Laney CUB12R πρόχειρο τέστ

ευχαριστώ jazzjoker!

παρατήρησα κι εγώ την άνοδο στην τιμή..

επίσης παρατήρησα οτι η τιμή που τον είχα πάρει ήταν ολόιδια (θυμαμαι και τα σεντς) με την τιμή που εχει ο νακας για το cub 10 με 10άρι ηχειο. Οπότε μπορεί να είχαν κάνει λάθος στην τιμολόγηση και να το διόρθωσαν... πάντως ακόμα και στα 300 πιστεύω τα αξίζει τα λεφτά του!

θα ήθελα να είχα γράψει και κανεναν καφροενισχυτή απο την rp1000 μεσω του effects loop αλλα δεν ειχα το χρονο, κάποια άλλη φορά ίσως!

επίσης παρατήρησα οτι η τιμή που τον είχα πάρει ήταν ολόιδια (θυμαμαι και τα σεντς) με την τιμή που εχει ο νακας για το cub 10 με 10άρι ηχειο. Οπότε μπορεί να είχαν κάνει λάθος στην τιμολόγηση και να το διόρθωσαν...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την ίδια ακριβώς μέρα Νάκας και thomann ανέβασαν τιμή ενώ το site του Νάκα τον δείχνει out of stock πλέον. Αν έγινε κάποιο χοντρό τιμολογιακό μπέρδεμα, είσαι τυχερός που τον πήρες όσο τον πήρες.

οντως. Νομίζω πως πάλι θα τον είχα πάρει, αλλά όχι εκείνη τη στιγμή όπως ήταν! ;D

Welcome to the laney club!

Απ'εκτησα τον VC 30 πρόσφατα  και έπαθα πλάκα με τον πεντακάθαρο, γεμάτο όγκο ,και τις δυναμικές του ήχο ακομα και με το stock μεγάφωνο!

Το παίξιμό μου ανέβηκε 100% , αφησα πίσω τους Bassman,Super reverb !

EL 84, τάξη Α, Celestion αυτή ειναι η συνταγή  για απαιχτο ΗΧΟ.

Καλοριζικος,καλόπαιχτος

Ευχαριστώ nasokosm! Δες την ημερομηνία απο το πρώτο μήνυμα, απο τότε σπάνια να μην έχω παίξει κάθε μέρα, με το καρφί κατευθειαν, και η rp1000 μου έχει πιασει αράχνες!

Κανένα κομμάτι απο εξοπλισμό εκτός απο την κιθάρα μου δε με έχει κανει τοσο χαρούμενο! :)

Εχεις δίκιο τιποτε δεν αξίζει να παρεμβάλεται ανάμεσα στην κιθάρα και τον ενισχυτή , το καρφί κατ ευθείαν στο βίσμα! ακομα και το ποτενσιόμετρο της έντασης στην κιθάρα φάίνεται άχρηστο!

Ξέρεις με κατι τέτοιους ενισχυτές ξανααγαπάς όλες σου τις κιθάρες,καμμία δεν σου κανει κέφι να αφήσεις πίσω, καθε μία έχει κατι να δώσει διαφορετικό ,αποκτούν χαρακτήρα!

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει  τον ενισχυτή με καποιο group εγω τωρα πια ακούω καλύτερα την κιθάρα μου , και αμα τύχη και ανοίξω και λίγο παραπάνω δεν ξεκουφαίνω τους άλλους!

Πραγματικά αλλη διάσταση...

χαιρεται  και σορυ για το ξεθαμα.. επειδη μου αρεσαν τα reviews που ειδα / ακουσα για αυτο τον ενισχυτη και επειδη εψαχνα ενα μικρο λαμπατο κομπο πηγα στο νακα στη θεσ/νικη ( στο καταστημα στη χαριλαου) για να τον δοκιμασω , αλλα μου ειπε οτι ειναι Out of stock  και δεν ξερουν αν θα ερθει η αν δεν θα ερθει καθολου.. γνωριζει κανεις που αλλου στη θεσ/νικη μπορω να δοκιμασω τον συγκεκριμενο ενισχυτη? ευχαριστω προκαταβολικα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
α ωραία! κι εγώ για να κάνω την ίδια ερώτηση μπήκα αλλά για Αθήνα...

ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά στην Αθήνα?

πήρα χθες στο Νάκα και μου είπαν πως δεν τον έχει κανένα κατάστημα και τον περιμένουν... (αντιπρόσωπος σου λέει μετά)

λογικά αμα δεν τον έχει ο νακας, δυσκολο να τον βρεις αλλου.

