Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσεις πολλούς φίλους ε; :roll: :roll:Βαριέμαι να δώ τι κάνει αυτός ο καραφλός....άλλη φορά...σιγά το μέγιστο.....προύτς
Μ'αγαπάς όμως λιγουλάκι έεεεεεεεεε ????????Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσεις πολλούς φίλους ε; :roll: :roll:Βαριέμαι να δώ τι κάνει αυτός ο καραφλός....άλλη φορά...σιγά το μέγιστο.....προύτς
Δεν ξέρω... αν είσαι καλός μαζί μου...Μ'αγαπάς όμως λιγουλάκι έεεεεεεεεε ????????
...λοιπόν...για να ολοκληρωθώ και να αυτοκτονήσω ευτυχισμένος,θέλω εσύ να με λατρεύεις χωρίς να είμαι καλός μαζί σου...γίνεται ????????Δεν ξέρω... αν είσαι καλός μαζί μου...Μ'αγαπάς όμως λιγουλάκι έεεεεεεεεε ????????8) 8)
δεν έχω τέτοια ταπεινά προβλήματα ...όποιος ψοφήσε πρώτος θα δεί τα μυστικά του σύμπαντος....αυτά που ψάχνετε στις ταστιέρες φτωχόμυαλοι....Ποιός από τους δύο όμως θα κρατάει το ... μαστίγιο και ποιός θα φοράει το δερμάτινο σωβρακάκι (αλα manowar);;;
Αγαπούλες μου... :lol: :lol: :lol:
...νόμιζα πως το θέμα είναι' date=' αντιθέτως, να μην είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός με τον άλλον[/quote']
Τελικά ποιός είναι ο καραφλούμπας γιατί πράγματι βαριέμαι να ψάχνω. ??