Lenny Kravitz - TK421 (Official Video)

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Εντός θέματος, οι τσουτσούνες γίνονται στο DNA, οπότε αν είστε λευκοί και έλληνες, μη βασανίζεστε με τις συγκρίσεις. Οι βραχνές φωνές αυτού του τύπου, επίσης στο DNA γίνονται... ?
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης για εμένα,  αλλά έμπνευσης. 

Χαχα καλό. Με τα επίπεδα τεστοστερόνης που έχεις στα 60 δεν κρατιέσαι έτσι με φυσικό τρόπο. Κάνει μπαμ ότι τρυπιέται. Μην μπερδεύεσαι με τους bodybuilders και τον όγκο τους. Δεν είναι μόνο αυτοί αναβολικοί.
Σε λάθος φόρουμ είμαστε βέβαια,  αλλά οκ.

Δεν έχει καμία σπουδαία μυικότητα, απλά έχει χαμηλό ποσοστό λίπους. 

Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ
Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, πιστεύω ότι όλο και κάποιο "boost" πρέπει να πέφτει στην περίπτωση του- πέραν της γυμναστικής, διατροφής κλπ...

Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, πιστεύω ότι όλο και κάποιο "boost" πρέπει να πέφτει στην περίπτωση 
Εγώ επειδή είμαι θα σου πω όχι.

Θεωρητικά θα μπορούσε να παίρνει κρεατίνη.....αλλά ο άνθρωπος είναι δηλωμένος raw vegan.?

Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, πιστεύω ότι όλο και κάποιο "boost" πρέπει να πέφτει στην περίπτωση του- πέραν της γυμναστικής, διατροφής κλπ...
Το πιο απλό είναι να του χορηγεί ο γιατρός τεστοστερόνη για να κρατιέται εκεί γύρω στο 1000ρικο σε επίπεδα 18χρονου δηλαδή. Είναι εύκολο να βγει συνταγή σε αυτή την ηλικία.

Θεωρητικά θα μπορούσε να παίρνει κρεατίνη.
Η κρεατίνη κάνει άλλο πράγμα, γεμίζει με νερό τους μυς και αυξάνει τη μυική μάζα. Δεν κάνει λιποδιάλυση

Η κρεατίνη κάνει άλλο πράγμα, γεμίζει με νερό τους μυς και αυξάνει τη μυική μάζα. Δεν κάνει λιποδιάλυση
Είπα εγώ ότι κανει λιποδιάλυση?

Είπα τι μπορεί να παίρνει για boost.

Επίσης , δεν έχει κανένα ακατόρθωτο ποσοστό λίπους......γύρω στο 7-8 %είναι.....

Εγώ είμαι 50 και εχω ποσοστό λίπους 8%.

Σιγά το δύσκολο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα πραγματα ειναι απλα: για να γινετε ΦΕΤΕΣ σαν τον ιδΓιοκτητη των SF Studios θα σας γνωρισω την ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ. Δεν ειναι δυνατον να ειμαι εγω ΘΕΟΤΕΚΝΟ στις group φωτοΖ και εσεις χονΔροι ?

Η διαλλειματική δίαιτα είναι κάτι το αμφιλεγόμενο, για να μη χρησιμοποιήσω κάποιον όρον πιο απαξιωτικό.

Τσέκαρε αυτό...

https://www.in.gr/2024/03/20/health/ereyna-dialeimmatiki-nisteia-entos-8orou-epiferei-91-ypsilotero-kindyno-kardiaggeiakou-thanatou/

Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ

Έχεις λάθος πληροφορίες 

Τρίχες, εντελώς άκυρη η ψευτομελετη, ψαξτο λίγο .

Εγώ είμαι στον πέμπτο χρόνο και μου έχει αλλάξει την ζωή ,και τις ιατρικές μου εξετάσεις βεβαίως βεβαίως, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ για εμένα άλλος τρόπος διατροφής.

Αν θες ΣΟΒΑΡΕΣ πληροφορίες για το πώς θα εφαρμόσεις τον καλύτερο τρόπο διατροφής, δηλαδή την διαλειμματικη νηστεία, ευχαρίστως να σε κατευθύνω.

Να σου πω ότι αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου (αφτό το αγόρι ο κ. συνήγορος έχει Firebird;), οπότε δεν ψάχνω σύννεφο για να πέσω... ?
Ούτε έχει ούτε θ’ αποκτήσει. Firebenton ίσως. 

Εγώ είμαι 50 και εχω ποσοστό λίπους 8%.

