Live Noiz

Σα καινούργιο μέλος θα ήθελα πολύ να βρεθώ ανάμεσά σας και να σας ακούσω[αν μπορείτε να ενημερώσετε λίγες ημέρες πριν για τη τελική ημερομηνία].Καλή δύναμη

Oταν τελικα κανονιστει το Live...kαι επιθυμουν τα μελη του Noiz,μπορω να ερθω να στησω τα τριποδακια μου και τις καμερουλες μας...(καλα δεν ειμαι και το Mega) ωστε να βιντεοσκοπηθει το γεγονος και κατοπιν να γινει ενα ωραιο dvdaki..σχεδον επαγελματικο!!!

Πολυτελειες θα μου πειτε τωρα ε;;; :D :D :D

+10 για τον Antouan, και αν χρειατει βοήθεια (εξοπλισμο, editing, authoring) ευχαρίστως να βοηθήσω

Και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω τον antouan με τις υπέρτατες και πολύτιμες γνώσεις μου στο........

ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα χειρίζομαι τα τριποδάκια........ :lol: :lol:

Και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω τον antouan με τις υπέρτατες και πολύτιμες γνώσεις μου στο........
ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα χειρίζομαι τα τριποδάκια........ :lol: :lol:

Aκουω χρεωση για το κουβαλημα opengrave....aπο Καλλιθεα θα ξεκινησουμε :D :D

Να φερω και τιποτα μοντελα για χορο επι σκηνης στα διαλλειματα αναμεσα στις μπαντες..(κλασσικος antouan....gam... τις συζητησεις) :D :D :D

Ρε συ Αντουάν, τελικά, τον καμερατέρ, τον χαμάλη η τον Νουρέγιεφ θα κάνεις? Αποφάσισεεεεεε. Να κάνουμε και εμείς κανένα μεροκάματο.

Ρε συ Αντουάν' date=' τελικά, τον καμερατέρ, τον χαμάλη η τον Νουρέγιεφ θα κάνεις? Αποφάσισεεεεεε. Να κάνουμε και εμείς κανένα μεροκάματο.[/quote']

Θα βιντεοσκοπω κουβαλωντας στην πλατη την καμερα ενω θα χορευω την λιμνη των κυκνων.... :D :D :D

Εσεις θα χτυπατε παλαμακια.... :D :D ...Νυχτοκαματο θα ειναι αυτο...ααα....εχουμε και τα πανερακια... :D :D :D

Δε μιλαω αλλο ...γιατι τελευταιΑ κατηγορηθηκα οτι ξεφτιλιζω τις συζητησεις...

:D :D

Kourosava...που να δεις κατι καινουρια τσαλιμακια που εμαθα στο Vegas..... 8O 8O

Δε μιλαω αλλο ...γιατι τελευταιΑ κατηγορηθηκα οτι ξεφτιλιζω τις συζητησεις...:D :D
Λασπολογίες, μιαρές και κακόβουλες....... :roll: :roll: 8) 8)

Οι ημερομηνίες που είναι πιθανές είναι τα εξής Σ/Κ :

7-8/4

15-17/4

6-7/5

Σύντομα θα έχω νεώτερα για τον χώρο.

'Οσοι δεν έστειλαν demo ας στείλουν πμ.

Πρέπει να ξέρουμε τελικά πόσοι θα λάβουν μέρος για να κλείσουμε.

Κανένα πρόβλημα boss, μόνο να ξέρουμε έγκαιρα για να κανονιστούμε με δουλειές κλπ...¶παντες μάχιμοι! :lol:

Πολύ ωραία Yameth!!!:D:D

Αν έχουμε δικαίωμα ψήφου, το Group μου ψηφίζει την ημερομηνία: 6-7/5, γιατί είναι μετά το Πάσχα και θα μας βολέψει πιο πολύ με δουλειές κλπ για να έρθουμε από Γιάννενα...

Πάντως καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όσο το δυνατό νωρίτερα την ημερομηνία του live. (Προέχουν βέβαια τα demos... :roll: )

Τελικά τι θα γίνει με το περιβόητο live???

Θα ήταν καλό να ξέραμε την ημερομηνία νωρίς γιατί πρέπει να κανονίσουμε τις δουλειές μας, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε (τουλάχιστον οι "εκ της επαρχίας ορμώμενοι..." :lol:)

Υπάρχει κάτι νεώτερο?

Ελπίζουμε ο χώρος θα έχει ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή 19 μπάντες! 8O

Δεν είναι εύκολο να βρεθεί χώρος Σ/Κ για τόσο κόσμο στη σκηνή και κάτω, και ιδιαίτερα αν πάμε για διήμερο...

Ραντεβού 6 Μαίου στο Lazy στα Βριλήσσια.

Είναι ένας νέος φιλόξενος χώρος για live που συνδιάζει πολλά θετικά στοιχεία.

Θα πρέπει να γίνει σε δύο μέρη κάθώς οι συμμετοχές είναι πολλές.

Δηλαδή θα πρέπει ν' ακολουθήσει και δεύτερη μέρα. 'Η το ίδιο Σ/Κ ή άλλο.

Αρχικά θα ήθελα να μάθω ποιοί δεν είναι διαθέσιμοι τότε λόγω υποχρεώσεων.

To Lazy είναι πάρα πολύ καλό μαγαζί! Πάω συχνά ούτως ή άλλως, και θα φροντίσω να περάσω όπωσδήποτε να σας δω!! :) Αν και δεν έχω ούτε group ούτε τίποτα.

Μέσα με τα 10000000000 ..... αν και δεν εχω μπαντα... θα έρθω και μονο για τον χαβαλε/σοου !!! :D :D :D :D

επιτέλους!!!

Και οι Χ-Piral μεσα! μεταλ μερα ποτε θα ειναι; Yameth εχεις βγαλει λιστα με ποιες μπαντες θα εμφανιστουν;

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back