Είμαι περίεργος να δε εσένα και το δικό σου ποσοστό λίπους, να ξέρω με ποιόν μιλάω.Λόγω εμπειρίας. Λοιπόν για να μην πλατιάζουμε, μιας και δεν έχει νόημα, αν είσαι περίεργος να βρεις το ακριβές ποσοστό λίπους σου πήγαινε για DEXA scan
Γνώστης βλέπω. Άμα μου συγκρίνεις το δερματοπτυχόμετρο με το dexa που "έχει και αποκλίσεις" μάλιστα, τότε κατάλαβα. Ναι. Έχεις δίκιο, άστο. Δεν έχει νόημα.Το DEXA έχει πολύ μεγαλύτερες αποκλείσεις από το δερματοπτυχόμετρο.....
Μέχρι τότε.....όπως σου είπα ...άστο.
Εγώ είμαι.Γνώστης βλέπω.
Εγώ ασχολούμαι με το fitness 20 χρόνια
Παίρνω αναβολικά για αυτό ?19%-20% ειμαι εγω, και ειμαι και 60...εσυ σιγουρα εισαι στο 10% (αν κρινω απο τη γραμμωση που βλεπω στις φωτο σου)
Εγώ βλέπω να γράφουν ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για την διαλειμματικη...μήπως μου έστειλες λάθος μελέτες;
Ναι ότι πεις. Τα έμαθα απ' το google. Ok.Εγώ είμαι.
Εσύ γκουγκλάρεις, αυτή είναι η διαφορά μας.
Μάθατε όλοι την testo και το Trenbolone από το google.
Έλα να γκουγκλάρεις και άλλες λέξεις , δοκίμασε anavar, Dianabol , Anadrol και Durabolin .
Συγχαρητήρια.Εγώ ασχολούμαι με το fitness 20 χρόνια.
Βασικά δε με νοιάζει. Ζήσε στο παραμυθάκι σου του 8% και παραμύθιαζε και άλλους. Εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς. ?Αλλά έρχεται κάποιος , με αβαταρ και Nick name, και τα ξέρει όλα.....
Όντως, τις λάθος έστειλα ?
Για να συνεχίσω λοιπόν εγώ, βρίσκω τον Lenny και πολύ γουστόζο .
Έχω δει πάρα πολλά σπίτια μουσικών στο MTV cribs και όχι μόνο, και είναι με διαφορά από τα καλλίτερα.
Επίσης και το ακίνητο σαν ακίνητο....είναι αριστούργημα.
Το χω δει.....επίσης από τα καλλίτερα.Που να δεις και το studio του...
Αναβολικά παίρνει αυτός που του κρατάει τα πόδια ?@Αρχή Διαλόγου @LK
ΑΦΤΑ με αναβολικα τα κανει δηλαδης? γιατι αν ναι να παρω και εγω (ετσι και το κανω εγω ΑΦΤΟ στα 59 που ειμαι, ο Λεννυ ειναι 60, θα με πανε στο Κ.Α.Τ)
faad2399d342315ee4001348357df5b4.mp4 4.11 MB · 0 downloads
Ναι. Κοίτα να δεις πως έγινε τώρα ο Τζεφ Μπέζος που ξεκίνησε να τρυπιέται.ΑΦΤΑ με αναβολικα τα κανει δηλαδης?
Επειδή εσύ είσαι αγύμναστος. Ο Λένι και ο LK θα τα κάνουν άνετα στα 60 τουςετσι και το κανω εγω ΑΦΤΟ στα 59 που ειμαι, ο Λεννυ ειναι 60, θα με πανε στο Κ.Α.Τ
Να μας εξηγήσει επίσης γιατί του κρατάει τα πόδια...Αναβολικά παίρνει αυτός που του κρατάει τα πόδια ?
Επειδή εσύ είσαι αγύμναστος.