8O 8O 8O 8O 8O 8ODR λεω να ανεβασω ενα βιντεο με εναν σκυλο και μια κοπελα ονοματι Νταιανα;;;τι λες;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
To σκύλο πως τον λένε;;;
(έχω και σχετικό ανέκδοτο, με μουσικό, ταινίες και σκύλο)
8O 8O 8O 8O 8O 8ODR λεω να ανεβασω ενα βιντεο με εναν σκυλο και μια κοπελα ονοματι Νταιανα;;;τι λες;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Παιδιά αυτή τη στιγμή' date=' στο γραφείο είναι ο Βασίλης Λεβέντης...!! Το πιο κουφό πράγμα στη ζωή μου...[/quote']
....part2
προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ"....
Πάρε και για εμάς μερικά.προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ"....
6,5 ευρώ το ένα τα δίνει ο αγιογδύτης...!!Πάρε και για εμάς μερικά.προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ"....
Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα.
Σβέλτα λέμεεεε.....[/quote']
Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol:
Γιατί εγώ τι είμαι, δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol:
Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα.
Eye ...προσθετεις ποντους στην προσωπικοτητα σου με αυτες τις δηλωσεις..αρχιζω να σε βαζω στους My Favorites....
Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote']Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol:
Οκ... Κάτι θα γίνει. Check your pm box...
Ναι ρε συ Αντώνη, κι εγώ τον έιχα για άλλον ένα "βαρετό mod", αλλά μετά απ'αυτό, άρχισα να τον βλέπω με καλό μάτι.... :lol: :lol: 8)Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα.
Eye ...προσθετεις ποντους στην προσωπικοτητα σου με αυτες τις δηλωσεις..αρχιζω να σε βαζω στους My Favorites....
Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χτύπισε 40άρι σήμερα στην Αθήνα?? :lol:
Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χτύπισε 40άρι σήμερα στην Αθήνα?? :lol:
xaxaxaxaxaxaa....xaxaxaxaxaa....
Ενταξει ..θα με κραξετε.....το ξερω...αλλα με τετοια ζεστη εμενα...ενα πραγμα θα με δροσιζε.....ΒΩΚΟ;;;Που εισαι;;;;
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!