Let's build a Stratocaster

Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του."

Τι φταίω εγώ;

RayDTutto είπε:
Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του."

Τι φταίω εγώ;
παίζει ρε ο Γιώργος...ασανσέρ? ;D ;D

Για το ανάποδο Headstock δεν είδα πολλές αντιδράσεις, ::) ούτε θετικές ούτε αρνητικές, μόνο ο Βασίλης ανταποκρίθηκε.

Το ανάποδο CBS είναι πολύ μεγάλο για τα δικά μου γούστα. Το pre-CBS ανάποδο είναι ωραίο και θα το δοκιμάσω κι εγώ καπότε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
HellFire είπε:
Για το ανάποδο Headstock δεν είδα πολλές αντιδράσεις, ::) ούτε θετικές ούτε αρνητικές, μόνο ο Βασίλης ανταποκρίθηκε.
Το αναποδο headstock ειναι μαγκιόρικο αν και προσωπικα μου αρεσει εξισου με το κανονικό σε στρατ(αν ηταν banana headstock πχ θα μου αρεσε μονο το...αναποδο :P).Στην συγκεκριμενη ψηφιζω αναποδο με μικρη διαφορα.

για μενα αυτο ειναι το Headstock :)

FRW5S-2SB_headstock-front.jpg

το αναποδο δεν μου αρεσει καθολου!

αμα θελεις αναποδο γυρνα μια left-hand ολοκληρη!

Ναι. Δεν είναι vintage αλλά δεν είναι και εμφανές αν δεν παίξεις την κιθάρα!

HellFire είπε:
Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14?
Εδώ νομίζω πως είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή και τι σε βολεύει σαν radius.

Εκτός βέβαια αν βολεύεσαι με πολλά radius  ;)

RayDTutto είπε:
Ναι. Δεν είναι vintage αλλά δεν είναι και εμφανές αν δεν παίξεις την κιθάρα!
Σωστά!!!

Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14?
Εδώ νομίζω πως είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή και τι σε βολεύει σαν radius.

Εκτός βέβαια αν βολεύεσαι με πολλά radius  ;)
Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat  αλλά που τελικά δεν θα είναι. ;)

HellFire είπε:
Βασίλη απ'οτι φαίνεται αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα με την ιδέα μίας Relic Stratocaster που με την πρώτη μάτια θα φαίνεται μια απλή στάνταρ Strat  αλλά που τελικά δεν θα είναι. ;)
Πάντως αν θες ιδέες για το φινίρισμα εδώ οι άνθρωποι είναι μεγάλοι τεχνίτες.

http://mjtagedfinishes.com/

To relicing είναι πολύ επικίνδυνο να το παρακάνεις λάθος.

HellFire είπε:
Καταλαβαίνω τι εννοείς απλά να μην σου δημιουργούσε κάποιο θεματάκι στο παίξιμο,εκτός πάντα αν γνωρίζεις ότι θα σε βολέψει και πως δεν θα νιώσεις κάπως άσχημα με το radius που θέλεις να επιλέξεις.

RayDTutto είπε:
Πάντως αν θες ιδέες για το φινίρισμα εδώ οι άνθρωποι είναι μεγάλοι τεχνίτες.

http://mjtagedfinishes.com/

To relicing είναι πολύ επικίνδυνο να το παρακάνεις λάθος.
Ευχαριστώ, την είχα δει αυτην την σελίδα πιο παλιά και τώρα που την χρειαζόμουν δεν μπορούσα να την ξαναβρώ.

Dreamdancer είπε:
Κανε μια τετοια...να γουσταρει ο λαος...δηλαδη..εγω :P.

strat-curly-maple-11.jpg
:-\ Κρίμα τέτοιο καπακι και να μην εχει τουλάχιστον ένα νίτρο.

HellFire είπε:
Ε μα γιαυτο σου λεω...διδαξε τον φτωχο λαο ;D....φτιαξε βελτιωμενη εκδοση της και μη σε νοιαζει, θα στην αγορασω ατακα και επιτοπου :D.

Dreamdancer είπε:
Ε μα γιαυτο σου λεω...διδαξε τον φτωχο λαο ;D....φτιαξε βελτιωμενη εκδοση της και μη σε νοιαζει, θα στην αγορασω ατακα και επιτοπου :D.
  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back