Σιγά το δύσκολο.
Δεν μιλάς με άσχετο. 8% δεν είσαι ούτε με σφαίρες. Στο 15 με 18 σε κόβω και αν.

Έχεις λάθος πληροφορίες 
Τέτοιο σώμα δεν έχεις σαν vegan. Μην παραμυθιάζεστε με ότι παπάτζα πουλάει ο καθένας.

Δεν μιλάς με άσχετο. 8% δεν είσαι ούτε με σφαίρες.
Εγώ διαβάζω το χαρτί της λιπομετρητής μου .

Εσύ που με κόβεις ακριβώς;

Και ποια είναι  τα credentials σου ακριβώς , για να ξέρω ότι δεν μιλάω με άσχετο;

Εσύ λοιπόν ξέρεις και με ποιον μιλάς....και πως είναι.

Δείξε μας εσύ ποιος είσαι και πως είσαι......να έχουμε ισότητα των όπλων στο debate, αλλιώς άστο εδώ.

Τρίχες, εντελώς άκυρη η ψευτομελετη, ψαξτο λίγο .

Νικ, γιατρός δεν είμαι. Πάντως δεν είναι και κάτι το δύσκολο να βρει κάποιος εγκυρες μελέτες, όπως αυτή

https://www.researchgate.net/journal/Nutrients-2072-6643/publication/331929592_Intermittent_Fasting_in_Cardiovascular_Disorders-An_Overview/links/6578eae0cbd2c535ea1c01cd/Intermittent-Fasting-in-Cardiovascular-Disorders-An-Overview.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uRG93bmxvYWQiLCJwcmV2aW91c1BhZ2UiOiJwdWJsaWNhdGlvbiJ9fQ

ή αυτή

https://www.researchgate.net/profile/Kirubel-Hailu/publication/377224432_The_Effect_of_Fasting_on_Cardiovascular_Diseases_A_Systematic_Review/links/659bd0483c472d2e8ebdb8e9/The-Effect-of-Fasting-on-Cardiovascular-Diseases-A-Systematic-Review.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIn19

Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions. Δεν πρόκειται ούτε για "φήμη", ούτε για "πόλεμο λάσπης" προς την διαλλειματική δίαιτα. Πρόκειται για απλές επιστημονικές έρευνες. Γιαυτό και την χαρακτηρίζω, τουλάχιστον, "αμφιλεγόμενη". Ξα σου, που λέμε και στην Κρήτη.

Νικ, γιατρός δεν είμαι. Πάντως δεν είναι και κάτι το δύσκολο να βρει κάποιος εγκυρες μελέτες, όπως αυτή

https://www.researchgate.net/journal/Nutrients-2072-6643/publication/331929592_Intermittent_Fasting_in_Cardiovascular_Disorders-An_Overview/links/6578eae0cbd2c535ea1c01cd/Intermittent-Fasting-in-Cardiovascular-Disorders-An-Overview.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uRG93bmxvYWQiLCJwcmV2aW91c1BhZ2UiOiJwdWJsaWNhdGlvbiJ9fQ

ή αυτή

https://www.researchgate.net/profile/Kirubel-Hailu/publication/377224432_The_Effect_of_Fasting_on_Cardiovascular_Diseases_A_Systematic_Review/links/659bd0483c472d2e8ebdb8e9/The-Effect-of-Fasting-on-Cardiovascular-Diseases-A-Systematic-Review.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIn19

Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions. Δεν πρόκειται ούτε για "φήμη", ούτε για "πόλεμο λάσπης" προς την διαλλειματική δίαιτα. Πρόκειται για απλές επιστημονικές έρευνες. Γιαυτό και την χαρακτηρίζω, τουλάχιστον, "αμφιλεγόμενη". Ξα σου, που λέμε και στην Κρήτη.

Για αυτές τις μελέτες υπάρχουν άλλες τόσες που λένε τα ακριβώς αντίθετα.

Ότι δουλεύει για τον καθένα...

Εγώ διαβάζω το χαρτί της λιπομετρητής μου .
Kάποιος σε δουλεύει τότε ή δεν ξέρει να κάνει σωστά λιπομέτρηση.

50 χρονών με 8% μόνο αν τρυπιέσαι και κατεβαίνεις σε αγώνες.

Αν καταφέρεις και παίζεις στο 11 με 13% είσαι μια χαρά και ζεις φυσιολογικά χωρίς τα θεματάκια που έχουν όσοι πάνε κάτω απ' το 10.

