Γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτό που γράφεις έχει να κάνει με το Rhythm section, και όχι με το παίξιμο (που κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει άπειρες δυναμικές και μόνο flat δεν είναι) και τα κομμάτια αυτά καθαυτά?Grey είπε:Σκέφτηκα το ίδιο με όσα κομμάτια σου έχω ακούσει.
Σωστό τεχνικά,ποιοτικό ηχητικά...αλλά flat.Πιό έντονο αυτή τη φορά.
Καλά, εσένα straight σου ακούγεται και ο Holdsworth. ;Dfusiongtr είπε:"Πειραγμένα" είναι τα αυτιά σου φίλος.
Εμένα μια χαρά straight μου ακούγεται.![]()
Ποια μελαγχολία βρε; Χαρούμενο είναι το κομμάτι. Απλώς δεν είναι χοροπηδηχτή η χαρά του. ;DΤι διάολο μπελάς είναι αυτός που σου βγάζει τόση μελαγχολία!
Ηλία εγώ τι να πω τώρα; Ένα μεγάλο ευχαριστώ και όχι μόνο για τα σχόλιά σου αλλά και γιατί οι έστω λίγες φορές που συναντιόμαστε κάθε χρόνο, είναι για μένα σπουδαία προσφορά που βρίσκει δρόμο προς τη μουσική μου εξέλιξη. Ό,τι και να γράψω θα είναι λίγο. Περισσότερα από κοντά σε καμιά εικοσαριά μέρες.Ακούω πάντα με αγάπη κι ενδιαφέρον τα πονήματα σου, νομίζω αυτό είναι απο τα πλέον ολοκληρωμένα. Στο παρελθόν, στ'αυτιά μου τουλάχιστον, κάτι/κάπου μ'εμπόδιζε να τα θεωρήσω απολαυστικά, ίσως είναι δική μου ιδιοτροπία, αλλά αυτού του τύπου το πλησίασμα απαιτεί προσοχή και στη λεπτομέρεια και στην εκτέλεση. Έβρισκα λοιπόν κάτι (ένα σήκωμα στο περίπου ας πούμε) που φρέναρε την αίσθηση μου να "χαθώ" στο κομμάτι.
Εδώ πιστεύω αφήνεις πίσω οτιδήποτε μπορεί να εγείρει κριτική και παίζεις αυτό που είσαι/θέλεις κι εμείς το σεβόμαστε (ως ακροατές) αντίστοιχα.
Κι αυτό για μένα είναι μεγάλη κατάκτηση. Συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.
ΥΓ. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κομμάτι του Tom Principato.
ΥΓ2. Ηχάρα!
Από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στον κόπο να σχολιάσει, θεωρώ την καλή πρόθεση δεδομένη αγαπητέ Grey. Απόλυτα σεβαστή η άποψή σου. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την κριτική.Σκέφτηκα το ίδιο με όσα κομμάτια σου έχω ακούσει.
Σωστό τεχνικά,ποιοτικό ηχητικά...αλλά flat.Πιό έντονο αυτή τη φορά.
Με την καλύτερη των προθέσεων.![]()
Ναι Δημήτρη. Είναι κάτι το οποίο είναι υπό επεξεργασία ήδη. Το προσπαθώ.θα πρέπει να βελτιώσεις και τα συνοδευτικά ,ώστε να βγάζεις αυτό που πρέπει και δικαιούσαι
Μπα μην το λες. Αρκετά από αυτά που έχω ανεβάσει κατά καιρούς είναι με τέλε. Παρόλα αυτά το παράπονό σου κατεγράφη και θα δρομολογηθεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. ;Dαλλά δυστυχώς της στρατοκάστερε φένδερε 8) ;D ;D
Κι εγώ περίμενα να σε ακούσω σήμερα στην Γκίζα (που είναι και φίλη) αλλά μας την έκανε. Αναμένω.Πολυ πολυ ενδιαφερον!
Το ακουγα χτες παρεα με εναν καφεδακο!
Πολυ ομορφο απ'ολες τις αποψεις και ιδιαιτερως απο την παικτικη!
Well done φιλε!
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το θέσεις Δημήτρη. Τόσο που καμιά φορά I'm gasping for air.συμβαίνει να είναι και buried alive in the blues.
Σώπα βρε συ, σιγά μην έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο μ' αυτά που ακούνε. ;D ;DJazzjoker είπε:Φαντάσου η πλειοψηφία του κοινού να ήταν εκπαιδευμένοι τζαζ ακροατές. Θα παίζαμε ένα τρίφωνο ακόρντο με την τονική στο μπάσο και θα σηκώνονταν να φύγουνε. ;D
Αυτό. ;D ;D ;D ;Dkkmspm είπε:απολαυσα τον καφε μου ακουγοντας σε, και πιστευω οτι θα απολαμβανα το ιδιο ενα ουισκι σε ενα live bar!
+1chris gti είπε:Όταν η Jazz ιδιοσυγκρασία/μουσική παιδεία διασταυρώνεται με την κ@$λα ενός bluesman (με γαρνιτούρα ένα υπέροχο tone) γεννιούνται ομορφιές...
Να σου ζήσει!kkmspm είπε:απολαυσα τον καφε μου ακουγοντας σε, και πιστευω οτι θα απολαμβανα το ιδιο ενα ουισκι σε ενα live bar!