- Πόντοι
- 138
αλλιως λεγετε ;D ;Dharilatron είπε:Τι... αφού τον βαριέμαι αφόρητα. Να μην το πω?
(Σκεφτείτε: Το να λες ότι δεν σου αρέσει η μουσική κάποιου που θεωρείται σημαντικός, είναι ταπεινότητα όχι αλλαζονεία.)
αλλιως λεγετε ;D ;Dharilatron είπε:Τι... αφού τον βαριέμαι αφόρητα. Να μην το πω?
(Σκεφτείτε: Το να λες ότι δεν σου αρέσει η μουσική κάποιου που θεωρείται σημαντικός, είναι ταπεινότητα όχι αλλαζονεία.)
Μην αγχώνεσαι αγόρι μου, δεν είναι για όλους αυτά τα επίπεδα...πρέπει να έχεις και σχέση με το άθλημα για να καταλάβεις το βάθος...harilatron είπε:Τι... αφού τον βαριέμαι αφόρητα. Να μην το πω?ΑΙΣΧΟΣ. :-X(Χασμουρητό)
Δημοκρατία έχουμε έτσι?![]()
Ναι βρε συ mij, αυτό ακριβώς εννοώ.mij είπε:......πρέπει να έχεις και σχέση με το άθλημα για να καταλάβεις το βάθος...![]()
![]()
![]()
κ εγω σου ευχομαι να καταλαβεις την μουσικη του mclaughlin!harilatron είπε:bluezlick, σου εύχομαι αυτό που λέω να το καταλάβεις μια μέρα (ας είναι και βράδυ δεν έχει σημασία).
Aye, it's a deal. ;DFreedom είπε:Μην το συνεχιζετε γιατι βραδακι ειναι και θα σας καλεσω ολους στο σπιτι μου να διαλογιστουμε γυμνοι στο σαλονι μου (Earendil, βαζω τον πλέξι, βαζεις τις NOS λαμπες? :-* )
Συμφωνώ.Freedom είπε:Παιδια, δεν εχει να "καταλαβει" κανενας τιποτα...δηλαδη σε οποιον δεν γουσταρει να ακουει Βανδή σημαινει οτι δεν μπορει να "καταλαβει" την θεαρεστη τεχνη της? Ο καθενας ακουει, τον μαγευει, τον ενθουσιαζει κλπ κλπ οτι ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση του πρώτα απο ολα και ευτυχως που ολοι μας εχουμε διαφορετική, παιζουμε διαφορετικα, συγκινουμαστε απο διαφορετικα πραγματα κλπ κλπ...![]()
Μην ανυσυχείς freedom .... αυτός που εισέπραξε προσβολές είμαι εγώ, και εγώ δεν θυμώνω εύκολα.Μην το συνεχιζετε γιατι βραδακι ειναι .......
ΤΙ?harilatron είπε:Μην ανυσυχείς freedom .... αυτός που εισέπραξε προσβολές είμαι εγώ, και εγώ δεν θυμώνω εύκολα.![]()
Σιγά μωρέ Χαριλατρόνιε τώρα μη σε πείραξε τι σου είπε ο MIJ. Κι εμένα δε μου αρέσει καθόλου ο mclaughlin. Αν κάποιος όμως κάτσει να θίξει το πόσο ασχολούμαι και το πόσα κιλά κιθάρα ξέρω εγώ και πόσο ο mclaughlin, τότε απλά θα του υπενθυμίσω ότι ο μπαμπάς μου είναι αστυνόμος και ότι θα τον βάλει φυλακή!harilatron είπε:Το πρόβλημα (κι εδώ) αρχίζει όταν λες "δεν μου αρέσει" και ο άλλος επιμένει να ακούει ότι είπες "δεν είναι καλός".
Και ιδιαίτερα όταν ξεπεραστούν τα όρια της ευγένειας προς το συνομιλητή. (Δες π.χ. την παρατήρηση του mij παραπάνω).