πηγα τις προάλλες στο νακα και ειδα ομως να έχουν την κεφαλή, αν ενδιαφερεσαι για κεφαλή

την άκουσα την κεφαλή αλλά θέλει άλλα 200Ε περίπου για την αντίστοιχη καμπίνα ή τέλος πάντων κι άλλα λεφτά για αγορά οποιασδήποτε καμπίνας.....

Ηρακλή να σου κάνω μια ερώτηση να μου απαντήσεις χωρίς φόβο και πάθος ?  ;D

Έχω έναν hotrod dlx του οποίου λατρεύω τα καθαρά, το headroom , τον όγκο ,τη χροιά κλπ κλπ .... πονάει όμως η μέση  :-\ . τον πουλάω και παίρνω τον laney ? τι λες ?

σοβαρά το σκέφτομαι ...

πολύ καλό το ριβιού by the way και ευχαριστούμε  :)

kostas80 είπε:
Ηρακλή να σου κάνω μια ερώτηση να μου απαντήσεις χωρίς φόβο και πάθος ?  ;D

Έχω έναν hotrod dlx του οποίου λατρεύω τα καθαρά, το headroom , τον όγκο ,τη χροιά κλπ κλπ .... πονάει όμως η μέση  :-\ . τον πουλάω και παίρνω τον laney ? τι λες ?

σοβαρά το σκέφτομαι ...

πολύ καλό το ριβιού by the way και ευχαριστούμε  :)
αμ που θα τονε βρεις? ? ? ?

χμμμ δε βρίσκω το λόγο να πουλήσεις έναν ενισχυτή που λατρεύεις!

θα σου πρότεινα να πάρεις ένα απο εκείνα τα πτυσσόμενα καροτσάκια με μεγάλες λαστιχένιες ρόδες και να τον κουβαλάς για την πλάκα σου.

απο την άλλη, αν προτιμάς ντε και καλά να βρεις ελαφρύ και φτηνό αντικαταστάτη, μπορείς να πάς να τον ακουσεις στο νάκα (έλα και απο το σπίτι μου αμα δε τον βρεις-βεβαια εμενα φοράει τονκερ πλεον) και αποφασίζεις με τα δικά σου αφτιά.

υπάρχει και ο κοχ στουντιοτοουν που βεβαια δεν εχω ακουσει αλλα υποτιθεται οτι σκίζει

IraklisZS είπε:
μπορείς να πάς να τον ακουσεις στο νάκα
αυτό εννοούσα....

δεν τον έχουν πουθενά και δεν ξέρουν αν και πότε θα φερουν....

αντιπρόσωπος!

Κρίμα... Ο Νάκας έχει έναν υπέροχο ενισχυτή, θα μπορούσε να έχει βγάλει τόσο καιρό ένα σκασμό φράγκα, και δεν ενδιαφέρεται να τον φέρει, φαίνεται... Κρίμα, γιατί οι κατέχοντες θα μπορούσαμε να ακούμε και μια γνώμη παραπάνω...

fingon είπε:
Κρίμα... Ο Νάκας έχει έναν υπέροχο ενισχυτή, θα μπορούσε να έχει βγάλει τόσο καιρό ένα σκασμό φράγκα, και δεν ενδιαφέρεται να τον φέρει, φαίνεται... Κρίμα, γιατί οι κατέχοντες θα μπορούσαμε να ακούμε και μια γνώμη παραπάνω...
Κάποιοι κατέχοντες όμως τον έχουν...μονταρισμένο! Και έτσι οι κριτικές δεν είναι για το δικό τους...μωρό! Αλήθεια, δεν γράφεις κι εσύ ένα review?

πάντως ρε παιδιά συμφωνοι το ηχείο ειναι ισως το πιο σημαντικό οσον αφορά το equalization του ήχου, αλλά το στυλ της παραμόρφωσης. η συμπεριφορά του στα καθαρά (όπως σκασιμο) και γενικά τα controls του ενισχυτη όλα σου δίνουν την εντυπωση οτι δεν αλλάζουν, ακομα και με τελειως διαφορετικό μεγάφωνο.

ο συγκεκριμένος ενισχυτής δεν έχει κανεναν χτυπητό "χαρακτηρα".

έχει καθαρά προσανατολισμού βρετανικου, και ενα ωραιο μεν - ουδετερο δε ντραιβ, το οποιο προσωπικά μου αρέσει πολύ στις περιοχες του gain απο 4-7.

τώρα έχω εξεταστική οπότε δε μπορώ να περάσετε για καφέ και άκουσμα, απο τις 12 ομως ιουλη και για λιγες μερες ακόμα που θα ειμαι αθηνα, πειτε μου!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back