Αφήνοντας εκτός τον φίλο που άρχισε το θρεντ, μιας και ο spy έχει δίκιο, να απαντήσω σε αυτά που μου λέτε αφού έτσι κι αλλιώς το τόπικ βγήκε εκτός θέματος νωρίς-νωρίς.
@gregg
φίλε gregg δεν διαφωνώ σε αυτά που λες.Nομίζω ότι κολλάμε λίγο στις λέξεις. Εντάξει, σβήσε την λέξη ''ανυπέρβλητο''. Αν σε ένα live έβλεπες κάποιους να παίζουν το Bohemian Rhapsody,Stairway to Heaven, Child in time ή Shine on you crazy diamond, Θα το αντιμετωπίσεις σαν να άκουγες το breaking the law, Paranoid ή Λιωμένο παγωτό? Δεν θα ήθελες να ακούσεις το κομμάτι σε μια αξιοπρεπή εκτέλεση? Όχι απαραίτητα το ίδιο ακριβώς, για ηλεκτρονική μουσική μιλάμε, μπορεί ο καθένας να βάλει την πινελιά του. Αλλά να έχει ένα στάνταρντ ποιότητας. Αν δεν έχει, ναι, μπορεί να μας κρίνει και να μας κράξει ο καθένας, είτε ασχολείται με μουσική είτε όχι. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο μουσικός βρίσκεται πάντα στο ''απυροβόλητο'' μόνο και μόνο επειδή παίζει ένα όργανο. Αν κάποιος είτε παίζει δικιά του μουσική είτε μια διασκευή, και στην ουσία ,ενώ νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι ''άποψη'', το αποτέλεσμα είναι κακό, ε και εγώ και ο καθένας μπορεί να του ασκήσει (όχι ισοπεδωτική βέβαια) κριτική (επαναλαμβάνω πως ΔΕΝ αναφέρομαι στον φίλο που άνοιξε το θρεντ).
Eντελώς φιλικά όλα τα παραπάνω βέβαια.
@trigga
συμφωνώ μέχρι τα αερολογήματα. Από εκεί και πέρα έκανα έναν κατανοητότατο διαχωρισμό ανάμεσα στους μουσικούς (σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική) και στους εκτελεστές (που κατ'εμέ μόνο στην κλασσική μουσική υπάρχουν, αφού στην σύγχρονη μουσική ακόμα και ο cold-blooded session-άς εκτελεστής πάλι θα βάλει μια δική του πινελιά, δεν μπορεί!). Υπό αυτήν την έννοια δεν νομίζω ότι υπάρχουν ''κυμαδομηχανες'' εκτελεστές. Σε οποιαδήποτε συμφωνική ορχήστρα, όλοι ακολουθούν την παρτιτούρα τους και τον μαέστρο. Αν είναι ο καθένας να βάζει την πινελιά του όπως καταλαβαίνεις θα γίνει πανικός. Αυτή είναι η δουλειά τους και πολυ καλά κάνουν, ανεξάρτητα από το αν εμείς που ασχολούμαστε με ηλεκτρονική μουσική το βρίσκουμε βαρετό ή όχι.
Δεν παίζω ούτε κλασσική μουσική ούτε κατακεούργησε κανείς την εργασία μου. Απλά ο φίλος ανέβασε ένα κλιπ και εγώ κατέθεσα την άποψή μου. Δεν νομίζω ότι ήμουν ούτε υστερικός ούτε επιθετικός ούτε ειρωνικός σε αντίθεση με άλλους, πράγμα που δεν το θεωρώ και πολύ σωστό αφού μιλάμε για κάποιον που παίζει ελάχιστο καιρό.