τυφλά με βλέπω boys! :lol:

Ελπίζω μετά το event, να γίνει και ένα photo gallery με όλους τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να υπάρχει στο αρχείο :lol:

(Αλήθεια yameth, τι απέγινε το παλιό photo gallery???)

Και επίσης καλό θα ήταν να ηχογραφηθεί και να βιντεοσκοπηθεί (από τον antouan :D) για να φτιάξουμε ένα DVD ονόματι: "ΝΟΙΖ Live 0001"

Τα μηδενικά υποδηλώνουν το πλήθος των live που θα επακολουθήσουν :D:D:D

Ελπίζω μετά το event' date=' να γίνει και ένα photo gallery με όλους τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να υπάρχει στο αρχείο :lol:
(Αλήθεια yameth, τι απέγινε το παλιό photo gallery???)

Και επίσης καλό θα ήταν να ηχογραφηθεί και να βιντεοσκοπηθεί (από τον antouan :D) για να φτιάξουμε ένα DVD ονόματι: "ΝΟΙΖ Live 0001"

Τα μηδενικά υποδηλώνουν το πλήθος των live που θα επακολουθήσουν :D:D:D[/quote']

Ευχαριστηση μου να γινει κατι τετοιο.......θα ειναι ολιγον sex..αλλα οκ.!!!!!!!!!!!ατσα...

Εγώ πάντως σε αυτό το live θα είμαι αγκαλιά με τις μπύρες και στις δημόσιες σχέσεις (αφού μπαντα δεν υπάρχει αυτή την περίοδο)! :lol: :lol:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back