alderbody είπε:ακόμα και ο ήχος σου είναι ένα (ή πολλά) κλίκ καλύτερος απο πρίν!
Ο ήχος που γράφεις (δεν ξέρω τι ήχο ακούς) είναι απλά για "δάγκωμα"![]()
Μαγνήτες;
Μάζεψα τα σχόλια/ερωτήσεις για τον ήχο έτσι για να πω δυο λογάκια. Κατ' αρχήν χαίρομαι πολύ που σας άρεσε διότι φαίνεται ότι είστε άνθρωποι με καλό γούστο ;D .Άψογο, +1 για fender endorsement συνονόματε.
Γνωρίζοντάς σε, γνωρίζω και τη βαρύτητα αυτής της δήλωσης. Σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως Νέστορα.Απλά, ότι καλύτερο έχω ακούσει τώρα τελευταία στο forum.
Μωρέ το 'πιασα εγώ το "κόλπο" ότι δεν παίζεις με τον Fender, γι' αυτό έγραψαJazzjoker είπε:Καταπληκτικός ο ήχος του Deluxe Reverb μου αλλά ο Laney VC30 που χρησιμοποιήθηκε και σε αυτό το κομμάτι έχει χαρακτήρα με το τσουβάλι συν ότι δεν είμαστε πολυσυνηθισμένοι σε αυτό το ηχόχρωμα, ενώ από φεντεροήχους άλλο τίποτα. Επίσης αντλώ ικανοποίηση ομολογουμένως, βγάζοντας ήχο από έναν ενισχυτή που είναι μάλλον underdog στην κατηγορία του και φτηνός σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Με ότι και να παίξεις βγάζεις κλασσική fender-ίλα.
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ. Ο μπελάς είναι η κόρη της ξαδέρφης μου που δεν είναι ούτε ενός μήνα. Επειδή είχαμε μια κουβέντα, χωρίς λόγια, πριν μερικές μέρες, είπα να της γράψω και κάτι.ndnikola είπε:Εξαιρετική φρασεολογία και απαράμιλλο feel - από τα καλύτερα παιξίματα που έχω ακούσει εδώ, και γενικώς από μη δισκογραφημένους κιθαρίστες (εννοώ με σόλο καριέρα) . Α, και ηχάρα επισης, αλλά τα είπατε ήδη αυτά! Το γρέζι έχει όντως φοβερό χαρακτήρα, θα ήθελα πολύ να ξανακούσω αυτόν τον ενισχυτή (ήταν στους υποψήφιους για αγορά παλιότερα, αλλά τελικά προτίμησα τότε έναν tweed, τον οποίο τελικά πούλησα, go figure ;D ).
Περιμένω το επόμενο με ιδιαίτερη ανυπομονησία, όπως επίσης και περισσότερα για τον μπελά.
Αν και μπορει να πεφτω εντελως εξω,ακουγεται σα να χει γραφτει πρωτα η αρμονια του κομματιου.fusiongtr είπε:Είμαι λίγο περίεργος, βρε Σπύρο, να μάθω αν έγραψες την αρμονία πρώτα, και στηρίχτηκες εκεί για την μελωδία, ή αν έγραψες την αρμονία έχοντας την μελωδία στο μυαλό σου από πριν.
Να είσαι καλά αγαπητέ.gnd79 είπε:εγω θα ελεγα να το βγαλεις "σκοτωνει".
παλι ζωγραφισες.μπραβο.
Πάντα γράφω πρώτα την αρμονία Στράτο. Η μελωδία έρχεται δεύτερη καθότι είναι κρυμμένη κάπου μέσα στις συγχορδίες και με περιμένει υπομονετικά. ;DΕίμαι λίγο περίεργος, βρε Σπύρο, να μάθω αν έγραψες την αρμονία πρώτα, και στηρίχτηκες εκεί για την μελωδία, ή αν έγραψες την αρμονία έχοντας την μελωδία στο μυαλό σου από πριν.
Όσον αφορά το παραπάνω, να σου πω ότι ναι είναι όλο γραμμένο από μένα όπως και οτιδήποτε ανεβάζω κατά καιρούς. Τα backing tracks τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά για εξάσκηση ή για ζέσταμα αν ακόμη και τότε προτιμώ να φτιάξω εγώ ένα rythm section που θα παίζει μια δική μου αρμονία, παρά να καταφύγω σε κάτι έτοιμο.Nikolas είπε:Δε ξέρω αν το backing track είναι δικό σου ή όχι,
ma nai... kai se eikosi xronia apo tora ha bgei kai o protos diskos...:SpyrosCh είπε:Να περιμένουμε και κάτι ανάλογα εύστοχο την πρώτη φορά που θα περπατήσει, που θα μιλήσει, που θα πάει σχολείο κλπ?
;D
Αν δεν το έχω γυρίσει στο βαρύ λαϊκό έως τότε, υπάρχουν καλές πιθανότητες. ;DSpyrosCh είπε:Να περιμένουμε και κάτι ανάλογα εύστοχο την πρώτη φορά που θα περπατήσει, που θα μιλήσει, που θα πάει σχολείο κλπ?
;D