Λίγα λόγια από τον Μέγιστο.

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Αυτό κανονικά δεν ανήκει στο "Περί ανέμων και Υδάτων", μάλλον sticky έπρεπε να είναι.

Βαριέμαι να δώ τι κάνει αυτός ο καραφλός....άλλη φορά...σιγά το μέγιστο.....προύτς

Βαριέμαι να δώ τι κάνει αυτός ο καραφλός....άλλη φορά...σιγά το μέγιστο.....προύτς
Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσεις πολλούς φίλους ε; :roll: :roll:

Κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσεις πολλούς φίλους ε; :roll: :roll:
Μ'αγαπάς όμως λιγουλάκι έεεεεεεεεε ????????

O Brian Eno είναι! Το κέρδισα το λαστιχένιο λουκούμι (η απόλαυση δεν τελειώνει ποτέςςς);

Μ'αγαπάς όμως λιγουλάκι έεεεεεεεεε ????????
Δεν ξέρω... αν είσαι καλός μαζί μου... :P 8) 8)
...λοιπόν...για να ολοκληρωθώ και να αυτοκτονήσω ευτυχισμένος,θέλω εσύ να με λατρεύεις χωρίς να είμαι καλός μαζί σου...γίνεται ????????

Ποιός από τους δύο όμως θα κρατάει το ... μαστίγιο και ποιός θα φοράει το δερμάτινο σωβρακάκι (αλα manowar);;;

Αγαπούλες μου... :lol: :lol: :lol:

Ποιός από τους δύο όμως θα κρατάει το ... μαστίγιο και ποιός θα φοράει το δερμάτινο σωβρακάκι (αλα manowar);;;
Αγαπούλες μου... :lol: :lol: :lol:
δεν έχω τέτοια ταπεινά προβλήματα ...όποιος ψοφήσε πρώτος θα δεί τα μυστικά του σύμπαντος....αυτά που ψάχνετε στις ταστιέρες φτωχόμυαλοι....

...νόμιζα πως το θέμα είναι, αντιθέτως, να μην είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός με τον άλλον ;););)

...νόμιζα πως το θέμα είναι' date=' αντιθέτως, να μην είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλός με τον άλλον ;););)[/quote']

Τελικά ποιός είναι ο καραφλούμπας γιατί πράγματι βαριέμαι να ψάχνω. ??

Trending...

Νέα θέματα

Back