Μια τυχαία φωτό από τις πολλές που θα βρεις

Body-Fat-Levels-696x364.png

Kάποιος σε δουλεύει τότε ή δεν ξέρει να κάνει σωστά λιπομέτρηση.
Και με βάση την φώτο που ανέβασες......πώς με έκοψες στο 15-18%?

Δεν μιλάς με άσχετο. 8% δεν είσαι ούτε με σφαίρες. Στο 15 με 18 σε κόβω και αν.

15-18% λίπους ο Λάκης? Είναι εμφανές ότι το λίπος του είναι κάτω από 10%. Συνηγορώ επ' αυτού ?

Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions.

Εγώ βλέπω να γράφουν ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για την διαλειμματικη...μήπως μου έστειλες λάθος μελέτες;

Fasting and cardiovascular disease have a close relationship. We have evidence suggesting that fasting is

beneficial in lowering the cardiovascular risk of a population. This is achieved by improving the lipid profile,

improving metabolic syndrome indicators, improving insulin resistance, and lowering body weight and

inflammatory biomarkers.

These results hold for the different types of fasting, i.e., intermittent fasting, continuous fasting, caloric

restriction, protein restriction, and time-restricted eating. The result is pronounced when fasting regimens

are combined with a regular exercise routine. Additional clinical trials and case-control studies, including a

bigger sample size, are necessary to obtain more comprehensive data before reaching a definitive

conclusion. It is imperative that we thoroughly investigate all potential health consequences of fastin

The IF diet limits many risk factors for the development of cardiovascular diseases and therefore

the occurrence of these diseases. Fatty acids and ketones become the main energy fuel, because

the body undergoes metabolic switching of glucose-ketone (G-to-K). By affecting the biochemical

transformations of lipids, it decreases body mass and has a positive influence on lipid profile

parameters—it reduces the concentration of total cholesterol, triglycerides, and LDL cholesterol.

Nutrients 2019,11, 673 13 of 18

Benefit from the use of the IF diet were confirmed in research on the development of

atherosclerosis. Intermittent fasting inhibits the development of atherosclerotic plaque by reducing the

concentration of inflammatory markers, such as IL-6, homocysteine, and CRP. The IF diet results in an

increase in plasma concentrations of adiponectin and a decrease in leptin and resistin concentrations.

By altering the levels of these adipokines, it inhibits the adhesion of monocytes to vascular endothelial

cells, neutrophils, and macrophage pro-active activity, and platelet aggregation. The transformation of

macrophages into foam cells, the formation of extracellular deposits in vessels, and the proliferation

and migration of endothelial cells into the inner arterial vascular membrane are limited.

The beneficial effect of the diet was observed in the prevention of hypertension. The intermittent

fasting diet causes an increase of BDNF factor, which results in lowering the systolic and diastolic

blood pressure by activating the parasympathetic system. BDNF causes acetylcholine to be released by

the vagus nerve, which reduces the frequency of heart contractions

Εγώ εφαρμόζω μια δική μου δίαιτα εμπνευσμένη από τη διαλειμματική νηστεία. Βασικά περιμένω να πεινάσω αρκετά πριν φάω δεν τρώω μόλις πεινάσω λίγο και με αυτόν τον τρόπο διατηρούμαι από 107 μέχρι 110. έχω λίγο κοιλιά που θα ήθελα να χάσω αλλά δεν μπορώ, οι εξετάσεις μου είναι καλές οπότε αρκούμαι στο να διατηρούμαι εκεί. Η αυστηρή διαλειμματική νηστεία παρά είναι επίπονη για το στομάχι οπότε καλύτερα να μην την ακολουθεί κανείς κατά γράμμα

Και με βάση την φώτο που ανέβασες......πώς με έκοψες στο 15-18%?
Λόγω εμπειρίας. Λοιπόν για να μην πλατιάζουμε, μιας και δεν έχει νόημα, αν είσαι περίεργος να βρεις το ακριβές ποσοστό λίπους σου πήγαινε για DEXA scan

15-18% λίπους ο Λάκης? Είναι εμφανές ότι το λίπος του είναι κάτω από 10%. Συνηγορώ επ' αυτού ?
Εγώ σε αυτό το forum μπήκα επώνυμα από την day one....και λαλακίες δεν είπα ποτέ  14 χρόνια.

Ορίστε η τελευταία  μου.

Τώρα είμαι σε χαμηλότερο, απλά θα μετρηθώ τον επόμενο μήνα.

Ποσοστό Λίπους.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back