παίζει ρε ο Γιώργος...ασανσέρ? ;D ;DRayDTutto είπε:Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του."
Τι φταίω εγώ;
Το αναποδο headstock ειναι μαγκιόρικο αν και προσωπικα μου αρεσει εξισου με το κανονικό σε στρατ(αν ηταν banana headstock πχ θα μου αρεσε μονο το...αναποδο ).Στην συγκεκριμενη ψηφιζω αναποδο με μικρη διαφορα.HellFire είπε:Για το ανάποδο Headstock δεν είδα πολλές αντιδράσεις, : ούτε θετικές ούτε αρνητικές, μόνο ο Βασίλης ανταποκρίθηκε.
Εδώ νομίζω πως είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή και τι σε βολεύει σαν radius.HellFire είπε:Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14?
Σωστά!!!RayDTutto είπε:Ναι. Δεν είναι vintage αλλά δεν είναι και εμφανές αν δεν παίξεις την κιθάρα!
Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat αλλά που τελικά δεν θα είναι.Εδώ νομίζω πως είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή και τι σε βολεύει σαν radius.Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14?
Εκτός βέβαια αν βολεύεσαι με πολλά radius
Πάντως αν θες ιδέες για το φινίρισμα εδώ οι άνθρωποι είναι μεγάλοι τεχνίτες.HellFire είπε:Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat αλλά που τελικά δεν θα είναι.
Καταλαβαίνω τι εννοείς απλά να μην σου δημιουργούσε κάποιο θεματάκι στο παίξιμο,εκτός πάντα αν γνωρίζεις ότι θα σε βολέψει και πως δεν θα νιώσεις κάπως άσχημα με το radius που θέλεις να επιλέξεις.HellFire είπε:Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat αλλά που τελικά δεν θα είναι.
Και'γω μαζίDreamdancer είπε:Κανε μια τετοια...να γουσταρει ο λαος...δηλαδη..εγω .
Ευχαριστώ, την είχα δει αυτην την σελίδα πιο παλιά και τώρα που την χρειαζόμουν δεν μπορούσα να την ξαναβρώ.RayDTutto είπε:Πάντως αν θες ιδέες για το φινίρισμα εδώ οι άνθρωποι είναι μεγάλοι τεχνίτες.Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat αλλά που τελικά δεν θα είναι.
http://mjtagedfinishes.com/
To relicing είναι πολύ επικίνδυνο να το παρακάνεις λάθος.
:-\ Κρίμα τέτοιο καπακι και να μην εχει τουλάχιστον ένα νίτρο.Dreamdancer είπε:Κανε μια τετοια...να γουσταρει ο λαος...δηλαδη..εγω .
Ε μα γιαυτο σου λεω...διδαξε τον φτωχο λαο ;D....φτιαξε βελτιωμενη εκδοση της και μη σε νοιαζει, θα στην αγορασω ατακα και επιτοπου .HellFire είπε::-\ Κρίμα τέτοιο καπακι και να μην εχει τουλάχιστον ένα νίτρο.
Dreamdancer είπε:Ε μα γιαυτο σου λεω...διδαξε τον φτωχο λαο ;D....φτιαξε βελτιωμενη εκδοση της και μη σε νοιαζει, θα στην αγορασω ατακα και επιτοπου .:-\ Κρίμα τέτοιο καπακι και να μην εχει τουλάχιστον ένα νίτρο.