Let's build a Stratocaster

HellFire είπε:
Χμμ '69 και μεγαλο headstock>>>>>>>

69.jpg
Καλό προσωπικά μου αρέσει σε νορμάλ και όχι σε ανάποδη φορά.

Μας κοψοχόλιασες με τις φώτο από την κιθάρα  ;D,εγώ είπα την ετοίμασε κι'όλας και δεν έχουμε ντοκουμέντα από την διαδικασία?

kbasilis είπε:
Μας κοψοχόλιασες με τις φώτο από την κιθάρα  ;D,εγώ είπα την ετοίμασε κι'όλας και δεν έχουμε ντοκουμέντα από την διαδικασία?
Βασίλη, εάν είχα φτιάξει εκείνη την κιθάρα, τώρα από την χαρά μου θα ήμουν στον κορυδαλλό(μέσα). ;D ;D

HellFire είπε:
Βασίλη, εάν είχα φτιάξει εκείνη την κιθάρα, τώρα από την χαρά μου θα ήμουν στον κορυδαλλό(μέσα). ;D ;D
Το χρωματάκι το αποφάσισες?

Από saddles έχεις σκεφτεί τι θα φτιάξεις?

Π,χ, κάτι τέτοιο?

gs2g.jpg

ή κάτι τέτοιο?

fender%2Bbridge.jpg

Η γέφυρα φαντάζομαι θα είναι κάμπωσο πιό εύκολη από της tele

Βασιλη για τρέμολο θα χρησιμοποιήσω το κλασικό της Fender και ίσως κάποια αναβάθμιση στο Block του, όχι κάτι ιδιαίτερα  πολύπλοκο αυτην την φορά, sorry.

Εχτές παρακολούθησα κάποια βίντεο στο youtube σχετικά με τους Custom Shop 69 και τους 54 και έχω αρχίσει να ξεχνάω την ιδέα των noiseless pickups.(Thanks RD ;))

Εχει κανείς χρησιμοποιήσει και τα δυο set για να μας πει σε τι υπερτερεί ποιο?

Εμένα προσωπικα μου άρεσαν και τα δυο set για διαφορετικούς λόγους.

HellFire είπε:
Εχτές παρακολούθησα κάποια βίντεο στο youtube σχετικά με τους Custom Shop 69 και τους 54 και έχω αρχίσει να ξεχνάω την ιδέα των noiseless pickups.(Thanks RD ;))

Εχει κανείς χρησιμοποιήσει και τα δυο set για να μας πει σε τι υπερτερεί ποιο?

Εμένα προσωπικα μου άρεσαν και τα δυο set για διαφορετικούς λόγους.
Και τα δύο σετ έχουν πολύ ωραίο αλλά διαφορετικό ήχο. Οι 69 είναι πιο πρίμοι και με χαμηλότερο output. Οι 54 έχουν περισσότερο όγκο και είναι λίγο πιο δυνατοί, ειδικά ο bridge. Προσωπική μου προτίμηση είναι οι 54 τους οποίους έχω σε μια στρατ μου εδώ και 4-5 χρόνια και δε θα τους αλλάξω ποτέ.

BillTrantos είπε:
Εσύ είσαι καλλιτέχνης.  8)
Δές και τις υπόλοιπες ;)

www.customshop.gr

marathon είπε:
Εσύ είσαι καλλιτέχνης.  8)
Δές και τις υπόλοιπες ;)

www.customshop.gr
Ασφαλώς και τις έχω δει και έχω διαβάσει και όλα σου τα άρθρα κι ας μην πιάνουν καθόλου τα χέρια μου!  ;D

Jazzjoker είπε:
Και τα δύο σετ έχουν πολύ ωραίο αλλά διαφορετικό ήχο. Οι 69 είναι πιο πρίμοι και με χαμηλότερο output. Οι 54 έχουν περισσότερο όγκο και είναι λίγο πιο δυνατοί, ειδικά ο bridge. Προσωπική μου προτίμηση είναι οι 54 τους οποίους έχω σε μια στρατ μου εδώ και 4-5 χρόνια και δε θα τους αλλάξω ποτέ.

και δε θα τους αλλάξω ποτέ.
παρομοίως ;)
Thanks guyz both, any soundclips?

RESPECT!!!

HellFire είπε:
Thanks guyz both, any soundclips?
Πιο πολύ ενισχυτή θα ακούσεις παρά μαγνήτες αλλά να ένα με τους 54άρηδες σε διάφορες θέσεις:

Jazzjoker είπε:
Πιο πολύ ενισχυτή θα ακούσεις παρά μαγνήτες αλλά να ένα με τους 54άρηδες σε διάφορες θέσεις:
Εγώ γιατί ακούω τα δάχτυλα σου φίλος; ;)

Εγώ δεν παίζω με πένα φίλος ;D δεν θυμάμαι που τις βάζω...

Φίλος, στον άλλο φίλος μιλούσα (δες παράθεση).

Έτσι κι αλλιώς εσύ τι απαντάς; Αφού δεν παίζεις εσύ στα clips! ;D

RayDTutto είπε:
Φίλος, στον άλλο φίλος μιλούσα (δες παράθεση).

Έτσι κι αλλιώς εσύ τι απαντάς; Αφού δεν παίζεις εσύ στα clips! ;D
ωραίος φίλος είσαι.... ;D ;D

Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του."

Τι φταίω εγώ;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
90
Εμφανίσεις
19K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back