- Πόντοι
- 1,168
Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήτοι 25 μέτρα / μέρα.(ενω το καλοκαιρι βγαζω ανετα 2 μιλια κολυΜπηση)
Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήτοι 25 μέτρα / μέρα.(ενω το καλοκαιρι βγαζω ανετα 2 μιλια κολυΜπηση)
Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήτοι 25 μέτρα / μέρα.
Γιατί όχι? Περισσότερο εφετζίδικο είναι παρά δύσκολο, αλλά εσύ ξέρειςΑΦΤΟ ομως ΔΕΝ το κανω με την καμμια.
Γιατί όχι? Περισσότερο εφετζίδικο είναι παρά δύσκολο, αλλά εσύ ξέρεις
Δεν συγκαιγεται ο κερατάς με το δερμάτινο?@Αρχή Διαλόγου @LK
ΑΦΤΑ με αναβολικα τα κανει δηλαδης? γιατι αν ναι να παρω και εγω (ετσι και το κανω εγω ΑΦΤΟ στα 59 που ειμαι, ο Λεννυ ειναι 60, θα με πανε στο Κ.Α.Τ)
faad2399d342315ee4001348357df5b4.mp4 4.11 MB · 0 downloads
Με συγχωρείς, δεν ήξερα. ?Δεν "πάει" η μέση μου πλέον εδώ και καμμία δεκαετία , καταραμένη ριζοπαθεια ?, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τα βάρη...
Με το μπαρδόν δηλαδής, αλλά με το δερμάτινο παντελόνι στο gym;@Αρχή Διαλόγου @LK
ΑΦΤΑ με αναβολικα τα κανει δηλαδης? γιατι αν ναι να παρω και εγω (ετσι και το κανω εγω ΑΦΤΟ στα 59 που ειμαι, ο Λεννυ ειναι 60, θα με πανε στο Κ.Α.Τ)
faad2399d342315ee4001348357df5b4.mp4 4.11 MB · 0 downloads
Εγώ πάω γυμναστήριο με σταυρωτό prince de galles ?Ο @LK μας δεν θα το έκανε αφτό, που είναι και fit και μοδάτος...
Ναι αλλά δεν σηκώνεις βάρη με αυτό... Ε;Εγώ πάω γυμναστήριο με σταυρωτό prince de galles ?
Όχι μόνο αερόβιο με κοστούμι ?Ναι αλλά δεν σηκώνεις βάρη με αυτό... Ε;