Live Noiz

επίσης επειδή ειμαστε σοβαρή μπάντα...ο drummer μας που είναι πιτσιρικάς...και έχει πρόσβαση και στα Λύκεια της χώρας...θα φροντίσει να παρέχει 17χρονο υλικό....
YEAHHHH! :lol:

χρηστο τωρα με αυτο που ειπες αν υπηρχε μια περιπτωση στις χιλιες να χασω το live τωρα δεν το χανω με τιποτα...θα φορεσω την πολεμικη μου στολη και θα τα τακτοποιησω ολα...

τα λεμε εκει... :wink:

θα φροντίσει να παρέχει 17χρονο υλικό....σε όποιον παππούλη μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτής της δύσκολής αποστολής...εγώ ομολογώ μόλις 24 χρονών και απέτυχα.... 8)

Είσαι πολύ νέος αγόρι μου γι αυτές τις ηλικίες. Back up and watch... :wink:

Πιστευω να εχουμε χρονο μεχρι την Τριτη,να ανακοινωσουμε τα κομματια,και τους μουσικους...........

Εμεις θα παιξουμε το πιο πιθανον (αν υπάρχει περιθώριο μισής ώρας) 3 δικά μας κομμάτια και το never let go από CAMEL, με το οποίο κλείνουμε συνήθως τις συναυλίες μας...

Αν έχουμε μισή ώρα πιθανόν να χωράνε και περισσότερα από 3 κομμάτια...

Αρκεί να μην έχουμε καθυστερήσεις στις αλλαγές των σχημάτων (βάλε-βγάλε πιατίνια, στήσιμο πλήκτρων κλπ)

Εμάς μας βλεπω για 4 δικα μας κομματακια...διασκευη δεν παιζουμε σχεδον ποτέ.

1 από τον πρωτο δίσκο και 3 καινουρια...

Μου φαίνεται πρέπει να τυπώσουμε όλοι σε μπλουζάκια τα Avatar μας γιατί μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον...
Συμφωνώ απόλυτα...Και επειδη εγω εχω τη φάτσα μου εκει και δεν θελω να με τυπώσω σε μπλουζακι αλλαζω Avatar.

Πειτε μεγεια!

Μου φαίνεται πρέπει να τυπώσουμε όλοι σε μπλουζάκια τα Avatar μας γιατί μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον...
Συμφωνώ απόλυτα...Και επειδη εγω εχω τη φάτσα μου εκει και δεν θελω να με τυπώσω σε μπλουζακι αλλαζω Avatar.

Πειτε μεγεια!
Πού είναι?

Πήγα αλλα δεν εχει επιλογη αλλαγής...εκτος αν δεν βλέπω καλα...

Admins help me!!!

Μάλλον δε βλέπεις καλά :lol:

:oops: :oops: :oops:

Το βρήκα...αλλα δεν ανεβαζει...μου βγαζει Χ 8O τεσπα μη βγουμε πολύ off θα το βρώ. :D

ρε μεγάλε rivera, τι λές. αφου δεν είπαμε οτι θα παίξουμε Μακη, Χαμένο κορμί , παντρεμένοι και οι δυοκαι τέτοια για να τους ξεσηκώσουμε? που είσαι και fan?

¶λλο ντέμο έστειλες??? :lol: :lol: :lol: :lol:

YAMETH έχει γίνει καμιά προσπάθεια διαφήμισης του live ή είναι ακόμη νωρίς?

...και η αφίσα επιμελημένη από την Λένα Χαύτη.

Να διευκρινιστεί ότι το Noiz δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από την διοργάνωση.

Αντιθέτως ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά, και να γνωριστούμε. Τα έσοδα του κοινού από τη πόρτα είναι του μαγαζιού.

Όσοι θέλουν να τυπώσουν καμμιά αφίσα σε Α3 και να την κολλήσουν στη γειτονιά τους ή στα κοντινά μαγαζιά και χώρους εργασίας ας την κατεβάσουν από εδώ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! :lol:

Δε μου λες Yameth, αφού το μαγαζί θα βγάλει και από τα ποτά, και δεδομένου ότι καμία μπάντα δε θα πληρωθεί, γιατί να μπεί και είσοδος??? :?: :?: :?:

Διότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε το Σάββατο.

Πίστεψε με το προσπάθησα.

Απλά πιστεύω ότι το κέρδος του μαγαζιού θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο, αν αναλογιστεί ότι παίζουν 6 μπάντες και μάλιστα οι 5 Αθηναϊκές.

Όσο να'ναι θα έχει ΚΟΣΜΟ!!!! :roll: :roll:

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back